Vásárolj és vedd át - a Cryptoeddu felület

Vásárolj és vedd át - a Cryptoeddu felület

Talán egy éve még azt gondolhattuk, hogy a kriptovalutákba való pénzbefektetés múló szeszély. Azonban ennek pontosan az ellenkezője történt. A kriptovaluták reneszánszát éljük, újra visszatérünk ehhez a befektetési módszerhez.

A kriptovalutákba való befektetés divatja

Nincs egy olyan tényező, amely alapján elmondhatjuk, hogy „a kriptovalutákba való befektetés divatban van” – külön-külön kell őket szemügyre venni, ehhez oda kell figyelnünk az adott kriptovalutát érintő trendekre, amelyek megmutatják népszerűségét.

Egyes kirptovalutákba való befektetések (pl. Bitcoin) azért jönnek létre, mivel a folyamat igen egyszerű. Gond nélkül találunk olyan oktatócsomagokat, amelyeket kezdő befektetőknek hoztak létre és komplex befektetési tanfolyamokat kínálnak. A kriptovalutákkal kapcsolatos tudás megszerzése viszonylag olcsó és könnyen elérhető még laikusok számára is.

Azonban mi az, ami a kriptovaluták, mint befektetési eszközök, népszerűségét befolyásolja? A kriptovalutákra nincsenek hatással a bankok. Azonban a legtöbb eszközzel ellentétben, a kriptovaluta virtuális formában létezik, emiatt szinte semmilyen hatás nincs rá egy jelentős gazdasági válság sem.

Kriptovalutákba való befektetések során akár többet is nyerhetsz, mint a tőzsdén való befektetésekkel viszonylag rövid idő alatt. A kirptovaluták árfolyama gyakran hatalmas mértékben ingadozik, trendfüggvényeik is teljesen megváltozhatnak egyik pillanatról a másikra. Az árfolyam mozgásának elemzéséhez alapvető befektetési tudásra van szükség.  Kriptovalutát a tőzsdén is beszerezhetünk, eladhatjuk pénzváltóban, magán személlyel is elcserélhetjük. A kriptovaluták tárolása sem kerül pénzbe. Elég egy ingyenes offline vagy online pénztárca alkalmazása. Ezek azok a tulajdonságaik, amelyek miatt a kezdő befektetők körében igen népszerűek a kriptovaluták.

Kriptovaluta-vásárlás

Azonban mi a kriptovaluták beszerzésének legbiztonságosabb módja? Kriptovalutákat többféle forrásból is beszerezhetünk. Mostanában népszerű megoldásnak számítanak az ún. kriptovalutatőzsde, pedig néhány éve még a legtöbb befektető pénzváltóban vagy más magánszemélyektől vett efféle e-pénzeket.

Kriptovalutát leginkább a tőzsdéken és a pénzváltókban érdemes beszerezni. A tőzsdék előnye a pénzváltókhoz képest, hogy sokkal rugalmasabb eladási és vételi árral lehet dolgunk. Az árrés is általában kisebb, mint pénzváltó esetén. A legtöbb nagy tőzsde óriási biztosítással és felhasználóvédelmi rendszerrel működik.

Egy másik hasznos megoldás a kriptovalutát is tartalmazó oktatócsomag. A csomag keretein belül kriptovalutákba való befektetéssel kapcsolatos oktatóanyagokat, valamint adott mennyiségű kriptovalutát kapunk. A kriptovaluták csomagban történő vásárlásához nincs szükség pénztárcára, mivel a tokeneket a közvetítő számláján tároljuk, a hozzáférési kulcs pedig hagyományos postán érkezik hozzánk.

 

Biztonságos tárolás

Általában az első dolog, amit a befektető kriptovaluta-vásárlás előtt tesz, hogy beszerez egy pénztárcát, amelyen kriptovalutáját tarthatja. Rengeteg típusú pénztárca létezik offline és online egyaránt. Az online pénztárcák olyan ingyenes programok, amelyeket általában kevésbé biztonságosnak tartanak mint az offline változatukat, ezért kisebb összegek tárolására szokták használni. Másrészt a pénztárcakészülékek olyan fizikai eszközök, amelyeket számítógéppel lehet összekapcsolni (pl. pendrive) és a magánkulcsokat magán az eszközön tároljuk. A kriptovaluták legbiztonságosabb tárolási formájaként tartják őket számon. A pénztárca kódját egy papírlapon is tarthatjuk, ami szintén növeli az összegyűjtött kriptovaluták védelmét. Hasonló megoldást alkalmaznak az oktatócsomagokkal kínált kriptovaluták esetében is. 

