Analiza izdelka, torej paket ripple in naše mnenje

Analiza izdelka, torej paket ripple in naše mnenje

V zadnjem času prejemamo vedno več sporočil, v katerih prosite za mnenje o novosti na investicijskem trgu, ki je paket Ripple. V odgovor smo se danes odločili, da bomo analizirali ta izdelek in mnenja, ki jih zbira na slovenskem internetu. Poskusili bomo tudi na kratko opisati, katere stranke bi se lahko zanimale za paket Ripple.

Oblike investicijskih šolanj

Paket Ripple je paket šolanj, namenjen tistim, ki se zanimajo za vlaganje v kriptovalute, predvsem kriptovaluto Ripple. Različne vrste tečajev v tem sektorju postajajo vse bolj priljubljene, kar je odgovor na naraščajoče povpraševanje po izobraževalnih gradivih, povezanih z investiranjem. Investitorji začetniki se vse bolj zavedajo, da se investicije ne smejo začeti brez trdnih teoretičnih temeljev, zato vse pogosteje opravljajo različne vrste pripravljalnih tečajev za prve investicije.

Obstajata dve glavni vrsti šolanj – stacionarna in spletna. Prednost stacionarnega usposabljanja je neposreden stik s strokovnjakom, ki izvaja tak tečaj, zaposleni v nekaterih podjetjih pa lahko računajo na financiranje takega dogodka s strani delodajalca. Po drugi strani pa so spletna šolanja bolj priročna, ne zahtevajo dodatnega časa za potovanje in zagotavljajo veliko količino materialov, do katerih se je mogoče kadarkoli vrniti – v primeru stacionarnega šolanja to še vedno ni standard, udeleženci pa pogosto uporabljajo samo svoje zapiske. Poleg tega ima lahko vsakdo, ki uporablja internet, dostop do spletnega izobraževanja, medtem ko stacionarna šolanja potekajo predvsem v velikih mestih. Paket Ripple sodi k spletnim šolanjem – tako, kot smo že omenili, je bolj priročna oblika usposabljanja. Od konkurence se paket Ripple razlikuje po tem, da je vsakemu dodana gratis kriptovaluta Ripple.

 

Kliknite na povezavo

Ugotovite, kako izdelek deluje

 

Novost na trgu? Začetni paket s kriptovaluto

Izobraževalni paket s kriptovaluto je razmeroma svež izdelek na trgu. Cilj ustvarjalcev je bil spodbuditi nakup gradiva za šolanje z dodajanjem brezplačnih enot kriptovalute. Poleg dostopa do izobraževalne platforme, ki vsebuje vse vrste tečajev, člankov, spletnih seminarjev ali analiz, stranke dobijo na voljo žetone kriptovalute, s katerimi lahko pridobljeno znanje uporabijo v praksi in unovčijo žetone, ko menijo, da je to dobra investicijska odločitev.

Tovrstni paketi so najbolj namenjeni začetnikom, za katere bi bila to prva investicija v kriptovalute. Izobraževalno gradivo pojasnjuje investicijski proces, posebnosti investiranja v kovance, analizira posamezne kriptovalute od osnov. Ravno osredotočanje na osnove je ena glavnih prednosti izobraževalnega paketa s kriptovalutami – pogosto strokovnjaki, ki se ukvarjajo s kriptografskimi valutami, ne marajo, da bi bile njihove analize dostopne drugim osebam, brezplačni materiali na spletu pa o tej temi razpravljajo nepravilno in pogosto površno ali nedosledno .

 

Paket ripple, nova rešitev za začetnike

Po naročilu paketa Ripple je ta kupcu dostavljen na dva načina. Vse informacije o prijavi v platformo za izobraževanje, prenosu gradiva in začetku učenja se pošiljajo po elektronski pošti. Po prejemu sporočila lahko prosto in brez omejitev uporabljate ponujene tečaje in spletne seminarje.

