Elemezzük a terméket – Cryptoeddu különböző ügyfelek véleményei szerint

Elemezzük a terméket – Cryptoeddu különböző ügyfelek véleményei szerint

A Cryptoeddu egy felület, amin kriptovalutás oktató csomagokat lehet vásárolni, illetve a csomagokkal szerzett ingyenes e-pénz egységeket átvenni. De pontosan hogyan működik a honlap, mit lehet rajta megvásárolni, hogyan lehet átvenni a valutákat és milyen véleménnyel vannak a CryptoEdduról az interneten? Nézzük meg közelebbről.

Az első kriptovalutám

Mik azok a kriptovaluták? A kriptovaluta egy digitális vagy virtuális valuta, amit kriptográfiával biztosítanak. Ettől azonban szinte lehetetlen ezek hamisítása vagy kétszeres kiadása. Az e-pénz blockchain technológián alapul – ami különböző számítógépes hálózatok által vezetett megosztott könyv. Az ilyen pénzt nem valamilyen központi szerv bocsát ki, ami elméletileg ellenállóvá teszi a kormányok beavatkozásával vagy manipulálásával szemben.

De mit jelent ez a befektetők vagy felhasználók számára? A kriptovaluták olyan valuták, amiket nem valamilyen kormány bocsát ki és amik kódja kriptográfiába rejtett. Mivel a kormányok nem befolyásolhatják a kriptovaluták létrehozását vagy kínálatát, nem tudják felügyelni azt – noha tilthatja a kriptovaluta birtoklását, vagy adót vethet ki rá. A kriptovalutákat ezért is tartják az első igazán szabad fizetési eszköznek.

A legtöbb kriptovaluta a blockchain technológiának hála működik. Általánosságban elmondható, hogy egy megváltoztathatatlan időbélyegzővel ellátott sorozat, amit független klaszter számítógépek igazgatnak. Minden ilyen adatblokk (block) titkosított és a kriptográfiai elvet alkalmazva a következőhöz fűzött (chain). A blockchain hálózat nyílt forráskódú. Ezért a blokkokban található információ bárki számára elérhető.

A blockchain használata nem jár tranzakciós költségekkel – csak az infrastruktúra költsége merül fel. A kriptovaluta egyszerű megoldás az A pontból B pontba történő teljesen automatizált és biztonságos információtovábbításra. Ezért is beszélnek egyre gyakrabban a kriptovaluta használatról nem csak fizetési, de pl. döntéshozatali vagy szerződéskötési eszközként is. A szakértők nagyon optimistán írják le az e-pénzt jövőjét.

De hogyan szerezhetünk saját kriptovalutát? Néhány évvel ezelőtt népszerű foglalkozás volt az e-pénz bányászat. A „bányászat” kriptográfiai rejtvények megoldását jelenti, aminek célja a következő kriptovaluta egység létrehozása volt. A számítógép kapacitásának megosztásáért (népszerű nevén a „bányagép”) cserébe „a bányászok” a kibányászott e-pénznem bizonyos összegét megkapják. De ezt nem ingyenes folyamat, mivel a „bányagépek” áramot fogyasztanak. Jelen pillanatban az energiaárak miatt a „bányászat” egyáltalán nem kifizetődő.

A következő népszerű vásárlási helyek a kriptovaluta tőzsdék. Azonban a tőzsdei vásárlástól a rossz biztonság miatt távolodnak – nagyon gyakran esnek hackerek vagy más bűnözők áldozataivá. Léteznek kriptovaluta váltók. Ez helyi vagy online működő szolgáltatás. A helyi váltók leggyakrabban nagy városokban találhatóak és általában hagyományos valuta váltókkal párosulnak. Ezekben készpénzért lehet kriptovalutát vásárolni, amit a megadott pénztárca címére küldenek. Nagy városokban kriptovaluta automatákat is lehet találni. A kripto-automaták a szokásos, hagyományos valutát kiadó bankautomatákhoz hasonlóak, de készpénz be- és kifizetése helyett ezek segítségével kriptovalutát lehet venni.

