Toote analüüs, st Pakett Ripple kommentaarid

Toote analüüs, st Pakett Ripple kommentaarid

Viimasel ajal oleme saanud üha rohkem teateid, kus küsitakse arvamust investeerimisturu selliste uute toodete kohta, nagu seda on Pakett Ripple. Vastusena otsustasime täna seda toodet analüüsida ja vaadata, millised on Eestis internetis selle kohta levinud arvamused. Samuti proovime lühidalt visandada, milliseid kliente võiks Pakett Ripple kõige enam huvitada.

Investeerimiskoolituse vormid

Pakett Ripple on koolituspakett neile, kes on huvitatud investeerimisest krüptovaluutadesse, eelkõige aga Ripple krüptovaluutasse. Igasugused kursused selles sektoris on muutumas üha populaarsemaks, mis on vastuseks investeerimisega seotud valdkondades õppematerjalide järele kasvavale nõudlusele. Algajad investorid teavad üha enam, et investeerimine ei tohiks alata ilma kindla teoreetilise aluseta, seetõttu võtavad nad üha sagedamini osa esimesteks investeeringuteks ettevalmistavates igat tüüpi kursustes.

Eristuvad kaks peamist koolituse liiki – statsionaarne ja veebipõhine. Statsionaarse koolituse eeliseks on otsene kontakt sellist kursust korraldava spetsialistiga, mõne ettevõtte töötajad saavad arvestada ka sellise ürituse tööandja poolse rahastamisega. Teisalt on veebikoolitus mugavam, ei nõua kohalesõitmiseks kuluvat lisaaega ja tagab suure hulga materjali, mida saab igal ajal uuesti vaadata – statsionaarse koolituse korral ei ole see endiselt veel standardiks ning osalejad kasutavad sageli ainult oma märkmeid. Lisaks saab veebikoolitusele juurdepääsu igaüks, kes kasutab internetti, samal ajal kui statsionaarne koolitus toimub peamiselt suurtes linnades. Pakett Ripple kuulub veebikoolituste hulka – mis, nagu me mainisime, on mugavamaks koolitusvormiks. Pakett Ripple eristub konkurentidest kõigile kaasa antava tasuta Ripple krüptovaluuta poolest.

Uudis turul? Krüptovaluutaga koolituspakett

Krüptovaluutaga koolituspakett on turul suhteliselt värske toode. Loojate eesmärgiks oli tasuta krüptovaluuta ühikute lisamise läbi koolitusmaterjalide ostmisele innustamine. Lisaks juurdepääsule koolitusplatvormile, mis sisaldab erinevaid kursusi, artikleid, veebiseminare ja analüüse, saavad kliendid oma käsutusse krüptovaluuta žetoone, tänu millele saavad nad omandatud teadmisi praktikas kasutada ning sularaha žetoone, kui nad seda heaks investeerimisotsuseks peavad.

Seda tüüpi paketid on suunatud pigem algajatele, kellele oleks see esimeseks krüptovaluuta investeeringuks. Õppematerjalid selgitavad investeerimisprotsessi, müntidesse investeerimise spetsiifikat ja analüüsivad üksikuid krüptovaluutasid põhialustest peale. Just põhialustele keskendumine on krüptovaluuta koolituse paketi üks suurimaid eeliseid – sageli ei hooli krüptovaluutadega tegelevad spetsialistid üldse oma analüüside kellelegi teisele kui ainult teistele spetsialistidele kättesaadavaks tegemisest ning tasuta veebimaterjalid arutavad teemat valesti ja on sageli pealiskaudsed või vastuolulised.

Pakett Ripple, uus lahendus algajatele

Pärast Pakett Ripple tellimist toimetatakse see kliendini kahel viisil. Kogu teave koolitusplatvormile sisselogimise, materjalide allalaadimise ja õppimise alustamise kohta saadetakse e-posti teel. Pärast sõnumi kättesaamist saab pakutavaid kursusi ja veebiseminare piiramatult ja vabalt kasutada.

