Investeeringud amatööridele - statsionaarne koolitus, veebiseminarid, ehk Ripple Stardipakett?

Investeeringud amatööridele - statsionaarne koolitus, veebiseminarid, ehk Ripple Stardipakett?

Hiljutiste uuringute kohaselt soovib kuni 1/3 eestlastest alustada oma säästude investeerimist, kuid pole kindlad, kust alustada. Kui tegemist on rahaga, mõtleb keskmine inimene enne kaks korda järele, kui otsustab oma kapitali asetamist kohta, mida ta ei mõista. Investeeringute alustamiseks peaks inimesel olema selle kohta vähemalt põhiteadmised. Kuidas seda teha? Selle kohta allpool?

Miks tahavad inimesed investeerida?

Elanikkonna investeerimis valmidus tekib tavaliselt koos ühiskonna rikkusega. Vaesed, ilma säästudeta inimesed ei saa endale ilmsetel põhjustel sularahas investeerimist lubada. Kuid kui meil on lisaraha, näib investeerimine loomuliku asjana. See peaks siiski algama asjakohaste teoreetiliste teadmiste omandamisest. Kust saada teadmisi? Siin on mõned soovitused.

  • Statsionaarne koolitus – koolituse omadused

Statsionaarne investeerimise koolitus toimub igas suuremas linnas. Nende kindel eelis on dialoog ja eraviisilise abi saamine mentorilt. Kahjuks on ka sellisete spetsialistide koolitused väga kallid. Amatööril võib olla ka probleeme eristada professionaalset koolitajat keskpärase kvaliteediga koolitajast.

Kas see on seda väärt?

Jah, kuid ainult siis, kui oleme sellest tõeliselt huvitatud või tahame kohtuda konkreetse mentoriga. Ettevaatlik tasuks olla couching koolitustega, mis sageli esinevad investeerimise ettevalmistamise nime all, kuid ei paku mingeid teadmisi.

  • Veebiseminarid – omadused

Veebiseminarid on mugav viis praktiliselt igast valdkonnast teabe saamiseks. Spetsialistide või amatööride poolt korraldatud veebiseminarid on odavad ja kergesti kättesaadavad asendajad statsionaarsele koolitusele. Iga algajainvestor peaks alustama veebiseminarides läbi viidud õppetundidega. Sarnaselt koolitustele võib amatööridel tekkida probleem eristada väärtuslikku sisu veebipõhisest kelmusest ja rämpsteabest.

Kas see on seda väärt?

Kindlasti, eriti kui Sa ei ole seni veel investeerinud ega ole kindel, kas see on Sinu jaoks.

  • Krüptovaluutade hariduspaketid

Hiljuti on turule tulnud uus krüptovaluutasse investeerimise koolitus. Tegemist on hariduspakettidega, mis sisaldavad kõiki materjale, millega valmistatakse inimene ette esimeseks investeeringuks. See pakett sisaldab e-raamatuid, veebiseminare, koolitust, igasuguseid kompendiat ja krüptovaluutaga seotud sõnastikke. Lisaks pakuvad need paketid tasuta teatud arvu valitud krüptovaluutaühikuid. Seega võib ostja neid kasutada oma esimese investeeringu osana ja kasutada õppematerjalides omandatud teadmisi praktikas.

Ripple Stardipakett  – kas parim lahendus algajatele?

Ripple Stardipakett on e-raamatute, veebiseminaride ja õppematerjalide kogum, mis on mõeldud neile, kes soovivad Ripple krüptovaluutasse investeerida. Paketiga on kaasas nn. Ripple kaart, mis tagab juurdepääsu tasuta krüptovaluuta ühikutele ja alustada investeeringu praktilist osa.

“Ripple Stardipakett” raames pakutavad õppematerjalid on ulatuslikud ja sisaldavad terviklikku teadmiste kogumit mitte ainult krüptovaluutade kohta, vaid ka üldiste investeeringute kohta. Sisu läbipaistvus annab erakordselt hea positsiooni kõigile, kes soovivad alustada oma seiklust Ripple krüptovaluutasse investeerimisega. See on tõenäoliselt esimene selline pakkumine Eesti turul.

 Materjalide kogum ja Ripple Kaardi kood

Üks kõige uuenduslikumaid lahendusi, mida Ripple paketis kasutatakse on täienduseks õppematerjalidele, ehk nn. Ripple Kaardid, mis sisaldavad Ripple-koodi, andes juurdepääsu täiest tasuta Ripple-krüptovaluuta paketile. Ripple CODE tähendab tegelikult kasutajanim ja parooli sisselogimiseks kontole, kuhu on salvestatud krüptovaluutaühikud, mida paketi omanik võib igal ajal välja maksta. Kontole on juurdepääs ainult isikul, kellel on Ripple Code Card.

Rippeli üksuste väljavõtmiseks tuleb võtta ühendust krüptovaluuta eest vastutava vahendajaga. Vahendaja olemasolu eesmärk on algajatele investoritele tagada müntide kasv krüpto-aktsiaturul kauplemisel. Ripple juurdepääsukaart on võimalus neile, kes eelistavad hoida münte võrguühenduseta.

Tasulised materjalid ja tasuta Ripple – kellele selline pakett on mõeldud?

Ripple pakett ei ole tõenäoliselt senistele krüpto-aktsiaturu armastajatele eriti meelepärane, kuid see on huvitav, kaasaegne lahendus, mis on pühendatud investoritele. Võrreldes statsionaarsete koolitustega pakub Ripple Hariduspakett palju madalama hinna eest palju rohkem. Suur pluss on tasuta ka krüptovaluuta ühikud, tänu millele saab investor peaaegu koheselt minna kapitali juhtimise praktilisele poolele.

Olukord koolituste, veebiseminaride või õppematerjalide kättesaadavuse poole pealt on kindlasti parem kui viis aastat tagasi. On uusi teenuseid, mis pakuvad algtasemel teadmisi nagu Ripple Pakett, aga ka uusi investeerimismeetodeid, nagu krüptovaluutad. Huvi selliste materjalide vastu kasvab endiselt, mis tähendab, et inimesed tahavad olla aktiivsed ja suurendada oma vara, mida me tegelikult ju kõik soovime.

 

One Review for Investeeringud amatööridele - statsionaarne koolitus, veebiseminarid, ehk Ripple Stardipakett?

    […] Krüptovaluuta Ripple on üks vähestest e-rahadest, mis on investorite seas nii laialdase huvi äratanud. Selle poole pöörduvad rahvusvahelised korporatsioonid, pangad, ettevõtted, investeerimisettevõtted ja erainvestorid. On muutunud üheks krüptobörsi liidriks, tänu millele soovivad sellesse investeerida mitte ainult asjatundjad vaid ka amatöörid. Neile teistele on loodud spetsiaalne, väljaõppe ja tasuta krüptovaluuta ühikud liitev meetod, ehk „Ripple Stardipakett”. […]

Comments are closed.