Tulevaisuutta ajatellen – Netricoin-Setti

Tulevaisuutta ajatellen – Netricoin-Setti

Yli kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun salaperäinen Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin, joka on maailman ensimmäinen ja ylivoimaisesti suosituin kryptovaluutta. Bitcoin ei kuitenkaan ole viimeinen sana kryptovaluuttojen alalla, koska markkinoilla on tällä hetkellä yli 7000 kryptovaluuttaa. Mistä sijoittajat tietävät, kun valikoima on näin laaja, mihin kryptovaluuttaan on paras sijoittaa?

 Pidä huolta lompakostasi

Kymmenen vuotta sitten useimmat olisivat nauraneet, jos joku olisi sanonut omistavansa osan sijoitussalkustaan ​​kryptovaluutoissa – eräänlaisessa virtuaalivaluutassa, joka on suojattu erilaisilla salaustekniikoilla ja luotu  tietokoneella. Mutta nykypäivänä sijoittajaa pidetään ajastaan jälkeenjääneenä, jos hän ei sijoita tai  ei ole koskaan käynyt kauppaa ainoallakaan Bitcoinilla, Ethereumilla tai Stellarilla.

Tällä hetkellä kryptovaluuttaa on käytännöllisesti katsoen kaikkialla, ja siihen sijoittaminen ei koske vain päivittäiskauppaa käyviä meklareita. Itse asiassa monet perinteiset yritykset integroivat kryptovaluutan käyttöalustoihinsa jossakin muodossa tai käyttävät sitä välineenä käynnistää muun tyyppisiä tuotteita. Lokakuussa 2020 PayPal lanseerasi uuden palvelun, jonka avulla tilinomistajat saavat ostaa, myydä tai tallentaa kryptovaluuttaa tai käyttää sitä ostoksiin 26 miljoonalta myyjältä.

“Siirtyminen digitaalivaluuttaan on väistämätöntä, ja sillä on selkeitä etuja taloudellisen yhdentymisen ja saatavuuden kannalta; maksujärjestelmän tehokkuus, nopeus ja joustavuus sekä hallitusten kyky maksaa varoja nopeasti kansalaisille”, sanoi PayPalin toimitusjohtaja Dan Schulman lehdistötiedotteessa. Tämä tarkoittaa, että tänään on oikea aika aloittaa seikkailusi kryptovaluuttoihin sijoittamisen parissa.

 Toimi… mutta tietoisesti

Omien investointien aloittaminen ei kuitenkaan ole helppoa varsinkaan ilman kontakteja ja huomattavaa pääomaa, joka on osoitettu finanssineuvonantajalle. Petoksiin ja väärennettyihin  sijoitusmahdollisuuksiin liittyvä liiketoiminta kukoistaa edelleen. Siksi yhä useammin pienyrittäjät ja yksityishenkilöt päättävät kouluttaa itseään investointien lisäksi myös henkilökohtaisessa kehityksessään, finanssihallinnossa ja stressin siedossa. Tämän seurauksena he ovat paremmin valmistautuneet kohtaamiinsa haasteisiin ja joutuvat harvemmin petkuttajien uhreiksi.

Verkkokoulutuksista on tulossa muodikkaita paitsi sellaisten palvelujen suuren kysynnän,  myös niiden mukavuuden vuoksi. Erityisesti nuoret näyttävät pitävän enemmän opiskelusta Internetin kautta omassa kodissaan ​​kuin säännöllisesti luokkahuoneessa käymällä. Epäilemättä tämä menetelmä säästää aikaa eikä yleensä vaadi mukautumista erityiseen lukujärjestykseen.

 

Kryptovaluuttoja … mutta millaisia?

Jää vielä myös kysymys kryptovaluuttojen valitsemisesta sijoitusta varten. Onneksi niiden joukossa on tänä vuonna muutama suosikki

Stellar on avoimen lähdekoodin hajautettu maksuprotokolla, joka mahdollistaa nopeat, valtioiden  rajat ylittävät maksutapahtumat minkä tahansa valuuttaparin kesken. Kuten muutkin kryptovaluutat, sekin toimii käyttämällä lohkoketjuteknologiaa. Sen perusvarantoa, digitaalista valuuttaa, kutsutaan lumeniksi (XLM). XLM käyttää Stellar -verkkoa ja kaikkia sen toimintoja kuten Eetteriä (ETH), joka käyttää Ethereum -verkkoa.

Stellar -verkossa toteutuvat tapahtumat lisätään jaettuun, hajautettuun julkiseen pääkirjaan eli tietokantaan, joka on kaikkien saatavilla ympäri maailmaa. Stellar käyttää omaa ainutlaatuista konsensusmenetelmää, jotta kauppatapahtumassa päästään sopimukseen nopeasti ja täsmällisesti.

