Kupujte i preuzimajte – Cryptoeddu platforma

Kupujte i preuzimajte – Cryptoeddu platforma

Još prije godinu dana činilo se da je moda za ulaganje u kriptovalute prošla. Međutim, dogodilo se upravo suprotno – trenutno se govori o renesansi kriptovaluta i naglom povratku ovom obliku ulaganja.

Moda na ulaganje u kriptovalute

Ne postoji niti jedan faktor za koji se može tvrditi da postoji univerzalna „moda za kriptovalute“ – ulaganje u svaku kriptovalutu zahtijevat će uzimanje u obzir trendove specifične upravo za ovu kriptovalutu, koji odlučuju o njezinoj popularnosti.

Veliki dio popularnosti nekih kriptovaluta (npr. Bitcoina) proizlazi iz činjenice da osnove ulaganja u te kriptovalute nisu teške. Možete bez problema pronaći obrazovne pakete za početne ulagače koji sadrže sveobuhvatne tečajeve o investicijama. Stoga je stjecanje znanja o kriptovalutama relativno jeftino i lako dostupno, čak i laicima.

Međutim, što utječe na popularnost kriptovaluta kao investicijske imovine? Kriptovalute su neovisne o utjecaju banaka. Međutim, za razliku od većine ostalih imovina, kriptovaluta postoji samo u virtualnom obliku, što onda znači da negativno utječu na nju i ekonomske krize.

Ulaganjem u kriptovalute možete dobiti više nego ulaganjima na burzi u neusporedivo kraćem vremenu. Kriptovalute imaju tendenciju fluktuirati i mijenjati trendove – sposobnost ispravne analize tečaja zahtijeva poznavanje osnova iz područja investicija.  Kriptovalutom možete trgovati i na burzi, prodavati je u mjenjačnici te razmjenjivati s privatnom osobom. Kriptovalute ne donose troškove skladištenja – dovoljan je pristup besplatnom offline ili online novčaniku. Ova svojstva čine da se čak i početni investitori rado odlučuju na kriptovalute.

Kupnja kriptovaluta

Međutim, koji je najsigurniji način kupovine kriptografskih valuta? Kriptovalute možete kupiti iz više izvora. U posljednje vrijeme su burze s kriptovalutama bile popularna opcija, a prije nekoliko godina je većina ulagača kupovala e-novčiće u mjenjačnicama ili ih razmjenjivala s drugima.

Prije svega, kriptovalute se kupuju na burzama i u mjenjačnicama. Burze imaju prednost u odnosu na mjenjačnice jer omogućuju prilično fleksibilno upravljanje cijenama kupnje i prodaje. Provizije su također obično manje nego u slučaju mjenjačnice. Većina velikih burzi ima jake programe zaštite korisnika.

Drugi način je obrazovni paket s kriptovalutom. Paket uključuje edukativne materijale o investiranju u kriptovalute i određenu svotu kriptovaluta gratis. Da biste kupili kriptovalute u sklopu paketa, ne treba Vam novčanik jer se tokeni pohranjuju na računu posrednika, a pristupni ključ se šalje klijentu tradicionalnom poštom.

 

Sigurna pohrana

Obično prvo što investitor radi prije kupovine kriptovalute je nabava novčanika u kojem će je moći pohraniti. Postoje mnoge vrste novčanika, kako offline, tako i online. Online novčanici su besplatni programi koji se obično smatraju manje sigurnim od offline novčanika, zbog čega su pogodni za pohranu manjih svota. S druge strane, hardverski novčanici su fizički uređaji koji se povezuju s računalom (npr. USB) i pohranjuju privatne ključeve na samom uređaju. Smatraju se najsigurnijim oblikom pohrane kriptovaluta. Kôd novčanika može se dobiti i na listu papira, što također povećava sigurnost pohranjene kriptovalute. Slično rješenje se koristi i za obrazovne pakete s kriptovalutom. 

U slučaju paketa s kriptovalutom, kupac ne mora brinuti za kupovinu i osiguranje e-novčanika, jer su njegovi tokeni pohranjeni na sigurnom računu na platformi.

Cryptoeddu – Vaša platforma

Cryptoeddu platforma u sklopu koje svaki ulagač može dobiti pristup kriptovaluti na dva načina. Prvi je kupovina obrazovnog paketa s kriptovalutom, zahvaljujući kojem kupac kupuje edukativne materijale, a određeni broj kriptovalute dobiva besplatno.

Drugi način je preuzimanje kriptovalute koja je bila kupljena prije u sklopu paketa. Paketi mogu se kupiti od partnera Cryptoeddu, i u tom slučaju dovoljno je da unesete osmeroznamenkasti kod koji ste dobili uz paket kako biste dobili pristup besplatnim tokenima kriptovalute. Prije toga, međutim, morate biti sigurni da marka radi s platformom. Partneri platforme obično sami otvaraju stranicu na kojoj se može preuzeti kriptovaluta.

 

Cryptoeddu i mišljenja kupaca

Cryptoeddu platforma prikuplja pozitivna mišljenja od većine kupaca koji su odlučili kupiti obrazovne pakete s kriptovalutom. Hvale se profesionalna korisnička podrška i neometana isplata sredstava.

Postoje mnogi povoljni komentari na forumima, kanalima društvenih mreža i industrijskim portalima. Između ostalog:

Nisam primijetila nikakve probleme s isplatom ili prikazom kriptovalute. Naprotiv, sustav je u usporedbi s računom na burzi vrlo jednostavan i transparentan. Ne zahtijeva dvostruku potvrdu jer se uvid u kriptovalutu može dobiti u bilo kojem trenutku, a zaštita počinje tek prilikom isplate sredstava.

Nick: Marko 

Bio sam usmjeren na ovu stranicu u sklopu paketa koji sam kupio na nekom drugom portalu. U početku sam bio skeptičan jer sam kupio ovaj paket zbog edukativnih materijala, a ne zbog kriptovalute. Stoga nisam ni provjeravao Cryptoeddu dok nisam završio cijeli tečaj. Dosad je besplatna kriptovaluta značajno povećala vrijednost koju je imala prilikom kupnje. Mislio sam da može biti problema s isplatom, ali ništa takvo se nije dogodilo – punu svotu sam prema najnovijim kotacijama dobio isti dan.

Nick: Katarina 

Preporučujem portal. Brza usluga, jasne upute, nema problema s BOK-om i poslužiteljima.

Nick: Irma 

Ukratko, moda na kriptovalute vjerojatno neće uskoro nestati. Mnogo je načina za učenje ulaganja i pohranu kriptovaluta, ali najpopularnija opcija za početnike je obrazovni paket s kriptovalutama. Besplatni tokeni kupljeni u sklopu ponude mogu se preuzeti na Cryptoeddu stranici, koja posreduje u pohrani kriptovaluta dodavanih besplatno u sklopu mnogih marki obrazovnih paketa s kriptovalutom.

One Review for Kupujte i preuzimajte – Cryptoeddu platforma

Comments are closed.