Med tanke på fremtiden – Netricoin-settet

Med tanke på fremtiden – Netricoin-settet

Mer enn ti år har gått siden den mystiske Satoshi Nakamoto opprettet Bitcoin, den første og uten tvil den mest populære formen for kryptovaluta i verden. Bitcoin er imidlertid ikke det siste ordet om kryptovalutaer fordi for tiden finnes det over 7000 kryptovalutaer på markedet. Hvordan vet investorer hvilken kryptovaluta som er best å investere…

Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Kanë kaluar më shumë se dhjetë vjet që kur misteriozi Satoshi Nakamoto krijoi Bitcoin, formën e parë dhe deri tani më të popullarizuar të kriptomonedhës në botë. Sidoqoftë, Bitcoin nuk është kriptomonedha e vetme, pasi aktualisht në treg ka mbi 7000 kriptomonedha. Me një larmi kaq të gjerë kriptomonedhash, nga e dinë investitorët se cila…

Размислувајќи за иднината - сет „Netricoin“

Размислувајќи за иднината - сет „Netricoin“

Поминаа повеќе од десет години, откако мистериозниот Сатоши Накамото го создал Биткоинот, првата и убедливо најпопуларната форма на криптовалута во светот. Но, Биткоинот не е последниот збор за криптовалутите, бидејќи моментално на пазарот има над 7000 криптовалути. При толку широк спектар на криптовалути, како инвеститорите знаат, во која криптовалута најдобро е да се инвестира? (more…)