En iyilerle birlikte yatırım yapın – Ripple Paketi

En iyilerle birlikte yatırım yapın – Ripple Paketi

Uzmanlar 2019 yılını yatırım yılı ilan ettiler. Birkaç yıl önceki büyük krizden sonra ekonomi nihayet kendine gelmeye başladı. Ayrıca, halkın kişisel yatırımlara bakış açısında da değişiklikler gözlenmekte, yatırım yapmak suretiyle kazanç sağlamak istediğini belirtenlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

Nasıl ve neye yatırım yapmalı?

İstatistiklere göre, sermayenin büyük bir kısmı taşınmazlara yatırılmıştır. Taşınmaz satın almak, pahalı olmasına rağmen görece güvenli bir yatırım yöntemi olduğundan, şaşırtıcı değildir. Sıralama yatırım fonları, hisse senetleri, tahviller ve değerli metaller olarak devam etmektedir. En çok popülerlik kazanan yatırım yöntemi ise dijital para birimleri, özellikle de altcoinler olmuştur.

Yatırımın temel kuralları

Yatırım sürecine başlamadan önce yatırımcının sermayesine uygun birkaç farklı seçeneği göz önünde bulundurmalıdır. Teorik bilgi edinme etabı, en az yatırıma başlama işlemi kadar önemlidir.

Ayrıca, bütün birikimlerin topluca bir varlığa yatırılması da tehlikelidir. Danışmanlar genelde sermayenin en fazla yüzde yirmisinin yatırılması gerektiği konusunda hemfikirdirler. Yatırım yapmak için kredi çekmek çok kötü bir fikirdir. Yatırım portföyünün üç ya da beş farklı yatırım aracı türü içermesinde yarar vardır.

Yatırım yöntemleri zorluk derecelerine, risk seviyelerine ve giriş eşiklerine göre sınıflandırılırlar. Forex ya da menkul kıymetler borsasında yatırım zor olarak kabul edilir. Dijital paralara yatırım ise daha az uzmanlık bilgisi gerektirmektedir. Ancak, yatırım yönetimi ile ilgili temel bilgileri edinmekte büyük fayda vardır.


Dijital para piyasasının geleceği nasıl?

Modern yatırım yöntemlerini ele alırken dijital para piyasasından bahsetmemek olmaz. Bitcoin’in değerinin 2015-2017 yıllarında gösterdiği artış nedeniyle dijital paraya yatırım o kadar popüler hale gelmiştir ki yatırım konusuyla daha önce hiç ilgilenmemiş kişilerin bile ilgisini çekmeye başlamıştır. Ancak 2017’nin Aralık ayında Bitcoin’in değerinde radikal bir düşüş görülmüştür. Bu olay sonrasında birçok kişi bu para biriminin eski değerini tekrar kazanacağına olan umudunu yitirmiştir. Yatırımcılar Ripple gibi diğer dijital paralara yönelmiştir.

 

Ripple ve güçlü konumunun geçmişi

Bu dijital para birimi Ryan Fugger 2004’te RipplePay uygulamasını geliştirdiğinde ortaya çıkmıştır. Uygulama, mali bilgilerin I Owe You adlı özel bir sistem üzerinden anında gönderilmesini sağlayan bir platformdur. Bu şekilde çalışmaya devam eden platform birkaç yıl içerisinde merkezi olmayan ve gerçek zamanlı bir ödeme işleme ağı haline gelmiştir. Ripple Bitcoin’e kıyasla daha istikrarlıdır. Bunun nedeni, baz aldığı sistemin bankalar, devlet kurumları ve şirketler tarafından kullanılmış olmasıdır.

 

Ripple dijital para birimine kimler yatırım yapıyor?

