Tulevikule mõeldes - Netricoin komplekt

Tulevikule mõeldes - Netricoin komplekt

Müstiline Satoshi Nakamoto lõi Bitcoini, mis on esimene ja ülekaalukalt populaarseim krüptoraha vorm maailmas. Bitcoin pole siiski viimane sõna krüptovaluutade vallas, kuna praegu on turul üle 7000 krüptovaluuta. Nii paljude krüptovaluutade puhul, kuidas saavad investorid teada, millisesse krüptorahasse on kõige parem investeerida?

Hoolitse oma rahakoti eest

Kümme aastat tagasi oleks enamik inimesi naernud, kui keegi ütleks, et neile kuulub osa nende investeerimisportfellist krüptorahades – seda tüüpi virtuaalses valuutas, mis on tagatud erinevate krüptograafiliste meetodite abil ja on loodud arvuti abil. Kuid tänapäeval peetakse tänapäevast investorit tagurlikuks, kui ta praegu ei investeeri või kui ta pole oma elus kunagi kaubelnud ühe Bitcoini, Ethereumi ega Stellariga.

Praegu on krüptoraha kõikjal ja sellesse investeerimine ei tähenda ainult päevakauplejaid. Tegelikult integreerivad paljud traditsioonilised ettevõtted krüptoraha oma platvormidel mingil kujul või kasutavad seda muud tüüpi toodete turule toomise vahendina. 2020. aasta oktoobris käivitas PayPal uue teenuse, mis võimaldas kontoomanikel osta, müüa või hoiustada krüptoraha või kasutada seda asjade ostmiseks 26 miljonilt erinevalt müüjalt.

 „Digitaalvaluutale üleminek on vältimatu, millel on selgeid eeliseid finantsintegratsiooni ja juurdepääsetavuse osas; maksesüsteemi tõhusus, kiirus ja vastupidavus ning valitsuste võimalus maksta kodanikele kiiresti vahendeid” -ütles PayPali president ja tegevjuht Dan Schulman pressiteates. See tähendab, et just täna on õige aeg alustada oma seiklust krüptorahadesse investeerimisega.

 

Tegutse… aga teadlikult

Oma investeeringute alustamine pole aga lihtne. Eriti ilma kontaktide ja märkimisväärse finantsnõustajale eraldatud kapitalita. Pettuste ja valede investeerimisvõimaluste äri areneb jätkuvalt. Seetõttu otsustavad väikeettevõtjad ja eraisikud üha sagedamini omandada investeerimisalased teadmised, aga ka isikliku arengu, finantsjuhtimise ja stressi vallas. Seetõttu on nad paremini ette valmistatud väljakutseteks ja satuvad harvemini petturite ohvriks.

Veebikoolitus on läinud moodi mitte ainult suure nõudluse pärast sarnaste teenuste järele, vaid ka nende mugavuse tõttu. Eriti näivad noored eelistavat õppimist interneti kaudu, oma kodust, mitte regulaarselt klassiruumis osalemisest. Kahtlemata säästab see meetod aega ja tavaliselt ei vaja see ajakava erilist kohandamist treeningtundidega.

Krüptorahad… aga millised?

Samuti on küsimus krüptovaluutade valimiseks investeerimiseks. Õnneks on sel aastal üksikud lemmikud.

Stellar on avatud lähtekoodiga detsentraliseeritud makseprotokoll, mis võimaldab kiireid piiriüleseid tehinguid mis tahes valuutapaari vahel. Nagu teised krüptovaluutad, töötab see ka blockchain tehnoloogia abil. Selle kohalikku vara, digitaalset valuutat, nimetatakse luumeniks (XLM). XLM toetab Stellar võrku ja kõiki selle toiminguid, nagu eter (ETH), ka Ethereumi võrk.

Stellari võrgus toimuvad tehingud lisatakse jagatud, hajutatud avalikule pearaamatule – andmebaasile, mis on kõigile kättesaadav kogu maailmas. Nii kiiresti ja täpselt konsensuse saavutamiseks kasutab Stellar oma ainulaadset konsensuse meetodit.

