S výhľadom do budúcnosti - sada Netricoin

S výhľadom do budúcnosti - sada Netricoin

Uplynulo viac ako desať rokov odvtedy, čo tajomný Satoshi Nakamoto vytvoril bitcoin, prvú a zďaleka najpopulárnejšiu formu kryptomeny na svete. Bitcoin však nie je posledným slovom o kryptomenách, pretože v súčasnosti je na trhu viac ako 7 000 kryptomien. Ako môžu investori pri tak širokej škále kryptomien vedieť, do ktorej kryptomeny je najlepšie investovať?

Postarajte sa o svoju peňaženku

Pred desiatimi rokmi by sa väčšina ľudí zasmiala, keby niekto povedal, že časť jeho investičného portfólia vlastní v kryptomene – čo je typ virtuálnej meny, ktorá je zabezpečená rôznymi kryptografickými metódami a generovaná počítačom. Ale v dnešnej dobe sa moderný investor považuje za zaostalého, ak v súčasnosti neinvestuje alebo ak nikdy v živote neobchodoval ani s jediným bitcoinom, ethereom alebo stellarom.

Momentálne sú kryptomeny prakticky všade a investovanie do nich sa netýka iba day traderov. Mnoho tradičných spoločností v skutočnosti v nejakej podobe integruje kryptomenu do svojich platforiem alebo ju používa ako prostriedok na uvedenie iných druhov produktov na trh. V októbri 2020 spoločnosť PayPal uviedla novú službu, ktorá majiteľom účtov umožňovala nakupovať, predávať alebo ukladať kryptomenu alebo pomocou nej nakupovať veci od 26 miliónov rôznych predajcov.

Prechod na digitálnu menu je nevyhnutný a má jasné výhody z hľadiska finančnej integrácie a dostupnosti; efektívnosti, rýchlosti a odolnosti platobného systému a schopnosti vlád rýchlo vyplácať peniaze občanom, “uviedol Dan Schulman, prezident a výkonný riaditeľ PayPal, v tlačovej správe. To znamená, že dnes je ten pravý čas na začatie dobrodružstva s investovaním do kryptomien.

 

Konajte… ale cieľavedome

Zahájenie vlastných investícií však nie je ľahké. Najmä bez kontaktov a poriadneho kapitálu určeného na finančného poradcu. Biznisu v oblasti podvodov a falošných investícií sa naďalej darí. Preto sa malí podnikatelia a súkromné ​​osoby čoraz častejšie rozhodujú pre školenia v oblasti investícií, ale aj osobného rozvoja, finančného riadenia a stresu. Vďaka tomu sú lepšie pripravení na výzvy, ktoré podstupujú, a menej často sa stávajú obeťami podvodníkov.

Online školenia sa stávajú módnymi nielen pre vysoký dopyt po podobných službách, ale aj pre ich komfort. Zdá sa, že najmä mladí ľudia uprednostňujú učenie sa cez internet, z pohodlia domova, pred pravidelnou dochádzkou na lekcie v triede. Nepochybne, táto metóda šetrí čas a zvyčajne si nevyžaduje špeciálne prispôsobenie svojho rozvrhu termínom lekcií.

 

Kliknite na odkaz

Zistite, ako produkt funguje

Kryptomeny … ale ktoré?

Vyvstáva tiež otázka výberu kryptomien na investovanie. Našťastie, v tomto roku je zopár favoritov.

Stellar je open source decentralizovaný platobný protokol, ktorý umožňuje rýchle cezhraničné transakcie medzi ľubovoľnými menovými pármi. Rovnako ako iné kryptomeny funguje pomocou technológie blockchain. Jej pôvodné aktívum, digitálna mena, sa nazýva lumen (XLM). XLM napája sieť Stellar a všetky jej operácie, ako napríklad eter (ETH), napája sieť Ethereum.

Transakcie, ktoré sa uskutočňujú v sieti Stellar, sa pridajú do zdieľanej distribuovanej verejnej účtovnej evidencie, databázy prístupnej pre kohokoľvek na celom svete. Na dosiahnutie konsenzu o transakcii tak rýchlo a presne používa Stellar svoju vlastnú jedinečnú metódu.

