С мисъл за бъдещето - комплектът  Нетрикойн

С мисъл за бъдещето - комплектът Нетрикойн

Минаха повече от десет години, откакто мистериозният Сатоши Накамото създаде Биткойн – първата и най-популярната форма на криптовалута в света. Биткойнът обаче не е последната дума за криптовалутите, тъй като в момента на пазара има над 7 000 криптовалути. При такова голямо разнообразие от криптовалути, как инвеститорите знаят в коя криптовалута е най-добре да инвестират?

Погрижете се за портфейла си

Преди десет години повечето хора щяха да се засмеят, ако някой им беше казал, че притежава част от своя инвестиционен портфейл в криптовалути – вид виртуална валута, която е обезпечена с различни криптографски методи и генерирана от компютър. Но в днешно време съвременният инвеститор се счита за изостанал, ако в момента не инвестира или ако никога през живота си не е търгувал с нито един Биткойн, Етериум или Стелар.

В момента криптовалутата е навсякъде и инвестирането в нея не засяга само дейтрейдърите. В действителност много традиционни компании интегрират криптовалута в своите платформи под някаква форма или я използват като средство за пускане на други видове продукти. През октомври 2020 година, PayPal стартира нова услуга, която позволява на притежателите на акаунти да купуват, продават или съхраняват криптовалута или да я използват за закупуване на неща от 26 милиона различни търговци.

„Преходът към цифрова валута е неизбежен с ясни ползи по отношение на финансовата интеграция и достъпност – ефективността, бързината и устойчивостта на платежната система и способността на правителствата да плащат средства бързо на гражданите“ – каза Дан Шулман, президент и главен изпълнителен директор на PayPal, в съобщение за пресата. Това означава, че днес е подходящият момент да започнете Вашето приключение с инвестиране в криптовалути.

 

Кликнете върху връзката

Разберете как работи продуктът

 

 Трябва да действате, но съзнателно

Започването на собствени инвестиции обаче не е лесно, особено без контакти и значителен капитал за финансов съветник. Бизнесът с възможности за измами и фалшиви инвестиции продължава да процъфтява. Поради това все по-често малките предприемачи и частни лица решават да се обучават в сферата на инвестициите, личностното развитие, финансовото управление и стреса. В резултат на това те са по-подготвени за предизвикателствата, които приемат, както и е по-малко вероятно да станат жертва на измамници.

Онлайн обучението става модерно не само поради голямото търсене на подобни услуги, но също така заради удобството. Най-вече младите хора предпочитат да учат през Интернет, от собствения си дом, отколкото да посещават редовно обучение в класна стая. Несъмнено този метод спестява време и обикновено не изисква специално адаптиране на графика към часовете за обучение.

 

 Криптовалути, но какви?

Остава още въпросът за избора на криптовалути за инвестиция. За късмет, през тази година има няколко фаворита.

Стелар е децентрализиран протокол за плащане с отворен код, който позволява бързи, трансгранични транзакции между всяка валутна двойка. Подобно на други криптовалути, работи с помощта на блокчейн технология. Родният му актив, цифровата валута, се нарича лумен (XLM). XLM захранва мрежата Стелар и всички нейни операции, както етер (ETH), захранват мрежата Етериум.

Транзакциите, които се извършват в мрежата Стелар, се добавят към споделена, разпределена публична книга – база данни, достъпна за всеки по света. За да постигне консенсус по транзакция толкова бързо и точно, Стелар използва свой собствен уникален метод за консенсус.

Методът на консенсус на Стелар позволява бързи и евтини транзакции, като всички в мрежата постигат споразумение за валидността на транзакцията в рамките на секунди. Всеки участник (наречен възел), който помага за добавянето на Стелар транзакции към глобалната книга, избира своя собствена мини-мрежа от други доверени участници, с които се съгласява. Щом тези мини-мрежи (наречени кворумни срезове) се припокриват, цялата Стелар мрежа може да постигне споразумение кои транзакции са важни и много бързо могат да бъдат добавени към регистъра.

Другият фаворит, Биткойн Кеш (BCH), е едновременно криптовалута и платежна мрежа. Създаден е в резултат на биткойн хард форк през декември 2017 година, за да увеличи броя на транзакциите, които могат да бъдат обработени. Официалният уебсайт на Биткойн Кеш описва тази криптовалута като равнопоставена електронна парична наличност за интернет. Изцяло децентрализирана, без централна банка и за да функционира не изисква доверени трети страни.

От стартирането си Биткойн Кеш се превърна в един от най-успешните деривати на Биткойн. Роджър Вер, изтъкнат инвеститор и ранен предприемач на Биткойн, вярва в тази монета, описвайки я като „истинският Биткойн“. През 2011 година, Вер беше виден защитник на Биткойн като средство за насърчаване на икономическата свобода. Оттогава той премина към ползване на Биткойн Кеш, като благоприятства по-ниските разходи и времето за транзакции.

 Съзнателният избор – Нетрикойн

Комплектът Нетрикойн е специално подбран набор от обучения, електронни книги, уебинари и учебни помагала, предназначени за начинаещи инвеститори. Това е начин за гарантиране на придобиване на знания относно инвестирането в криптовалути от нулата. Идеята на този продукт е да гарантира, че теоретичното обучение е придружено от практическо обучение, затова заедно с материалите всички курсанти получават безплатен жетон от две криптовалути – гореспоменатите Биткойн Кеш и Стелар, които трябва да послужат като стимул за използване придобитите знания на практика.

За да получите Нетрикойн, трябва да се свържете с търговеца чрез формата за контакт и да насрочите телефонно интервю, по време на което ще бъде представен продуктът. След закупуването, клиентът получава достъп до материали, които се изпращат по имейл, възможност за регистриране за уебинари и преглед на стойността на натрупаната криптовалута. Процесът на предаване на безплатните токени, включени в комплекта Нетрикойн, е малко по-различен. Кодът за достъп се изпраща по традиционна поща, чрез приемане на пратка. Целта на тази процедура е да минимизира вероятността от прихващане на жетони от трети страни. Достъпът до безплатна криптовалута и материали изисква вземане на пратката, която съдържа допълнителни инструкции.

 

Решение за начинаещи

Пратката, която се изпраща на клиента, съдържа карта с код за достъп Нетрикойн. Това е специален документ, който съдържа произволно генерирани потребителско име и парола за акаунта, в който се съхраняват криптовалутите Стелар и Биткойн Кеш, включени към продукта.

Лицето с Карта за Достъп Нетрикойн има достъп до натрупаните средства под формата на криптовалути, но за да го изтегли е необходима допълнителна верификация по имейл. Само след предоставяне на кода от картата на посредника и проверка на самоличността, токените могат да бъдат платени на избрания електронен портфейл. Изтеглената криптовалута може да бъде конвертирана в традиционна валута, например с помощта на борса или обменно бюро, веднага щом инвеститорът реши, че такъв ход е печеливш.

Нетрикойн се счита за модерен, ясен начин за започване на приключението с инвестирането в криптовалута и диверсификация на инвестиционния портфейл. Създателите на продукта полагат много усилия не само за цялостно предаване на знания за криптовалутите и инвестициите, но също така за предоставяне на безплатни токени Стелар и Биткойн Кеш по един обмислен и безопасен начин.

Кликнете върху връзката