Med tanke på fremtiden – Netricoin-settet

Med tanke på fremtiden – Netricoin-settet

Mer enn ti år har gått siden den mystiske Satoshi Nakamoto opprettet Bitcoin, den første og uten tvil den mest populære formen for kryptovaluta i verden. Bitcoin er imidlertid ikke det siste ordet om kryptovalutaer fordi for tiden finnes det over 7000 kryptovalutaer på markedet. Hvordan vet investorer hvilken kryptovaluta som er best å investere i når det et så stort utvalg av dem?

Sørg for lommeboken din

For ti år siden ville de fleste ha ledd hvis noen sa at han eide en del av sin investeringsportefølje i kryptovalutaer – en type virtuell valuta som er sikret ved hjelp av forskjellige kryptografiske metoder og datagenerert. Men i dag betraktes den moderne investoren som gammeldags hvis han ikke investerer for øyeblikket, eller hvis han aldri i livet sitt har handlet med en eneste Bitcoin, Ethereum eller Stellar.

For øyeblikket er kryptovaluta praktisk talt overalt, og investering i den gjelder ikke bare daytrader. Det er faktisk mange tradisjonelle selskaper som integrerer kryptovaluta i plattformene sine i en eller annen form, eller bruker den som et middel til å lansere andre typer produkter. I oktober 2020 lanserte PayPal en ny tjeneste som tillot kontoinnehavere å kjøpe, selge eller lagre kryptovaluta, eller å bruke den til å kjøpe ting fra 26 millioner forskjellige selgere.

«Overgangen til digital valuta er uunngåelig, noe som innebærer klare fordeler når det gjelder økonomisk integrasjon og tilgjengelighet; effektiviteten, hastigheten og motstandsdyktigheten til betalingssystemet og myndighetenes evne til rask utbetaling av penger til innbyggere» – sa Dan Schulman, PayPal-leder og administrerende direktør, i en pressemelding. Det betyr at i dag er det rette tidspunktet for å starte eventyret sitt med å investere i kryptovalutaer.

 

Handle … men bevisst

Å starte egne investeringer er imidlertid ikke lett. Spesielt uten kontakter og betydelig kapital som kan brukes på en finansrådgiver. Svindel og falske investeringsmuligheter fortsetter å trives. Derfor bestemmer stadig oftere små gründere og privatpersoner seg for opplæringer innen investeringer, men også personlig utvikling, finansstyring og stresshåndtering. På den måten er de bedre forberedt på utfordringene de tar, og de blir sjeldnere ofre for svindlere.

Nettbaserte opplæringer har blitt populære ikke bare på grunn av den høye etterspørselen etter slike tjenester, men også deres praktiske side. Spesielt unge mennesker ser ut til å foretrekke å lære på nettet, fra sitt eget hjem, fremfor å gå regelmessig til vanlige timer. Utvilsomt sparer denne metoden tid og krever vanligvis ikke spesiell tilpasning av timeplanen til opplæringens tidspunkter.

 Kryptovalutaer … men hvilke?

Det er igjen spørsmålet om å velge kryptovalutaer til investeringer. Heldigvis er det noen få favoritter i år.

Stellar er en desentralisert betalingsprotokoll med åpen kildekode som muliggjør raske, grenseoverskridende transaksjoner mellom hvilket som helst valutapar. Slik som andre kryptovalutaer fungerer den ved hjelp av blockchain-teknologien. Den opprinnelige eiendelen, den digitale valutaen, kalles lumen (XLM). XLM forsyner Stellar-nettverket og alle dets operasjoner, slik som eter (ETH) forsyner Ethereum-nettverket.

Transaksjoner som skjer i Stellar-nettverket, blir lagt til en delt, distribuert offentlig hovedbok, en database tilgjengelig for alle over hele verden. For å oppnå enighet om en transaksjon så raskt og nøyaktig, bruker Stellar sin egen unike konsensusmetode.