A kezdők számára ajánlott módszer a kriptovalutás oktató csomag, ami keretein belül grátisz lehet e-pénzt kapni.

Kriptvalutás csomag … termék kezdőknek

A kriptovalutát az oktató csomaggal együtt lehet megkapni. Az ilyen csomag tartalma egy oktató készlet, webinárium, e-book-ok és tanulási segédeszközök, amik teljes egészükben a kritpovalutákba történő befektetésekkel kapcsolatosak. A piacon számos oktató csomag létezik, amiket főként kezdőknek szántak, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a kriptovalutákról és a befektetési szabályokról. Minden oktató csomag átfogó tudományos ismeretanyagot tartalmaz a kriptovalutákról, az azokba történő befektetésről, a kockázatkezelésről és a blockchain technológiáról. Az ismereteket közérthető formában közlik, a szakértő részvételével zajló webináriumtól az adott kérdéseket megvitató e-book-okig.  A mellékelt ingyen kriptovaluta célja, hogy ösztönözze a tanfolyam és webináriumok résztvevőit a befektetés elkezdésére. Egyidejűleg, a kriptovaluta a CryptoEddu felület speciális számláján gyűjtik, ami kiküszöböli a kezdők hibalehetőségeit vagy az azon lévő adatok ellopását.

Az összegyűjtött összeg kifizetéséhez szükséges adatokat hagyományos postával küldik el az ügyfeleknek. A biztosított borítékban, amit a csomag megvásárlása után küldenek el, egy véletlenszerűen generált kódot tartalmazó kártya van. Ennek segítségével lehet kifizettetni az összegyűjtött kriptovalutát a CryptoEddun.

A te felületed – Cryptoeddu

A CryptoEddu egy közvetítői felület, ami keretein belül a kezdő befektető átveheti a kriptovalutát vagy oktató csomagot vásárolhat.

A kriptovalutát átvett ügyfelek a CryptoEddu honlapon az oktató csomaghoz mellékelt útmutató által vannak irányítva. A CryptoEddu lehetővé teszi azon kriptovaluta átvételét, amit korábban a csomag keretein belül már megvettek. A csomagokat a Cryptoeddu partnereinél lehet megvenni, és ilyen esetben elég megírni a csomaggal kézbesített nyolcjegyű kódot, hogy hozzáférést szerezzünk az ingyenes kriptovaluta tokenekhez. Azonban előtte meg kell bizonyosodni arról, hogy a márka együttműködik a felülettel.

Közvetlenül a CriptoEddun is lehetőség van kriptovalutás oktató csomag megvásárlására és a felület keretein belül az ingyenes e-pénz átvételére.

 

Kriptovalutás csomag vásárlás

A CryptoEddun a csomag vásárlás rendkívül egyszerű. Ebben a pillanatban a felület Ripple Start Csomagot és Ripple Plus Csomagot kínál.

A Ripple Start Csomag kezdő befektetőknek szánt ajánlat, a kriptovalutákba, kiváltképp a Ripple-be történő befektetés alapjait tartalmazza. A csomag árába be van számítva a rendelés teljesítésének költsége is. Másik alternatíva a Ripple Plus Csomag, azaz a standard Ripple Csomag bővített verziója. Mindkét termékhez mellékelnek ingyen Ripple kriptovalutát.

A honlapon a megfelelő csomag kiválasztása után kattints a gombra („Igen, a PLUS Csomagot választom” vagy „Nem, köszönöm. A standard csomagot választom”). Az ügyfél átirányítódik a megrendelő űrlap honlapjára, ahol meg kell adja megrendelő a kereszt- és vezetéknevét, a telefonszámát és az e-mail címét. A megrendelés leadása után utánvétes csomagban elküldik a dokumentumokat és a kártyát a kóddal. Az oktató anyagokat elektronikus formában küldik az e-mail címre a küldemény kifizetését követően.

 

A kriptovaluta átvétele

A kriptovaluta átvételéhez először ki kell fizetni az Oktató Csomagot. A csomag kifizetése után az ügyfél egy kódot tartalmazó speciális kártyát kap.

