Gondolj a jövőre - Netricoin készlet

Gondolj a jövőre - Netricoin készlet

Több mint tíz év telt el azóta, hogy a titokzatos Satoshi Nakamoto létrehozta a Bitcoin-t, amely a világ első és messze legnépszerűbb kriptovalutája. A Bitcoinnal azonban nem zárul le a kriptovaluták témája; jelenleg több mint 7000 kriptovaluta van a piacon. Ilyen sokféle kriptovaluta mellett honnan tudják a befektetők, hogy melyik kriptovalutába érdemes a leginkább befektetni?

Ügyelj pénztárcádra

Tíz évvel ezelőtt a legtöbb ember csak nevetett volna, ha valaki azt mondja, hogy befektetési portfóliójuk egy része kriptovalutákban van – egyfajta virtuális pénznemben, amelyet különféle kriptográfiai módszerek biztosítanak és számítógéppel generálnak. De manapság a modern befektető akkor tekinthető elmaradottnak, ha nem fektet be, vagy ha soha életében nem kereskedett egyetlen Bitcoinnal, Ethereummal vagy Stellarral sem.

Jelenleg a kriptovaluták mindenhol jelen vannak, és az ezekbe történő befektetés nem csak a day tradereket érinti. Valójában sok hagyományos vállalat valamilyen formában integrálja a kriptovalutát platformjaiba, vagy más típusú termékek piacra dobásának eszközeként használja. 2020 októberében a PayPal elindított egy új szolgáltatást, amely lehetővé tette a számlatulajdonosok számára, hogy kriptovalutát vásároljanak, eladjanak, tárolhassanak, vagy a segítségükkel 26 millió különböző eladótól vásároljanak dolgokat.

A digitális pénznemre való áttérés elkerülhetetlen, egyértelmű előnyökkel rendelkeznek a pénzügyi integráció és az elérhetőség szempontjából; a fizetési rendszer hatékonysága, gyorsasága és rugalmassága jellemzi, segítségével a kormányok gyorsan pénzt küldhetnek az állampolgároknak” – mondta Dan Schulman, a PayPal elnöke és vezérigazgatója sajtóközleményében. Ez azt jelenti, hogy ma van a megfelelő alkalom, hogy elkezd a kriptovalutákba történő befektetést.

 

 Cselekedj… tudatosan

A saját befektetések megkezdése azonban nem könnyű. Különösen kapcsolatok és pénzügyi szakemberre félretett jelentősebb tőke nélkül. A csalások és a hamis befektetési lehetőségek üzletága továbbra is virágzik. Ezért egyre több kisvállalkozó és magánszemély dönt úgy, hogy a befektetésekkel, személyes fejlődéssel, pénzügyi menedzsmenttel és stresszkezeléssel kapcsolatos képzéseken vesznek részt. Ennek eredményeként jobban fel vannak készülve a kihívásokra, és kevésbé valószínű, hogy csalók áldozatává válnak.

Az online képzések nemcsak a hasonló szolgáltatások iránti nagy igény miatt egyre népszerűbbek, de a kényelem szempontjából is. Úgy tűnik, hogy a fiatalok inkább az interneten keresztül, saját otthonukból tanulnak, kevésbé szeretnek iskolába járni. Kétségtelen, hogy ezzel a módszerrel időt takaríthatunk meg, és sokkal egyszerűbben beilleszthetjük napirendünkbe.

 

Kattints a linkre

Ismerje meg a termék működését

Kriptovaluta… de melyik?

Azt is érdemes átgondolni, hogy melyik kriptovalutába fektessünk be. Szerencsére idén van pár kedvenc.

A Stellar egy nyílt forráskódú decentralizált fizetési protokoll, amely gyors, határokon átnyúló tranzakciókat tesz lehetővé bármely devizapár között. A többi kriptovalutához hasonlóan ez is a blockchain technológián alapszik. Eredeti eszköze egy digitális valuta, a lumen (XLM). Az XLM a Stellar hálózatot és annak minden operációját ellátja, úgy mint az eter (ETH), amely az Ethereum hálózatot látja el.

A Stellar hálózaton végrehajtott tranzakciók hozzáadódnak egy megosztott, elosztott nyilvános adatbázishoz, amely világszerte bárki számára elérhető. Annak érdekében, hogy ilyen gyorsan és pontosan konszenzusra jusson egy tranzakcióval kapcsolatban, a Stellar saját, egyedi konszenzusmódszert alkalmaz.

