Domājot par nākotni - Netricoin komplekts

Domājot par nākotni - Netricoin komplekts

Ir pagājuši vairāk nekā desmit gadi, kopš noslēpumainais Satoši Nakamoto izveidoja Bitcoin – pirmo un neapšaubāmi populārāko kriptovalūtas veidu pasaulē. Tomēr Bitcoin nav pēdējais vārds kriptovalūtu pasaulē, jo šobrīd tirgū ir vairāk nekā 7000 kriptovalūtu. Ar tik plašu kriptovalūtu klāstu, kā investori zina, kurā kriptovalūtā vislabāk ieguldīt?

Rūpējieties par savu maku

Pirms desmit gadiem lielākā daļa cilvēku būtu pasmējušies, ja kāds būtu teicis, ka viņam pieder daļa no viņu ieguldījumu portfeļa kriptovalūtās – virtuālās valūtas veidā, kas ir nodrošinātas ar dažādām kriptogrāfijas metodēm un tiek ģenerētas datorā. Bet tagad mūsdienu investors tiek uzskatīts par atpalikušu, ja viņš vai viņa pašlaik neveic ieguldījumus vai ja viņš nekad dzīvē nav tirgojis nevienu Bitcoin, Ethereum vai Stellar.

Pašlaik kriptovalūta ir visur, un ieguldījumi tajā neattiecas tikai uz dienas tirgotājiem. Patiesībā daudzi tradicionālie uzņēmumi kaut kādā veidā integrē kriptovalūtu savās platformās vai izmanto to kā līdzekli cita veida produktu laišanai tirgū. 2020. gada oktobrī PayPal uzsāka jaunu pakalpojumu, kas konta īpašniekiem ļāva pirkt, pārdot vai uzglabāt kriptovalūtu vai izmantot to, lai iegādātos lietas no 26 miljoniem dažādu pārdevēju.

Pāreja uz digitālo valūtu ir neizbēgama, ar skaidriem ieguvumiem finanšu integrācijas un pieejamības ziņā; maksājumu sistēmas efektivitāte, ātrums un noturība, kā arī valdību spēja ātri samaksāt līdzekļus iedzīvotājiem” – paziņojumā presei sacīja Dens Šulmans, PayPal prezidents un izpilddirektors. Tas nozīmē, ka šodien ir īstais laiks sākt savu piedzīvojumu ar ieguldījumiem kriptovalūtās.

 

Rīkojieties… bet apzināti

Tomēr sākt savus ieguldījumus nav viegli. It īpaši bez kontaktiem un ievērojama kapitāla, kuru vajag maksāt finanšu konsultantam. Krāpšanas un viltus ieguldījumu iespēju bizness turpina uzplaukt. Tāpēc arvien biežāk mazie uzņēmēji un privātpersonas nolemj apmācīties gan investīciju, gan personības attīstības, finanšu vadības un stresa jomā. Rezultātā viņi ir labāk sagatavojušies izaicinājumiem un retāk kļūst par krāpnieku upuriem.

Apmācība tiešsaistē ir modē ne tikai lielā pieprasījuma pēc līdzīgiem pakalpojumiem, bet arī savas ērtības dēļ. It īpaši jaunieši, šķiet, dod priekšroku mācībām internetā, savās mājās, nevis regulāri apmeklē skolu. Neapšaubāmi, šī metode ietaupa laiku un parasti neprasa īpašu grafika pielāgošanu stundām.

 

Noklikšķiniet uz saites

 Uzziniet, kā produkts darbojas

Kriptovalūtas … bet kādas?

Ir arī jautājums par kriptovalūtu izvēli ieguldījumiem. Par laimi, šogad ir daži favorīti.

Stellar ir atvērtā koda decentralizēts maksājumu protokols, kas ļauj veikt ātrus, pārrobežu darījumus starp jebkuru valūtu pāri. Tāpat kā citas kriptovalūtas, tas darbojas, izmantojot blokķēdes tehnoloģiju. Tās aktīvu, digitālo valūtu, sauc par lūmenu (XLM). XLM nodrošina Stellar tīkla darbību un visas tā operācijas, tāpat kā ēteris (ETH) nodrošina Ethereum tīkla darbību.

Darījumi, kas notiek Stellar tīklā, tiek pievienoti koplietotai, izplatītai publiskai virsgrāmatai – datu bāzei, kas pieejama ikvienam visā pasaulē. Lai tik ātri un precīzi panāktu vienprātību par darījumu, Stellar izmanto savu unikālo vienprātības metodi.

