Je balíček Ripple podvod? - Názor naší redakce

Je balíček Ripple podvod? - Názor naší redakce

Při prohlížení naší schránky jsme narazili na jeden mail, který obzvláště přitáhl naši pozornost…

 „Drahá redakce …

Chci investovat do kryptoměny, nemám ale zkušenosti na burze, takže jsem začal hledat nějaký kurz, který by mě uvedl do problematiky. Narazil jsem na něco, co se jmenuje „balicek ripple“, a rozhodl jsem se to využít…přiznávám, že úspěšně. Nedávno jsem ale začal narážet na čím dál více článků, ve kterých je paket obviňován z podvodu. Teď nevím, co si o tom myslet, protože na jedné straně se paket ukázal být velice užitečný, ale na druhé jsou některé články velmi kritické.

Drahý čtenáři …

Produkty v podobě vzdělávacího paketu s kryptoměnou jsou čím dál tím rozšířenější

a zpřístupňované mnoha investičními firmami. Tyto pakety cílí především na začínající investory, kteří touží vstoupit do světa investic. Zmíněný „Balíček Ripple“ je jeden z nich.

Měli jsme příležitost seznámit se s produktem a podle našeho názoru nabízí jasné podmínky používání. Nevšimli jsme si v nich ani stopy po překroucení nebo podvodu.

K negativním komentářům a útokům. Za zmínku stojí, že mnohé z těch přiložených k vašemu mailu zastupují nízkou odbornou úroveň. Máme podezření, že většina komentujících na fórech nebo autorů textů na stránkách služby, o nichž se vyjadřují, nikdy nevyužila. Takováto vyjádření mají za cíl znechutit potencionální klienty a nesou známky hejtu a organizované defamační akce vedené konkurencí. Ovšem některé příspěvky se zdají být výsledkem nepochopení nebo nedočtení informací dostupných na stránkách a poskytnutých prostředníky.

Při prohlížení článku dostupného na různých stránkách je třeba zmínit, že o balíček Ripple se vyjadřuje mnoho redaktorů na vážených odborných stránkách. V materiálech je také představen způsob fungování vzdělávacího paketu s kryptoměnou.

Podle našeho názoru… i když hejterské články mohou na první pohled působit strašně, nesmíme zapomínat porovnávat různé zdroje a hledat ty, které poskytují věcné informace. My jsme opravdu měli příležitost využít balíček ripple a napsat o něm článek, proto podle našeho názoru není paket ripple podvod.  

Balíček cryptocurrency je k dispozici také na webových stránkách – Balíček ripple 

Informace o balíku krypto měn jsou také k dispozici na webových stránkách – Balíček ripple

 

Klikněte na odkaz

Zjistěte, jak produkt funguje

 

One Review for Je balíček Ripple podvod? - Názor naší redakce

Comments are closed.