Metóda konsenzu Stellar umožňuje rýchle a lacné transakcie a všetci v sieti dosahujú zhodu na platnosti transakcie v priebehu niekoľkých sekúnd. Každý účastník (nazývaný uzol), ktorý pomáha pridať transakcie Stellar do globálnej účtovnej evidencie, si vyberie svoju vlastnú mini sieť ďalších dôveryhodných účastníkov, s ktorými sa zhoduje. Pokiaľ sa tieto mini siete (nazývané výseky kvóra) prekrývajú, môže sa celá sieť Stellar dohodnúť, ktoré transakcie sú dôležité, a možno ich do registra pridať veľmi rýchlo.

Druhý favorit, Bitcoin Cash (BCH), je zároveň kryptomena aj platobná sieť. Bola vytvorená ako výsledok bitcoin hard forku v decembri 2017 s cieľom zvýšiť počet transakcií, ktoré je možné spracovať. Oficiálna webová stránka Bitcoin Cash popisuje túto kryptomenu ako elektronickú hotovosť typu peer-to-peer pre internet. Je plne decentralizovaná, bez centrálnej banky a na svoju činnosť nevyžaduje žiadne dôveryhodné tretie strany.

Od svojho uvedenia sa Bitcoin Cash stal jedným z najúspešnejších bitcoinových derivátov. Roger Ver, popredný investor a jeden z prvých investorov do bitcoinu, je zástancom tejto mince a popisuje ju ako „skutočný bitcoin“. Ver bol prominentným obhajcom bitcoinu už v roku 2011, ako prostriedku na podporu hospodárskej slobody. Odvtedy prešiel k obsluhe Bitcoin Cash, favorizujúc nižšie náklady a časy transakcií.

 

Zodpovedný výber – Netricoin

Sada Netricoin je špeciálne vybraný komplet školení, elektronických kníh, webinárov a učebných pomôcok, určený pre začínajúcich investorov. Je to spôsob, ako garantovať, aby ste sa naučili investovať do kryptomien od nuly. Predpokladom tohto produktu je zabezpečiť, aby teoretické vzdelávanie sprevádzalo praktické školenie, a preto všetci študenti spolu s materiálmi dostanú bezplatné tokeny až dvoch kryptomien – spomínaných Bitcoin Cash a Stellar, ktoré majú slúžiť ako podnet na využitie získaných vedomostí v praxi.

Ak chcete získať sada Netricoin, kontaktujte predajcu pomocou kontaktného formulára a dohodnite si telefonický rozhovor, počas ktorého bude predstavený. Po zakúpení získa zákazník prístup k materiálom zaslaným e-mailom, možnosť prihlásiť sa na webináre a zobrazenie hodnoty nadobudnutej kryptomeny. Proces odovzdávania bezplatných tokenov zahrnutých do sady Netricoin je trochu odlišný. Prístupový kód sa zasiela klasickou poštou, do vlastných rúk. Tento postup je zameraný na minimalizáciu pravdepodobnosti zachytenia tokenov tretími stranami. Prístup ku kryptomene aj k bezplatným materiálom si vyžaduje vyzdvihnutie zásielky obsahujúcej ďalšie pokyny.

 

Kliknite na odkaz

Zistite, ako produkt funguje

 

Riešenie pre začiatočníkov

Zásielka určená zákazníkovi bude obsahovať kartu s prístupovým kódom Netricoin. Jedná sa o špeciálny dokument obsahujúci náhodne generované prihlasovacie meno a heslo k účtu, kde sú uložené kryptomenové jednotky Stellar a Bitcoin Cash pripojené k produktu.

Osoba s prístupovou kartou Netricoin má prístup k momentálne nahromadeným finančným prostriedkom vo forme kryptomien, ale na ich výber je potrebné ďalšie overenie e-mailom. Iba po poskytnutí kódu z karty sprostredkovateľovi a overení totožnosti je možné tokeny vyplatiť na vybranú elektronickú peňaženku. Vybraná kryptomena môže byť prevedená na tradičnú menu (napr. pomocou burzy alebo zmenárne), akonáhle sa investor rozhodne, že by sa takýto krok stal ziskovým.

Názory na Netricoin ho považujú za moderný a transparentný spôsob, ako začať svoje dobrodružstvo s investovaním do kryptomeny a diverzifikáciu svojho investičného portfólia. Tvorcovia produktu vynakladajú veľké úsilie nielen na komplexné odovzdávanie poznatkov o kryptomenách a investíciách, ale aj na premyslené a bezpečné poskytovanie bezplatných tokenov Stellar a Bitcoin Cash.