Stellar konsensa metode ļauj veikt ātrus un lētus darījumus, un visi tīkla lietotāji dažu sekunžu laikā vienojas par darījuma derīgumu. Katrs dalībnieks (saukts par mezglu), kurš palīdz pievienot Stellar darījumus globālajai virsgrāmatai, izvēlas savu citu uzticamo dalībnieku mini tīklu, ar kuru tas vienojas. Kamēr šie mini tīkli (saukti par kvoruma šķēlumiem) pārklājas, viss Stellar tīkls var vienoties par to, kuri darījumi ir svarīgi, un tos ļoti ātri var pievienot reģistram.

Otrs favorīts – Bitcoin Vash (BCH) ir gan kriptonauda, gan maksājumu tīkls. Tas tika izveidots bitcoin cietās dakšas rezultātā 2017. gada decembrī, lai palielinātu apstrādājamo darījumu skaitu. Oficiālajā Bitcoin Cash vietnē šī kriptonauda tiek aprakstīta kā vienādranga elektroniskā nauda internetam. Tā ir pilnībā decentralizēta, bez centrālās bankas un tās darbībai nav vajadzīgas uzticamas trešās personas.

Kopš darbības uzsākšanas Bitcoin Cash ir kļuvis par vienu no veiksmīgākajiem Bitcoin atvasinājumiem. Rodžers Vers, ievērojams ieguldītājs un agrīns Bitcoin lietotājs, ir šīs monētas aizstāvis, raksturojot to kā “īsto Bitcoin”. Vers bija ievērojams Bitcoin aizstāvis jau 2011. gadā, uzskatot to par līdzekli ekonomiskās brīvības veicināšanai. Kopš tā laika viņš ir pārcēlies uz Bitcoin Cash apkalpošanu, dodot priekšroku zemākām izmaksām un darījumu laikiem.

 

Apzināta izvēle – Netricoin

Netricoin komplekts ir īpaši atlasīts apmācību, e-grāmatu, vebināru un mācību līdzekļu komplekts, kas paredzēts ieguldītājiem iesācējiem. Tas ir veids, kā nodrošināt, ka jūs iemācāties ieguldīt kriptovalūtās no pamatiem. Šī produkta priekšnoteikums ir nodrošināt, lai teorētiskās mācības būtu saistītas ar praktiskām mācībām, tāpēc kopā ar materiāliem visi studenti saņem bezmaksas tokenus, kas sastāv no divām kriptogrāfijas valūtām – iepriekšminētās Bitcoin Cash un Stellar, kas kalpo kā stimuls izmantot iegūtās zināšanas praksē.

Lai iegūtu Netricoin, vajag sazināties ar pārdevēju, izmantojot kontakta veidlapu, un sarunāt telefona sarunu, kuras laikā tas tiks prezentēts. Pēc pirkuma klients iegūst piekļuvi materiāliem, kas nosūtīti pa e-pastu, iespēju reģistrēties vebināros un apskatīt uzkrātās kriptovalūtas vērtību. Netricoin komplektā iekļauto bezmaksas tokenus nodošanas process ir nedaudz atšķirīgs. Piekļuves kods tiek nosūtīts pa tradicionālo pastu, ar paku pēc piegādes. Šīs procedūras mērķis ir samazināt iespējamību, ka trešās personas pārtver tokenus. Lai piekļūtu gan bezmaksas kriptovalūtai, gan materiāliem, ir nepieciešams saņemt paketi, kurā ir sīkākas instrukcijas.

 

Noklikšķiniet uz saites

Uzziniet, kā produkts darbojas

 

Risinājums ar domu par iesācējiem

Klientam nosūtītajā paketē būs karte ar Netricoin piekļuves kodu. Tas ir īpašs dokuments, kas satur nejauši ģenerētu pieteikuminformāciju un paroli kontā, kur tiek glabātas produktam pievienotās kriptovalūtas vienības Stellar un Bitcoin Cash.

Personai ar Netricoin Piekļuves Karti ir piekļuve uzkrātajiem līdzekļiem kriptovalūtu veidā, taču, lai tos izņemtu, nepieciešama papildu e-pasta pārbaude. Tikai pēc kartes koda norādīšanas brokerim un identitātes pārbaudīšanas tokenus var iekasēt izvēlētajā e-makā. Izņemto kriptovalūtu var konvertēt tradicionālā valūtā (piem. izmantojot biržu vai valūtas maiņas), tiklīdz investors uzskata, ka šāds solis ir kļuvis ienesīgs.

Netricoin ir atsauksmes, kuras liecina, ka to uzskata par mūsdienīgu, pārredzamu veidu, kā sākt savu piedzīvojumu ar ieguldījumiem kriptovalūtā un ieguldījumu portfeļa dažādošanu. Produkta veidotāji pieliek daudz pūļu, lai vispusīgi nodotu zināšanas par kriptovalūtām un ieguldījumiem, bet arī pārdomāti un droši sniegtu bezmaksas Stellar un Bitcoin Cash tokenus.