Ripple dijital para birimine, diğer dijital para birimlerinden daha düşük bir yatırım riski arayışındaki yatırımcılar rağbet göstermektedir. Benzersiz bir sisteme sahip olan benzersiz bir dijital para olan Ripple yüksek meblağlarda sermaye transferlerini mümkün kılması nedeniyle Bitcoin ve Ethereum’dan daha istikrarlı bir varlık olarak görülmektedir. Ağı kullanmaya devam eden kuruluşlar da bu dijital para biriminin bir – iki yıl içerisinde unutulup gitmeyeceğinin bir nevi garantisidirler.


Başlangıç seviye yatırımcılar için Ripple Eğitim Paketi

Ripple dijital para birimini, profesyonel yatırımcıların, banka temsilcilerinin ve şirketlerin yaptığı gibi dijital para birimi borsasından satın almak mümkündür. Ama bu tek yöntem değildir. “Ripple Paketi, Ripple elde etmenin alternatif bir yoludur. Bu yöntem, başlangıç seviye yatırımcılara yönelik bir yeniliktir. Ripple Paketinin amacı, kullanıcıları dijital paraya yatırım ve dijital para yönetimi konusunda bilgi sahibi yapmaktır. Bu bilgiler e-kitaplar, webinarlar ve çevrimiçi eğitimlerden oluşan eğitim paketi sayesinde aktarılmaktadır. Amatör yatırımcılar bu materyaller yardımıyla yatırımın temellerini, dijital paraya yatırımın püf noktalarını ve Ripple dijital paranın yönetimi ile ilgili ayrıntıları öğrenebilirler.

Ripple Paketinin diğerlerinden farkı nedir?

Ripple Paketi eğitim materyallerinin yanı sıra bir miktar Ripple dijital para hediyesi içermektedir. Hediye olarak verilen dijital para, başlangıç seviye yatırımcıların teorik bilgilerini pratiğe dökmelerine yardımcı olmaktadır. Elde edilen dijital paranın miktarı ve değeri, hesap kullanıcı adı ve şifresini içeren Ripple Kartı kullanılarak kontrol edilebilir.

Yenilikçi bir saklama yöntemi – Ripple Kartı

Ripple Kartı, paketin önemli bir öğesidir. Bu, güvenli bir paket içerisinde müşteri tarafından belirtilen adrese gönderilen bir belgedir. Ripple Kartının üzerinde Ripple dijital paranın muhafaza edildiği cüzdana erişim için gerekli kullanıcı adı ve şifre, başka bir deyişle Ripple Kodu bulunmaktadır.

Yatırım portföyü aracı bir kuruluş tarafından yönetilmektedir. Bu, başlangıç seviye yatırımcının dijital parasını kaybetmesinin ve çaldırmasının önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Ancak, dijital paranın istenen an normal paraya dönüştürülmesi mümkündür. Bu amaçla aracı şirket ile bağlantıya geçerek posta aracılığıyla tarafınıza gönderilen Ripple kodunu içeren erişim kartı üzerinde bulunan Ripple Kodunun vermeniz gerekmektedir.

 

Ripple Paketi ve diğer yatırım paketleri

Ripple Paketi, diğer eğitim paketlerinden, dijital para birimleriyle ilgilenen başlangıç seviye kişilere yönelik kaliteli eğitim materyalleri içermesiyle ayrılmaktadır. Bu eğitim materyalleri, dijital para kavramını ilk kez duyan kişilere bile uygundur. Paketin yanında ücretsiz olarak verilen Ripple hediyesi de Türkiye piyasasında bir ilk olarak göze çarpmaktadır.

Ripple Paketi ile ilgili görüşlerde onun eğitim materyalleri ve dijital para edinmek için güvenli bir alternatif yöntem olduğu kanısı hakimdir. Uzmanlara göre Ripple dijital para birimi önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Bitcoin’in tahtını alacaktır. Bu da bu dijital para birimi ile ilgili bilgi edinmek ve yatırım yapmaya başlamak için iyi bir motivasyondur.

One Review for En iyilerle birlikte yatırım yapın – Ripple Paketi

Comments are closed.