A Stellar konszenzusos módszer, amely gyors és olcsó tranzakciókat tesz lehetővé, és a hálózaton mindenki másodperceken belül érvényesítheti tranzakcióját. Minden résztvevő (úgynevezett csomópont), amely segít Stellar tranzakciókat a globális adatbázishoz adni, kiválasztja saját mini-hálózatát a többi megbízható résztvevő közül, akikkel egyetért. Amíg ezek a mini-hálózatok (az úgynevezett kvórumrészletek) átfedik egymást, a teljes Stellar-hálózaton egyetértés alakulhat ki abban, hogy mely tranzakciók fontosak, és melyek vehetőek fel nagyon gyorsan a nyilvántartásba.

A második kedvenc a Bitcoin Vash (BCH) kriptovaluta és fizetési hálózat. 2017 decemberében jött létre a Bitcoin hard fork-ja miatt, hogy növeljék a feldolgozható tranzakciók számát. A hivatalos Bitcoin Cash webhely ezt a kriptovalutát egyenrangú, elektronikus, internetes peer-to-peer készpénzként írja le. Teljesen decentralizált, központi bank nélküli, működéséhez nem szükséges megbízható harmadik fél.

Indítása óta a Bitcoin Cash az egyik legsikeresebb a Bitcoin után. Roger Ver, a Bitcoin kiemelkedő befektetője és egy azok közül, akik már a kezdetekben beszerezték, “igazi Bitcoin”-ként jellemzi. Ver 2011-ben a Bitcoin kiemelt szószólója volt, hirdette, hogy a bitcoin a gazdasági szabadság előmozdításának eszköze. Azóta a Bitcoin Cash használatára tért át, előnyben részesítve az alacsonyabb költségeket és rövidebb tranzakciós időket.

 

Tudatos választás – Netricoin készlet 

A Netricoin készlet kezdő befektetőknek szánt, különlegesen válogatott képzéseket, e-könyveket, webes szemináriumokat és oktatási segédanyagokat foglal magában. Lehetővé teszi, hogy a kezdetektől megtanuljuk, hogyan kell kriptovalutába fektetni. E termék célja annak biztosítása, hogy az elméleti tanulás mellett gyakorlati képzést is kapjunk, ezért az összes tanuló az anyagokkal együtt akár két kriptovaluta, Bitcoin Cash és Stellar tokeneket is kap ingyenesen, amelyeket ösztönzik a kezdő befektetőt arra, hogy a megszerzett ismereteket a gyakorlatban is hasznosítsa.

A Netricoin megszerzéséhez kapcsolatba kell lépni az eladóval a kapcsolatfelvételi űrlap segítségével, telefonos beszélgetést kell egyeztetni, amely során bemutatásra kerül. A vásárlás után az ügyfél hozzáférést kap az e-mailben elküldött anyagokhoz, regisztrálhat a webes szemináriumokra, és megtekintheti az összegyűjtött kriptovaluta értékét. A Netricoin készlethez tartozó ingyenes tokenek átadásának folyamata kicsit más. A belépési kódot hagyományos levélben, utánvétes készletként küldik el. Ennek az eljárásnak a célja, hogy minimáisra csökkentsék, hogy egy harmadik fél hozzáférjen a tokenekhez. Az ingyenes kriptovaluták átvételéhez és az oktatóanyagokhoz való hozzáférés megszerzéséhez át kell venni a további információkat tartalmazó készletet.

 

Kattints a linkre

Ismerje meg a termék működését

 

Megoldás kezdőknek

Az ügyfélnek küldött készlet tartalmazni fogja a Netricoin hozzáférési kódot tartalmazó kártyát. Ez egy speciális dokumentum, amely véletlenszerűen generált felhasználónevet és jelszót tartalmaz ahhoz a számlához, ahol a termékhez csatolt Stellar és Bitcoin Cash kriptovaluta-egységeket tárolják.

Netricoin készlet Hozzáférési Kártyával rendelkező személy hozzáfér a kriptovaluták formájában gyűjtött pénzeszközökhöz, kifizetésükhöz azonban további e-mail-igazolásra van szükség. A tokenek csak azután kerülnek kifizetésre a kiválasztott e-pénztárcába, hogy megadták a kártyakódot a közvetítőnek, és igazolták a személyazonosságot. A kifizetett kriptovaluta átváltható hagyományos pénznemre (például pénzváltó vagy a tőzsde segítségével), ha a befektető úgy gondolja, hogy ez a lépés nyereséget hozhat neki.

A Netricoinről az az emberek véleménye, hogy egy modern módszer, amelynek köszönhetően bárki átlátható módon kezdheti kalandját a kriptovalutába történő befektetéssel és befektetési portfóliójának diverzifikálásával. A termék készítői sok erőfeszítést tesznek nemcsak a kriptovalutákkal és a befektetésekkel kapcsolatos ismeretek átfogó átadására, hanem az ingyenes Stellar és Bitcoin Cash tokenek átgondolt és biztonságos módon történő biztosítására is.