Stellar -konsensusmenetelmä mahdollistaa nopeat ja kustannuksiltaan halvat tapahtumat, ja kaikki verkon käyttäjät pääsevät sopimukseen kauppatapahtuman pätevyydestä muutamassa sekunnissa. Jokainen osapuoli  (solmuksi kutsuttu), joka auttaa lisäämään Stellar-tapahtumia maailmanlaajuiseen kirjanpitoon, valitsee oman miniverkostonsa muista luotetuista osallistujista, joiden kanssa se on yhteensopiva. Niin kauan kuin nämä miniverkot (kutsutaan koorumin siivuiksi) ovat päällekkäisiä, koko Stellar-verkko voi päästä sopimukseen siitä, mitkä tapahtumat ovat tärkeitä ja ne voidaan lisätä rekisteriin hyvin nopeasti.

Toinen suosikki, Bitcoin Vash (BCH), on sekä kryptovaluutta että maksuverkko. Se luotiin joulukuussa 2017 tehdyn bitcoinin haarukoinnin seurauksena käsiteltävien tapahtumien määrän lisäämiseksi. Virallinen Bitcoin Cash -sivusto kuvaa tätä kryptovaluuttaa vertaisverkossa olevaksi elektroniseksi käteiseksi Internetissä. Se on täysin hajautettu, ilman keskuspankkia eikä sen toiminta vaadi luotettavia kolmansia osapuolia.

Perustamisestaan ​​lähtien Bitcoin Cashista on tullut yksi onnistuneimmista Bitcoinin johdannaisista. Roger Ver, merkittävä sijoittaja ja varhainen Bitcoinin käyttöönottaja, on tämän kolikon puolestapuhuja ja joka kuvaa sitä “oikeaksi Bitcoiniksi”. Ver oli merkittävä Bitcoinin kannattaja jo vuonna 2011 keinona edistää taloudellista vapautta. Hän on sittemmin siirtynyt käyttämään Bitcoin Cashia, koska hän suosii alempia kustannuksia ja lyhyempiä siirtoaikoja.

Tietoinen valinta – Netricoin

Netricoin-setti on erityisesti valittu kooste koulutuksia, e-kirjoja, verkkoseminaareja ja muita opetusvälineitä, jotka on tarkoitettu aloittelijoille. Se on tapa varmistaa, että opit sijoittamaan kryptovaluuttoihin perusteista alkaen. Tämän tuotteen lähtökohtana on varmistaa, että teoreettiseen oppimiseen liittyy käytännön harjoittelua, minkä vuoksi kaikki opiskelijat saavat oppimateriaalien ohella ilmaiseksi jopa kahden kryptovaluutan – edellä mainituttujen Bitcoin Cashin ja Stellarin – tokeneita, joiden  tarkoitus on toimia kannustimena soveltaa hankittua tietoa käytäntöön.

Saadaksesi Netricoin-setti , ota yhteyttä myyjään yhteydenottolomakkeen välityksellä ja sovi puhelinkeskustelusta, jonka aikana menetelmä esitellään. Ostoksen jälkeen asiakas saa pääsyn sähköpostilla lähetettäviin materiaaleihin, valmiuden rekisteröityä webinaareihin ja tarkastella kertyneen kryptovaluutan arvon kehitystä. Netricoin-settiin kuuluvien ilmaisten tokeneiden  luovuttaminen on hieman erilaista. Pääsynkoodi lähetetään perinteisenä postipakettina toimituksen yhteydessä. Tämän menettelyn tarkoituksena on minimoida mahdollisuus, että kolmannet osapuolet sieppaavat tokeneita. Sekä ilmaisen kryptovaluutan että materiaalien käyttöön pääsyn saaminen vaatii lisäohjeita sisältävän paketin noutamisen postista.

 

Ratkaisu aloittelijoita ajatellen

Asiakkaalle lähetettävä paketti sisältää Netricoin -pääsykoodikortin. Se on erityinen asiakirja, joka sisältää satunnaisesti luodun kirjautumistunnuksen ja salasanan tilille, jolle tuotteeseen liitetyt Stellar- ja Bitcoin Cash -kryptovaluuttayksiköt on tallennettu.

Henkilöllä, jolla on Netricoin-pääsykortti, on pääsy kulloisellakin hetkellä kryptovaluuttojen muodossa kertyneisiin varoihin, mutta niiden nostamiseen tarvitaan ylimääräinen sähköpostivahvistus. Vasta sen jälkeen, kun koodi kortilta on annettu välittäjälle ja asiakkaan henkilöllisyys varmistettu, tokenit voidaan maksaa valittuun e-lompakkoon. Nostettu kryptovaluutta voidaan muuntaa perinteiseksi valuutaksi (esim. pörssin tai valuutanvaihtotoimiston avulla) heti, kun sijoittaja päättää, että  se on tullut hänelle kannattavaksi.

Netricon-setti on mielipide nykyaikaisena, läpinäkyvänä tapana aloittaa seikkailu kryptovaluuttaan sijoittamisen ja sijoitussalkun hajauttamisen parissa. Tuotteen luojat näkevät paljon vaivaa kryptovaluuttoja ja niihin sijoittamista koskevan kattavan tiedon välittämisen lisäksi myös välittääkseen asiakkaalle ilmaiset Stellar- ja Bitcoin Cash -tokenet loppuunajatellulla ja turvallisella tavalla.