Amennyiben az ügyfél a kriptovalutákat az oktatócsomagokkal együtt veszi meg, nem kell a vásárlás vagy az e-pénztárca miatt aggódnia, mivel a tokenjeit biztonságos felületen őrzik.

Cryptoeddu – felület neked

A Cryptoeddu egy olyan felület amelynek keretein belül bármilyen befektetőnek két féle lehetőség áll a rendelkezésére a kriptovalutákhoz való hozzáférésre. Az egyik az oktatócsomaggal együtt megvásárolt kriptovaluta lehetősége, amelynek segítségével az ügyfél tananyagot vásárol, s ehhez adott mennyiségű kriptovalutát kap ingyenesen.

A másik módszer a kriptovaluta átvétele, a korábban megvásárolt csomag jogán. A csomagokat a Cryptoeddu partnereinél lehet megvenni. Ebben az esetben elég annyi, hogy a csomaggal együtt átvett nyolc számjegyű kódot elég beírni az ingyenes kriptovaluta-tokenek átvételéhez. Azonban mielőtt ezt megtennénk, meg kell győződnünk róla, hogy az adott márka kompatibilis-e a felülettel. A felület partnerei általában maguk irányítanak arra az oldalra, ahol kriptovalutákat vehetünk át.

 

Cryptoeddu és az ügyfelek véleménye

A Cryptoeddu felületről nagyon sok pozitív vélemény alakult ki a legtöbb ügyfélben, akik mind az oktatócsomag és a kriptovaluta együttes átvétele mellet döntöttek. Kiválóra értékelik az ügyfélszolgálat segítőkészségét, és a pénzösszegek kifizetésének problémamentességét.

A fórumokon, a közösségi oldalakon és a szakmabeli weblapokon rengeteg pozitív véleménnyel találkozhatunk. Pl.

Minden problémamentesen zajlott a pénz kifizetése és a kriptovaluta felülvizsgálata során. Sőt, a tőzsdén lévő fiókommal összehasonlítva sokkal egyszerűbb és átláthatóbb a használata. Nincs kétlépcsős megerősítés, a kriptovalutákba bármikor betekintést nyerhetünk, a biztonsági rendszer kapuját pedig csak a pénz kifizetésénél kell átlépni.

Nick Katona 

Egy másik oldalon megvásárolt csomag keretein belül kerültem ide átirányításra. Eleinte szkeptikus voltam, mivel a lényeg a tananyag volt számomra, nem a kriptovaluta. Így rá se néztem a Ctyptoeddu-ra amíg nem vittem végig az egész tanfolyamot. Eddig az ingyenes kriptovalutáknak nagyon megnőtt az értéke ahhoz képest, amilyen a vásárlás idején volt. Azt hittem, hogy emiatt gondok lesznek a kifizetéssel, de erről szó sem volt. A legfrissebb változásoknak megfelelő, teljes összeget meg is kaptam még aznap.

Nick Pinter 

Ajánlom a honlapot. Gyors használat, érthető instrukciók, a BOK-kal és a szerverekkel semmi gond.

Nick Takacs 

Az, hogy a kriptovaluták jelenleg igen népszerűek, nem csak egy múló szeszély. Többféle módon tehetünk szert befektetésekkel kapcsolatos tudásra, mintahogy többféle módja van a kriptovaluták tárolásának is, azonban kezdők számára az oktatócsomag és az ajándék kriptovaluták használata az ajánlott. Az ingyenes tokeneket a Cryptoeddu honlapon vehetjük át, amely a kirptovaluták ingyenes tárolásában is segít a kriptovalutával kapcsolatos oktatási csomagok sok márkájának részeként.

One Review for Vásárolj és vedd át - a Cryptoeddu felület

Comments are closed.