Stellar-konsensusmetoden tillater raske og billige transaksjoner, og alle i nettverket kommer til enighet om transaksjonens gyldighet innen få sekunder. Hver deltaker (kalt en node) som hjelper til med å legge Stellar-transaksjoner til den globale hovedboken, velger sitt eget mini-nettverk med andre pålitelige deltakere som han er enig med. Så lenge disse mini-nettverkene (kalt quorum-utklipp) overlapper hverandre, kan hele Stellar-nettverket komme til enighet om hvilke transaksjoner som er viktige, og de kan legges til registeret veldig raskt.

Den andre favoritten, Bitcoin Cash (BCH) er både en kryptovaluta og et betalingsnettverk. Den ble opprettet som et resultat av hard fork med bitcoin i desember 2017 for å øke antall transaksjoner som kunne behandles. Det offisielle Bitcoin Cash-nettstedet beskriver denne kryptovalutaen som elektroniske kontanter peer-to-peer for Internett. Den er helt desentralisert, uten sentralbank, og krever ingen pålitelige tredjeparter for å operere.

Siden lanseringen har Bitcoin Cash blitt et av de mest vellykkede Bitcoin-derivatene. Roger Ver, en fremtredende investor og tidlig kjøper av Bitcoin, er en forkjemper for denne mynten og beskriver den som «den virkelige Bitcoin». Ver var en fremtredende tilhenger av Bitcoin allerede i 2011 som et middel til å fremme økonomisk frihet. Siden den tiden har han flyttet til betjening av Bitcoin Cash, og favoriserer lavere kostnader og transaksjonstider.

 

Et bevisst valg – Netricoin

Netricoin-settet er et spesielt utvalgt sett med opplæringer, e-bøker, webinarer og læremidler, beregnet på nybegynnere. Det er en metode for å sikre seg opplæring om investering i kryptovalutaer fra bunnen av. Forutsetningen for dette produktet er at teoretisk læring følger praktisk opplæring, og derfor, sammen med materialene, får alle kursdeltakere gratis tokens av to kryptovalutaer – de tidligere nevnte Bitcoin Cash og Stellar, som skal fungere som en oppfordring til å bruke tilegnet kunnskap i praksis.

For å skaffe seg Netricoin-settet skal man ta kontakt med selgeren via kontaktskjemaet og avtale en telefonsamtale der den vil bli presentert. Etter kjøpet får kunden tilgang til materialer sendt på e-post, får mulighet til å registrere seg på webinarer, samt innsyn i verdien av den oppsamlede kryptovalutaen.  Prosessen med levering av gratis tokens som følger Netricoin-settet, er litt annerledes. Tilgangskoden sendes i vanlig post, i en pakke med postoppkrav. Denne prosedyren har som formål å minimere sannsynligheten for at tredjeparter overtar tokens. Tilgang til både gratis kryptovaluta og materialer krever å hente pakken som inneholder ytterligere instruksjoner.

 Løsning med tanke på nybegynnere

Pakken som sendes til kunden, vil inneholde et kort med Netricoin-tilgangskoden. Det er et spesielt dokument som inneholder et tilfeldig generert brukernavn og passord til kontoen, der enheter av Stellar- og Bitcoin Cash-kryptovaluta som følger produktet, er lagret.

Personen som eier Kortet med Netricoin-tilgangskoden har innsyn i midler i form av kryptovaluta som er samlet for øyeblikket, men for å utbetale den er ekstra verifisering på e-post nødvendig. Først etter å ha oppgitt koden fra kortet til megleren og bekreftet identiteten, kan tokens utbetales til den valgte e-lommeboken. Den utbetalte kryptovalutaen kan veksles til en tradisjonell valuta (f.eks. ved hjelp av en børs eller et vekslekontor) så snart investoren bestemmer at et slikt trekk har blitt lønnsomt.

Netricoin-settet vurderes som en moderne, klar måte å starte eventyret med å investere i kryptovaluta og diversifisere investeringsporteføljen sin på. Skaperne av produktet gjør en stor innsats ikke bare for å formidle kunnskap om kryptovalutaer og investeringer, men også for å gi gratis Stellar- og Bitcoin Cash-tokens på en gjennomtenkt og sikker måte.