Med tanke på fremtiden – Netricoin-settet

Med tanke på fremtiden – Netricoin-settet

Mer enn ti år har gått siden den mystiske Satoshi Nakamoto opprettet Bitcoin, den første og uten tvil den mest populære formen for kryptovaluta i verden. Bitcoin er imidlertid ikke det siste ordet om kryptovalutaer fordi for tiden finnes det over 7000 kryptovalutaer på markedet. Hvordan vet investorer hvilken kryptovaluta som er best å investere…

Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Kanë kaluar më shumë se dhjetë vjet që kur misteriozi Satoshi Nakamoto krijoi Bitcoin, formën e parë dhe deri tani më të popullarizuar të kriptomonedhës në botë. Sidoqoftë, Bitcoin nuk është kriptomonedha e vetme, pasi aktualisht në treg ka mbi 7000 kriptomonedha. Me një larmi kaq të gjerë kriptomonedhash, nga e dinë investitorët se cila…

Размислувајќи за иднината - сет „Netricoin“

Размислувајќи за иднината - сет „Netricoin“

Поминаа повеќе од десет години, откако мистериозниот Сатоши Накамото го создал Биткоинот, првата и убедливо најпопуларната форма на криптовалута во светот. Но, Биткоинот не е последниот збор за криптовалутите, бидејќи моментално на пазарот има над 7000 криптовалути. При толку широк спектар на криптовалути, како инвеститорите знаат, во која криптовалута најдобро е да се инвестира? (more…)

Tulevaisuutta ajatellen – Netricoin-Setti

Tulevaisuutta ajatellen – Netricoin-Setti

Yli kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun salaperäinen Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin, joka on maailman ensimmäinen ja ylivoimaisesti suosituin kryptovaluutta. Bitcoin ei kuitenkaan ole viimeinen sana kryptovaluuttojen alalla, koska markkinoilla on tällä hetkellä yli 7000 kryptovaluuttaa. Mistä sijoittajat tietävät, kun valikoima on näin laaja, mihin kryptovaluuttaan on paras sijoittaa? (more…)