Investicije za amaterje – stacionarno izobraževanje, spletni seminarji ali Začetni paket Ripple?

Glede na nedavne študije kar 1/3 Slovencev želi začeti vlagati prihranke, vendar niso prepričani, kje začeti. Ko gre za denar, bo povprečen človek dvakrat premislil, preden bo investiral v podjetje, ki ga ne razume. Če želite začeti razmišljati o investicijah, morate imeti vsaj osnovno znanje. Kako ga dobiti? O tem spodaj.

Zakaj ljudje želijo vlagati?

Pripravljenost za vlaganje med prebivalstvom je običajno povezana z bogatenjem družbe. Revni ljudje brez prihrankov iz očitnih razlogov ne morejo investirati denarja. Ko pa vendar imamo dodaten denar, se zdi, da je naložba naravni potek stvari. Vendar pa je treba začeti s pridobitvijo ustreznega teoretičnega znanja. Kje pa pridobiti znanje? Tukaj je nekaj predlogov.

  • Stacionarna izobraževanja – značilnosti

V vsakem večjem mestu poteka stacionarno izobraževanje o investicijah. Njihova nedvomna prednost je možnost dialoga in pridobitev zasebne pomoči mentorja. Na žalost so treningi, ki jih izvajajo pravi strokovnjaki, tudi zelo dragi. Amaterji imajo lahko tudi težave pri razlikovanju strokovno vodenega usposabljanja od takšnega povprečne kakovosti.

Je vredno?

Da, vendar samo, če nas zanima tematika ali želimo spoznati specifičnega mentorja. Prav tako odsvetujemo izobraževanja iz coachinga, ki pogosto pod pretvezo priprave govornikov za investiranje ne ponujajo nikakršnega znanja.

  • Spletni seminarji – značilnosti

Spletni seminarji so priročen način za pridobitev informacij s praktično vseh področij. Izvajajo jih strokovnjaki ali amaterji, spletni seminarji pa so poceni in lahko dostopni nadomestki za stacionarna izobraževanja. Vsak začetniški vlagatelj bi moral začeti z lekcijami, ki se izvajajo z uporabo spletnih seminarjev. Vendar imajo lahko amaterji, podobno kot z izobraževanji, težave z razlikovanjem med dragoceno vsebino in spletnimi prevarami ter neželeno pošto.

Je vredno?

Definitivno, še posebej, če niste prej investirali in niste prepričani, ali je to za vas.

  • Izobraževalni paketi s kriptovalutami

V zadnjem času se je na trgu pojavil nov način izobraževanja na področju investicij v kripturute. Gre za izobraževalne pakete, ki vsebujejo celoten sklop materialov, ki pripravijo od začetka do prve naložbe. Ta paket vključuje e-knjige, spletne seminarje, izobraževanja, vse vrste priročnikov in slovarjev, povezanih s kriptovalutami. Obenem imajo paketi kot gratis v svoji ponudbi določeno število enot izbrane kriptovalute. Zato lahko kupec z njo upravlja v okviru prve investicije in izkorišča kupljene izobraževalne materiale v praksi.

 

Kliknite na povezavo

Ugotovite, kako izdelek deluje

Začetni paket Ripple – prava rešitev za začetnike?

Začetni paket Ripple je komplet e-knjig, spletnih seminarjev in gradiv za usposabljanje, namenjenih amaterjem investiranja v kriptovaluto Ripple. Paket spremlja t. i. kartica Ripple, s katero lahko dobite dostop do brezplačnih enot kriptovalute in začnete praktični del investicije.

Gradivo za usposabljanje, ki je na voljo v okviru “Izobraževalnega paketa Ripple“, je obsežno in vsebuje celovito zbirko znanja, ne samo o kriptovalutah, temveč tudi o investiranju na splošno. Zaradi preglednosti vsebin je izjemno dobra izbira za vse, ki bi želeli začeti svojo dogodivščino z naložbami v kriptovaluto Ripple. To je verjetno prva takšna ponudba na slovenskem trgu.

 

 Komplet materialov in kartice KODA Ripple

Ena izmed najbolj inovativnih rešitev, ki se uporabljajo v paketu Ripple, je dodatek k izobraževalnim materialom v obliki t. i. kartice Ripple , ki vsebuje kodo Ripple, katera omogoča dostop do popolnoma brezplačnih enot kriptovalute Ripple v okviru gratisa k paketu. KODA Ripple je dejansko uporabniško ime in geslo za račun, na katerem so shranjene enote kriptovalute, ki jih lahko lastnik paketa kadarkoli izplača. Dostop do računa ima samo imetnik kartice s kodo Ripple.

Za izplačilo enot Rippla se po telefonu obrnite na posrednika, ki je odgovoren za kriptovaluto. Prisotnost posrednika je namenjena zagotavljanju varnosti začetnim vlagateljem pred izgubami kovancev zaradi trgovanja z njimi kriptoborzi. Kartica za dostop Ripple je možnost za tiste, ki raje shranjujejo kovance v načinu offline.

Plačljivi materiali in brezplačni Ripple – komu je namenjen takšen paket?

Paket Ripple verjetno ne bo pritegnil ljubiteljev kriptoborz, je pa zanimiva, sodobna rešitev, namenjena predanim amaterskim investitorjem. V primerjavi s stacionarnim izobraževanjem Začetni paket Ripple ponuja veliko več za veliko nižjo ceno. Velik plus je tudi gratis v obliki enot kriptovalute, zaradi česar lahko vlagatelj skoraj takoj preide na praktično stran upravljanja kapitala.

Razmere na trgu izobraževanj, spletnih seminarjev ali razpoložljivosti izobraževalnih gradiv so vsekakor boljše kot pred petimi leti. Obstajajo nove storitve, ki ponujajo učenje od osnov, izdelke, kot je paket Ripple, kot tudi nove naložbene metode, kot so kriptovalute. Zanimanje za takšne materiale še vedno narašča, kar pomeni, da si ljudje želijo postati aktivni in pomnožiti njihova lastna sredstva, kar jim seveda želimo.

 

Kliknite na povezavo

Ugotovite, kako izdelek deluje