Juurdepääs tasuta Ripple krüptovaluutaühikutele saadakse koheselt pärast tavapostiga saadetud pakendi kättesaamist. See sisaldab Ripple Kaarti, millel on sisselogimiseks vajalikud andmed kogunenud vahendite ülevaatamiseks ja juhised nende väljavõtmiseks. Kuna Ripple žetoone hoitakse maakleri kontol, tuleb nende rahaks vahetamiseks telefoni teel ühendust võtta – see võib olla puuduseks edasijõudnud investoritele, kuid kindlaks eeliseks algajatele, sest sel viisil hallatav krüptovaluuta on turvaline ja seda saab igal ajal välja võtta.

 

 Pakett Ripple kommentaarid veebis

Pakett Ripple kohta tagasiside saamiseks korraldasime sotsiaalmeedias selle toote ostnud inimeste kommentaaride kogumiseks aktsiooni. Siin on mõned kommentaaridest:

 

Olen sellist sort pakette näinud välismaistel veebilehtedel ja mul on hea meel, et nüüd on see saadaval ka eesti keeles. Tellisin Ripple Koolituspaketi kohe, kui see turule ilmus ja mina isiklikult olen sellega väga rahul, materjalide tase on korralik ja kasutusjuhendid läbipaistvad. Ma pole varem kunagi investeerinud ja alles alustan nüüd, aga mul läheb hästi, seda peamiselt kursustel saadud heade aluste tõttu.

Nimi: Indrek

 

Mu sõbranna ostis Pakett Ripple kui ta emapuhkusel oli, et üksluisust tappa. Küsisin temalt selle toote kohta ja ta on arvamusel, et tema saadud materjalides arutatakse teda huvitavaid teemasid ammendavalt. Ma ei tea, kas ta juba kasutas paketti kuuluvat krüptovaluutat, kuid tal oli Pakett Ripple kohta väga positiivne suhtumine

Nimi: Jaagup

 

Hea klienditeenindus, selged juhised. Pigem mitte kohe börsilt alustavatele fännidele, ega neile, kes arvavad, et Bitcoin on parim krüptovaluuta.

Nimi: Kadri

 

Mõnikord on mul probleeme ühenduse saamisega, kuna nad vastavad meilidele üsna kaua, aga muidu töötab kõik minu jaoks. Head koolitused!

Nimi: Leili

 

Ma lugesin kuskilt, et see on väidetavalt lihtsalt tähtedega kaart, nii et pettus… kui inimesed ei loe, milles see seisneb, siis hiljem tekivadki sellised apsud. Väga hea viis krüptovaluuta hankimiseks ja säilitamiseks. Mul on oma ühikud ja kui saabub aeg, müün need maha.

Nimi: Tuuli

 

201 kommentaarist 172 olid positiivsed. Negatiivsed mainisid tavaliselt spetsialistidele mõeldud piisavalt väljaarendatud pakkumise puudumist, vahetevahel kontakti puudumist ja veebis levinud kuulujutte, et Ripple Koolituspakett on pettus. Neid süüdistusi nähti aga peamiselt kahtlastel veebilehtedel, mida sageli kasutatakse kõlvatu PR konkurentsi loomiseks. Kuid sellest oleme juba kirjutanud artiklis – “Ebaaus konkurents või pakett ripple on pettus?

 

Pakett Ripple ja toimetuse kommentaar

Ripple’i pakett on meie arvates huvitav ja üsna uuenduslik algajatele investoritele ette nähtud pakkumine. Kindlasti eristavad seda toodet teistest investeerimisega seotud koolitusmaterjalidest tasuta krüptovaluutaühikud. Tarnitud materjalid peaksid esimesteks investeeringuteks tõhusalt ette valmistama ja Ripple žetoonide hoiustamise viis muudab need hästi kaitstuks.

Toimetusena hindame me Ripple’i Õppepaketti, sarnaselt enamiku meie lugejatega, väga positiivselt. Loodame, et see analüüs vastab vähemalt mõnele küsimusele, mida selle toote kohta esitad ja aitab otsustada, kas Pakett Ripple on Sinule parim pakkumine.