A kriptovaluta átvételéhez a CryptoEddu honlapra kell látogatni és a fent található „Kriptovaluta átvétele” címkére kell kattintani. A lenyíló ablakban a kártyán lévő kód aktiválására szolgál.

A kriptovaluta összeg megtekintéséhez meg kell adni a kártyán található nyolcjegyű kódot, illetve a megrendeléskor megadott e-mail címet. Ezt követően az ügyfél személyazonossága a CryptoEddu szolgáltatáson megerősítik, a kriptovalutában gyűjtött összeg pedig – kifizetésre kerül a megadott elektronikus pénztárca címre.

 

Cryptoeddu az ügyfelek véleményei szerint

A CryptoEdduról alkotott vélemények túlnyomórészt pozitívak. Az ügyfelek dicsérik a kiszolgálást, a szolgáltatás működésének módját épp úgy, mint a kínált oktató csomagot.

Az oktató csomagba invesztálásra a férjem beszélt rá, hogy legyen valamilyen foglalkozásom a szülési szabadság alatt. A kriptovaluták gyorsan a szenvedélyemmé váltak, amivel máig foglalkozom. A CryptoEddu felületen a csomag pénzre váltását követően a kriptovaluta tőzsdére mentem, végül teljes munkaidőmmé vált a day trading. Nincs semmilyen kifogásom a CryptoEdduval szemben, ez egy átlátszó, könnyen navigálható honlap, ami lehetővé teszi a kriptovaluta átvételét.

 Péter Földes

Nagyon jól emlékszem a CryptoEdduval történt együttműködésre. Problémáim voltak a kriptovalutám átvételével, mert rosszul töltöttem ki az űrlapot, de a BOK segített helyesen megoldani. Nagyon gyors, professzionális kapcsolatfelvétel, nulla gond.

Varga Béla

A kriptovaluták évek óta lenyűgöztek, végül találtam arra időt, hogy valamivel többet megtudjak róluk. A CryptoEddu által kínált csomagok nagyon jó minőségűek és értékes ismeretforrást jelentenek az e-pénz témáról a kezdők számára. Remélem, hogy valamikor hozzáadnak egy csomagot a középhaladó és haladó felhasználók számára is, biztosan használni fogom.

Stevana Katona 

Semmilyen problémám nem volt a kriptovaluták áttekintése során. Úgy tűnik, hogy a tőzsdés fiókkal szemben a rendszer nagyon egyszerű és illeszkedik kezdő felhasználókhoz. Ráadásul nincs szükség kétfázisú megerősítésre, ezért a kriptovalutákra bármelyik pillanatban rátekintés nyerhető, a biztonsági ellenőrzések pedig az összeg kivételekor kezdődnek.

Kate Tahi-Tóth

Nagyon pozitív véleményem van a CryptoEdduról. A honlapot együttműködés keretein belül használtam és  a csomagot másik portálon vettem. Eleinte negatív hozzáállásom volt, mert így is oktató anyagos csomagot vettem és nem néhány egység e-pénzt. Rá sem néztem a Cryptoeddura, amíg nem csináltam végig a tanfolyamot és egyáltalán nem is emlékeztem már az ingyenes kriptóra. Szerencsére, ez idő alatt a valuta értéke jelentősen nőtt ahhoz képest, amilyen volt a vétel során. Azt gondoltam, hogy ennek ellenére gondok lehetnek a kivéttel, de semmi ilyesminek helye nem volt – a teljes összeget a legfrissebb jegyzés szerint kaptam meg azonnal az összeg kivételére vonatkozó szándékom jelzését követően.

Józef Majors 

Tehát úgy tűnik, hogy a CryptoEddu egy megbízható közvetítő felület, amin egyaránt lehet oktató csomagot venni és egyszerű módon átvenni a grátisz kriptovalutát. Főként kezdők számára ajánlott, akiket érdekel az e-pénzbe invesztálással kapcsolatos oktatás. Továbbá a szolgáltatás nagyon pozitív véleményeket gyűjt az interneten és úgy tűnik, hogy tovább fog fejlődni.