Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Kanë kaluar më shumë se dhjetë vjet që kur misteriozi Satoshi Nakamoto krijoi Bitcoin, formën e parë dhe deri tani më të popullarizuar të kriptomonedhës në botë. Sidoqoftë, Bitcoin nuk është kriptomonedha e vetme, pasi aktualisht në treg ka mbi 7000 kriptomonedha. Me një larmi kaq të gjerë kriptomonedhash, nga e dinë investitorët se cila…