Investice pro amatéry – konvenční školení, online webináře, nebo Vzdělávací balíček Ripple?

Investice pro amatéry – konvenční školení, online webináře, nebo Vzdělávací balíček Ripple?

Podle posledních výzkumů dokonce 1/3 Čechů by chtěla začít investovat úspory, ale není si jistá, čím začít. Když jde o peníze, průměrný člověk dvakrát zapřemýšlí, než uloží kapitál do předsevzetí, kterému nerozumí. Ale abyste začali myslet na investice, je třeba mít alespoň základní znalosti. A jak je získat? O tom níže?

Proč chtějí lidé investovat?

Ochota investovat se mezi populací obvykle objevuje společně s bohatnutím společnosti. Chudí lidé, kteří nemají úspory, ze samozřejmých důvodů si nemohou dovolit investice s hotovostí. Ale pokud máme peníze navíc, investování se zdá být přirozeným sledem událostí. Avšak aktivitu je třeba zahájit od získání správných teoretických znalostí. Kde však znalosti získat? Zde je několik návrhů.

  • Konvenční školení – charakteristika školení

Konvenční školení s investiční tematikou probíhají v každém větším městě. Jejich rozhodnou výhodou je možnost dialogu a získání soukromé pomoci od mentora. Bohužel, školení vedená skutečnými odborníky jsou zároveň velmi drahé. Amatér může mít také problémy odlišit odborně vedené školení od takového průměrné kvality.

Stojí to za to?

Ano, ale pouze, pokud máme zájem o oblast nebo se chceme setkat s konkrétním mentorem. Nedoporučit lze však školení z couchingu, která často pod zamínkou přípravy účastníků na investování, nepředávají žádné znalosti.

  • Webináře online – charakteristika

Webináře jsou pohodlným způsobem na osvojení si informaci prakticky z každé oblasti. Vedené odborníky nebo amatéry, jsou webináře levnou a snadno dostupnou náhradou za konvenční školení. Každý začínající investor by měl začít hodinami probíhajícími pomocí webinářů. Ale podobně jako u školení, amatéři mohou mít problém z odlišením hodnotných obsahů od internetového podvodu a spamu.

Stojí to za to?

Rozhodně ano, zejména pokud jste dosud vůbec neinvestovali a nemáte jistotu, zda je to pro vás.

  • Vzdělávací balíčky s kryptoměnou

Posledně se na trhu objevil nový způsob vzdělávání v oblasti investování do kryptoměny. Jedná se o vzdělávací balíčky, které obsahují úplnou sadu materiálů, které připraví od základů po první investici. Takový balíček obsahuje e-booky, webináře, školení, všelijaká kompendia a slovníčky pojmů spojených s kryptoměnami. Zdarma mají balíčky ve svoji nabídce stanovený počet jednotek vybrané kryptoměny. Takže nabyvatel s ní může nakládat v rámci první investice, a využívat získané díky vzdělávacím materiálům znalosti v praxi.

 

Klikněte na odkaz

Zjistěte, jak produkt funguje

 

Balíček Ripple (XRP) – správné řešení pro začátečníky?

Balíček Ripple je sada e-booků, webinářů a školících materiálů, určených pro amatéry investování do kryptoměny Ripple. K balíčku je připojena tzv. karta Ripple, díky které je možno získat přístup k bezplatných jednotkám kryptoměny zahájit praktickou část investice.

Školící materiály dostupné v rámci „balíčku xrp“ jsou rozpracovány a obsahují široké kompendium znalostí nejenom na téma kryptoměn, ale také všeobecného investování. Přehlednost obsahu způsobuje, že je to výjimečně dobrá pozice pro každého, kdy by chtěl zahájit svoje dobrodružství s investicemi do kryptoměny Ripple. Pravděpodobně je to první taková nabídka na českém trhu.

 Sada materiálů a karta KÓD Ripple

Jedním z nejinovativnějších řešení použitých v Balíčku Ripple (XRP) je doplněk vzdělávacích materiálů ve formě tzv. Karty Ripple, která obsahuje kód Ripple, který poskytuje přístup k zcela bezplatným jednotkám kryptoměny Ripple, v rámci gratisu k balíčku. KÓD Ripple je ve skutečnosti přihlašovací jméno a heslo k účtu, na kterém jsou uchovávány jednotky kryptoměny, kterou může majitel balíčku kdykoliv vybrat. K účtu má přístup pouze osoba, která vlastní Kartu s Kódem Ripple.

 Pro výběr jednotky Ripple je nutno kontaktovat telefonicky zprostředkovatele, který má v péči kryptoměnu. Přítomnost zprostředkovatele má za účel zabezpečení začínajících investorů před ztrátami coinů v důsledku jejich obratu na krypto burze. Přístupová karta Ripple je možností pro ty, kteří preferují uchovávání coinů v režimu offline.

Placené materiály a bezplatný Ripple – pro koho je takový balíček?

Je pravdou, že balíček Ripple spíše nevzbudí zájem u milovníků krypto burzy, avšak je zajímavým, moderním řešením věnovaným amatérům investování. Ve srovnání s konvenčními školeními, Vzdělávací balíček Ripple nabízí rozhodně více za hodně nižší cenu. Velkým plusem je také gratis ve formě jednotek kryptoměny, díky které může investor přejít skoro okamžitě k praktické stránce spravování kapitálu.

Situace na trhu se školeními, webináři nebo dostupností vzdělávacích materiálů vypadá rozhodně lépe, než ještě před pěti lety. Objevily se nové servisy nabízející výuku od základů, takové produkty jako Balíček Ripple (XRP), a také nové metody investicí, jako například kryptoměny. Zájem o takové materiály stále roste, což znamená, že lidé touží být aktivní a množit vlastní majetek, což všem samozřejmě přejeme.

 

Klikněte na odkaz

Zjistěte, jak produkt funguje

3 Reviews for Investice pro amatéry – konvenční školení, online webináře, nebo Vzdělávací balíček Ripple?

Comments are closed.