Stellari konsensuse meetod võimaldab teha kiireid ja odavaid tehinguid ning kõik võrgus olijad jõuavad tehingu kehtivuses kokkuleppele sekunditega. Iga osaleja (nn sõlm), kes aitab Stellari tehinguid globaalsesse pearaamatusse lisada, valib oma minivõrgu teistest usaldusväärsetest osalejatest, kellega ta nõustub. Kuni need minivõrgud (nn kvoorumilõigud) kattuvad, võib kogu Stellari võrk jõuda kokkuleppele, millised tehingud on olulised ja mida saab registrisse väga kiiresti lisada.

Teine lemmik, Bitcoin Vash (BCH) on nii krüptoraha kui ka maksevõrk. See loodi 2017. aasta detsembris bitcoini kõvakahvli tulemusena, et suurendada töödeldavate tehingute arvu. Ametlikul Bitcoin Cashi veebilehel kirjeldatakse seda krüptoraha kui interneti-põhist elektroonilist sularaha. See on täielikult detsentraliseeritud, ilma keskpangata ja selleks pole vaja usaldusväärseid kolmandaid isikuid.

Alates selle käivitamisest on Bitcoin Cashist saanud üks edukamaid Bitcoini derivaate. Selle mündi eestkõneleja on silmapaistev investor ja Bitcoini varajane kasutuselevõtja Roger Ver, kes kirjeldab seda kui “tõelist Bitcoini”. Ver oli 2011. aastal silmapaistev Bitcoini eestkõneleja majandusliku vabaduse edendamise vahendina. Sellest ajast alates tegeleb ta Bitcoin Cashi teenindamisega, eelistades madalamaid kulusid ja tehingute aegu.

 

 Teadlik valik – Netricoin

Netricoin komplekt on spetsiaalselt valitud koolituste, e-raamatute, veebiseminaride ja õppevahendite komplekt, mis on mõeldud algajatele investoritele. See on viis tagada enda nullist koolitamine krüptorahadesse investeerima. Selle toote eelduseks on tagada, et teoreetiline õpe kaasneks praktilise koolitusega, mistõttu saavad kõik õpilased koos materjalidega tasuta tokeneid, mis sisaldavad kuni kahte krüptovaluutat – ülalmainitud Bitcoin Cash ja Stellar, mis peavad olema stiimuliks omandatud teadmisi praktikas kasutada.

Netricoin‘i saamiseks tuleb ühendust võtta müüjaga kontaktivormi kaudu ja leppida kokku telefoniintervjuu, mille jooksul seda esitatakse. Pärast ostu saab klient juurdepääsu e-posti teel saadetud materjalidele, võimaluse registreeruda veebiseminaridele ja vaadata kogunenud krüptoraha väärtust. Netricoin komplekti kuuluvate tasuta tokenite üleandmise protsess on natuke erinev. Juurdepääsukood saadetakse tavapärase posti teel. Selle protseduuri eesmärk on minimeerida tõenäosust, et kolmandad isikud võivad tokeneid omandada. Juurdepääs nii tasuta krüptorahale kui ka materjalidele nõuab täiendavaid juhiseid sisaldava paki kättesaamist.

Lahendus algajale

Kliendile saadetav pakk sisaldab Netricoin’ile juurdepääsukoodiga kaarti. See on spetsiaalne dokument, mis sisaldab juhuslikult genereeritud sisselogimist ja parooli kontole, kus hoitakse toote juurde lisatud Stellari ja Bitcoin Cashi krüptoraha ühikuid.

Netricoini juurdepääsukaardiga isikul on juurdepääs praegu kogunenud vahenditele krüptovaluutade näol, kuid selle väljavõtmiseks on vaja täiendavat e-posti aadressi kinnitamist. Alles pärast koodi edastamist kaardilt maaklerile ja identiteedi kontrollimist saab tokeneid maksta valitud e-rahakotti. Väljavõetud krüptoraha saab konverteerida traditsiooniliseks valuutaks (nt vahetada valuutavahetuskontoris või vahetada kontorit) kohe, kui investor otsustab, et selline käik on muutunud kasumlikuks.

Netricoinil on arvamused, et tänapäevane ja läbipaistev viis oma seikluse alustamiseks on krüptoraha investeerimine ja investeerimisportfelli mitmekesistamine. Toote loojad näevad palju vaeva mitte ainult krüptorahade ja investeeringute alaste teadmiste igakülgse edastamise nimel, vaid ka tasuta Stellari ja Bitcoin Cashi tokenite pakkumisel läbimõeldud ja turvalisel viisil.