Анализ на продукта, тоест пакетът Рипъл и мнения

Анализ на продукта, тоест пакетът Рипъл и мнения

Напоследък получаваме все повече съобщения, в които молите за мнение относно новия продукт на инвестиционния пазар – пакетът Рипъл. В отговор, днес решихме да анализираме този продукт и мненията, които събира в българското интернет пространство. Също така ще се опитаме накратко да опишем кои клиенти биха могли да се заинтересуват от пакета Рипъл.

 

Форми на инвестиционно обучение

Пакетът Рипъл е пакет за обучение, предназначен за хора, които се интересуват от инвестиции в криптовалути и по-специално криптовалутата Рипъл. Всички видове курсове в този сектор стават все по-популярни, което е отговор на нарастващото търсене на образователни материали в областите, свързани с инвестирането. Начинаещите инвеститори са все по-наясно, че инвестирането не трябва да започва без солидна теоретична основа, така че все по-често прибягват към всякакви видове курсове, подготвящи за първите инвестиции.

Има два основни вида обучение – стационарно и онлайн. Предимството на стационарното обучение е директният контакт със специалиста, провеждащ такъв курс. Също така служителите на някои компании могат да разчитат на финансиране на такова събитие от работодателя. От друга страна, онлайн обучението е по-удобно, не изисква допълнително време за пътуване и гарантира голямо количество материали, към които може да се върнем по всяко време – в случай на стационарно обучение това все още не е стандартът и участниците често използват само собствените си записки. Освен това всеки, който използва интернет, може да има достъп до онлайн обученията, докато обучението на място се провежда основно в големите градове. Пакетът Рипъл принадлежи към онлайн курсовете – както вече споменахме, това е по- удобната форма на обучение. Пакетът Рипъл се отличава от конкуренцията, тъй като към всеки един пакет безплатно се добавя криптовалутата Рипъл.

 

Кликнете върху връзката

 

 

 

Разберете как работи продуктът

 

Ново на пазара? Образователен пакет с криптовалута

Образователният пакет с криптовалута е сравнително нов продукт на пазара. Целта на създателите е да насърчат закупуването на учебни материали чрез добавяне на безплатни единици криптовалута. Освен достъпа до платформата за обучение, съдържаща всички видове курсове, статии, уебинари и анализи, клиентите получават на тяхно разположение токени криптовалута, благодарение на които могат да приложат придобитите знания и да осребрят токените в момента, когато преценят, че това е добро инвестиционно решение.

Пакетите от този вид са по-скоро предназначени за начинаещи, за които това ще е първа инвестиция в криптовалута. Образователните материали изясняват инвестиционния процес, спецификата на инвестирането в токени и анализират отделните криптовалути от основи. Фокусирането върху основите е едно от най-големите предимства на образователния пакет за криптовалута – често специалистите, занимаващи се с криптовалути, изобщо не се интересуват от това да направят анализите си достъпни за други, освен за останалите специалисти, а безплатните онлайн материали обсъждат темата неправилно и често бегло или непоследователно.

 

Пакетът Рипъл, ново решение за начинаещи

След поръчка на Пакета Рипъл, пакетът се доставя по два начина. Цялата информация относно влизането в платформата за обучение, изтеглянето на материалите и започването на обучението се изпраща по електронен път. След като получите съобщението, можете свободно да използвате предлаганите курсове и уебинари.

Достъпът до безплатните криптовалутни единици Рипъл се получава след вземането на пакета, изпратен по пощата. Пакетът съдържа Рипъл карта, която включва потребителското име и парола, позволяващи преглед на натрупаните средства и инструкции как те да бъдат изтеглени. Тъй като токените Рипъл се съхраняват в акаунта на посредника, тегленето им в брой изисква контакт по телефона – това може да представлява недостатък за напредналите инвеститори, но е предимство за начинаещите, защото управляваната по този начин криптовалута е сигурна и може да бъде изтеглена по всяко време.

Пакетът Рипъл и мнения в мрежата

За да съберем отзиви относно пакета Рипъл, проведохме акция в социалните мрежи за събиране на коментари от хора, закупили този продукт. Ето някои от коментарите:

 

Виждал съм пакети от този тип в чуждестранни уебсайтове и съм щастлив, че най-накрая са пуснали нещо подобно на български. Поръчах образователния Пакет Рипъл веднага щом се появи на пазара и лично аз съм доволен, нивото на материалите е прилично, инструкциите за употреба са ясни. Не съм инвестирал преди, сега тепърва започвам, но се справям добре, главно заради добрите основи на курса.

Име: Георги

 

Една моя приятелка си купи Пакетът Рипъл, когато беше в майчинство, за да разнообрази малко монотонното си ежедневие. Попитах я за този продукт и е на мнение, че получените материали изчерпателно обсъждат въпросите, които я интересуват. Не знам дали е използвала криптовалутата, включена в Пакета, но за самия Пакет Рипъл, говореше позвитивно.

Име: Иван

 

Добро обслужване на клиентите, ясни инструкции. По-скоро не е за хората, които веднага започват от борсата и не е за хора, които смятата, че Биткойна е най- добрата криптовалута.

Име: Христо

 

Понякога имам проблем с контакта, тъй като доста дълго отговарят на имейлите, но освен това всичко останало при мен работи. Добро е това обучение!

Име: Стефан

 

Някъде четох, че това е просто карта с букви, съответно е измама… Когато хората не четат за какво става въпрос, се оформят такива спекулации. Много добър начин за получаване и съхраняване на криптовалута. Имам си свои единици и когато дойде подходящото време, ще ги продам.

Име:Васил

 

От 201 коментара, 172 са положителни. Отрицателните обикновено споменават липсата на достатъчно обширна оферта за специалисти, спорадична липса на контакт и слухове в мрежата, че Образователният Пакет Рипъл е измама. Тези обвинения обаче предимно се срещат в подозрителни сайтове, които често се използват за създаване на пиар на конкуренцията. За това обаче вече писахме в статията „Кои са измамниците – нелоялната конкуренция или Пакетът Рипъл?“.

 

Пакетът Рипъл и мнението на редакцията

Според нас, Пакетът Рипъл представлява интересна и доста иновативна оферта за начинаещите инвеститори. Със сигурност безплатните единици криптовалута отличават този продукт от други учебни материали, свързани с инвестициите. Доставените материали ефективно подготвят за първите инвестиции, а начинът на съхранение на Рипъл токените ги прави добре защитени.

Като редакция, даваме на Образователния Пакет Рипъл положителна оценка, както сториха и повечето от нашите читатели. Надяваме се, че този анализ ще отговори на поне някои от въпросите, които си задавате относно този продукт и ще Ви помогне да решите дали Пакетът Рипъл е правилното предложение за Вас.

 

Кликнете върху връзката

Разберете как работи продуктът