Dostop do brezplačnih enot kriptovalute Ripple se dobi, ko prejmete paket, poslan po pošti. Ta vsebuje kartico Ripple, na kateri so prijavni podatki, ki omogočijo dostop do zbranih sredstev ter navodila, kako jih izplačati. Ker so žetoni Ripple shranjeni na računu posrednika, njihovo unovčenje zahteva telefonski stik – to je lahko hiba za napredne investitorje, vendar prednost za začetnike, saj je kriptovaluta, ki se upravlja na ta način, varna in se jo lahko kadar koli izplača.

 

Naročite paket

Ugotovite, kako vlagati

Paket Ripple in mnenja na spletu

Da bi zbrali mnenja o paketu Ripple, smo v naši družbeni medijski kampanji izvedli akcijo zbiranja komentarjev ljudi, ki so kupili ta izdelek. Tukaj je nekaj od njih:

 

Videl sem takšne pakete na tujih straneh in vesel sem, da so končno v slovenščini naredili nekaj takega. Sam sem naročil izobraževalni paket Ripple takoj, ko se je pojavil na trgu, in osebno sem zadovoljen, ker je raven materialov dostojna, navodila za uporabo so jasna. Pred tem nisem vlagal, zdaj šele začenjam, vendar mi gre dobro, predvsem zaradi dobrih osnov v obliki tečaja.

Ime: Luka 

 

Moja prijateljica je kupila paket Ripple, ko je bila na materinskem dopustu, da bi se znebila monotonije. Vprašal sem jo o tem izdelku in meni, da materiali, ki jih je dobila na izčrpen način, razpravljajo o zadevah, ki jo zanimajo. Ne vem, če je že uporabila kriptovaluto, ki je priložena paketu, vendar je pozitivno omenila paket Ripple.

Ime: Nejc

 

Dobra pomoč uporabnikom, jasna navodila. Najbrž ni za oboževalce, ki bi radi takoj začeli na borzi in ne za ljudi, ki menijo, da je Bitcoin najboljša kriptovaluta.

Ime: Žan

 

Včasih imam težave s stikom, ker precej dolgo odpisujejo na e-pošto, ampak poleg tega zame vse deluje. Dobra so ta šolanja!

Ime: Matic

 

Nekje sem prebral, da naj bi bil to samo list s črkami, tako da goljufija … ker ljudje ne preberejo do konca, za kaj se gre, in potem se ustvarijo taki draguljčki. Zelo dober način za pridobitje in shranjevanje kriptovalute. Imam svoje enote in ko bo prišel pravi trenutek, jih bom prodal.

Ime: Miha

 

Od 201 komentarjev je bilo kar 172 pozitivnih. Negativni so običajno omenjali pomanjkanje dovolj obsežne ponudbe za strokovnjake, občasno pomanjkanje stika in govorice v mreži, da je izobraževalni paket Ripple prevara. Vendar pa so bile te obtožbe vidne večinoma na sumljivih rezervnih spletnih straneh, ki se pogosto uporabljajo za ustvarjanje črnega PR konkurence. Vendar pa smo o tem že pisali v članku – “Nepoštena konkurenca – ali so paket ripple goljufi? 

 

Paket ripple in mnenje uredništva

Po našem mnenju je paket Ripple zanimiva in precej inovativna ponudba, namenjena investitorjem začetnikom. Brezplačne enote kriptovalute zagotovo razlikujejo ta izdelek od drugih materialov za usposabljanje, povezanih z naložbami. Dobavljeni materiali morajo biti učinkovito pripravljeni za prve naložbe, način shranjevanja žetonov Ripple pa poskrbi, da so ti dobro zaščiteni.

Kot uredništvo pozitivno ocenjujemo Začetni paket Ripple, tako, kot ga je ocenila večina naših bralcev. Upamo, da bo ta analiza odgovorila vsaj na nekatera vprašanja, ki se pojavljajo o tem izdelku, in vam bodo pomagali pri odločitvi, ali je paket Ripple ponudba za vas.

 

Kliknite na povezavo

Ugotovite, kako izdelek deluje