Kupuj in prevzemaj - platforma Cryptoeddu

Kupuj in prevzemaj - platforma Cryptoeddu

Pred letom dni se je zdelo, da je moda za investiranje v kriptovalute minila. Vendar se je zgodilo ravno obratno – trenutno se govori o renesansi kriptovalut in nenadni vrnitvi k tej obliki investicij.

Moda investiranja v kriptovalute

Ne obstaja en dejavnik, zaradi katerega lahko govorimo o univerzalni “modi kriptovalut” – investicija v vsako kriptovaluto bo zahtevala upoštevanje trendov, značilnih za to kriptovaluto, ki vplivajo na njeno priljubljenost.

Velik del priljubljenosti nekaterih kriptovalut (npr. Bitcoina) izhaja iz dejstva, da osnove investiranja v te kriptovalute niso težke. Brez težav je mogoče najti izobraževalne pakete za začetnike investitorje, ki vsebujejo celovite tečaje o investicijah. Pridobivanje znanja o kriptovalutah je zato relativno poceni in lahko dostopno celo za laike.

Kaj pa vpliva na priljubljenost kriptovalut kot investicijskega sredstva? Kriptovalute so neodvisne od vpliva bank. Vendar pa za razliko od večine sredstev kriptovaluta obstaja samo v virtualni obliki, kar pomeni, da nanjo v manjši stopnji vplivajo gospodarske krize.

Z vlaganjem v kriptovalute lahko zaslužite več kot v primeru investicij na borzi v neprimerljivo krajšem času. Kriptovalute so nagnjene k hitrim nihanjem in spremembam trenda –  sposobnost pravilne analize tečaja zahteva osnove investicijskega znanja.  Tudi na borzi lahko trgujete s kriptovaluto, jo prodate v menjalnici, zamenjate z zasebno osebo. Kriptovalute ne ustvarjajo stroškov hranjenja – dovolj je dostop do online ali offline brezplačne denarnice. Zaradi teh lastnosti se celo začetni investitorju z veliko vnemo obračajo h kriptovalutam.

Nakup kriptovalute

Kakšen pa je najvarnejši način za nakup kriptografskih valut? Kriptovalute je mogoče dobiti iz več virov. V zadnjem času so priljubljene možnosti borze kriptovalut, pred nekaj leti pa je večina vlagateljev v menjalnicah kupovala e-kovance ali jih menjala z drugimi.

Kriptovalute se kupuje predvsem na borzah in menjalnicah. Borze imajo prednost pred menjalnicami, ker omogočajo dokaj prilagodljivo upravljanje cen nakupa in prodaje. Provizije so običajno tudi manjše kot v menjalnici. Večina velikih borz ima zmogljive zaščite in programe za zaščito uporabnikov.

Še en način pa je izobraževalni paket s kriptovaluto. Paket vključuje izobraževalno gradivo o investiranju v kriptovaluto in določeno količino kriptovalut kot gratis. Za nakup kriptovalute v okviru paketa ne potrebujete denarnice, saj so žetoni shranjeni na računu posrednika, dostopni ključ pa se stranki pošlje po običajni pošti.

 

Varno shranjevanje

Običajno je prva stvar, ki jo naredi investitor pred nakupom kriptovalute, ta, da dobi denarnico, kjer jo bo lahko hranil. Obstaja veliko vrst denarnic, tako offline kot online. Spletne denarnice so brezplačni programi, na katere se običajno gleda kot manj varne kot denarnice brez povezave, zato so primerne za shranjevanje manjših količin. Po drugi strani so strojne denarnice fizične naprave, ki se povežejo z računalnikom (npr.  usb ključem) in shranijo zasebne ključe v sami napravi. Spadajo med najvarnejše oblike shranjevanja kriptovalut. Kodo denarnice lahko hranite tudi na kosu papirja, kar povečuje tudi varnost zbrane kriptovalute. Podobna rešitev je bila uporabljena v primeru izobraževalnih paketov s kriptovaluto. 

V primeru paketov s kriptovaluto stranki ni treba skrbeti za nakup in zavarovanje e-denarnice, saj so njegovi žetoni shranjeni na varnem računu na platformi.

Cryptoeddu – vaša platforma

Cryptoeddu platforma, v okviru katere lahko vsak investitor dobi dostop do kriptovalute na dva načina. Prvi je nakup izobraževalnega paketa s kriptovaluto, zahvaljujoč kateremu stranka kupi izobraževalno gradivo in prejme določeno število enot kriptovalute brezplačno.

Drug način je prejem kriptovalute, ki je že bila kupljena v okviru paketa. Pakete lahko kupite pri partnerjih Cryptoeddu in v tem primeru preprosto vnesete osemmestno kodo, ki je priložena paketu, da pridobite dostop do brezplačnih žetonov kriptovalute. Pred tem pa se morate prepričati, ali znamka sodeluje s platformo. Partnerji platforme ponavadi sami usmerjajo na spletno stran, kjer se lahko prevzame kriptovaluta.

 

Cryptoeddu in mnenja strank

Platforma Cryptoeddu zbira pozitivna mnenja med večino strank, ki so se odločile za nakup izobraževalnih paketov s kriptovaluto. Hvalijo strokovno službo za stranke in dejstvo, da ni nobenih težav z izplačilom sredstev.

Obstaja veliko pozitivnih zgodb na forumih, kanalih družbenih medijev in industrijskih portalih. Med drugim

Nisem opazil nobenih težav pri izplačilu ali vpogledu kriptovalute. Nasprotno, sistem je v primerjavi z računom na borzi zelo preprost in pregleden. Ne potrebuje potrjevanja z dvema faktorjema, saj se lahko vpogled v kriptovaluto dobi v vsakem trenutku, zaščite pa se začnejo šele pri izplačilu sredstev.

Nick: Zen

Na to stran sem bil usmerjen v okviru paketa, ki sem ga kupil na drugem portalu. Sprva sem bil skeptičen, ker sem tako ali tako kupil ta paket za izobraževalne materiale, in ne kripto. Zato v Cryptoeddu sploh nisem pogledal, dokler nisem opravil celotnega tečaja. Do zdaj je brezplačna kriptovaluta znatno povečala vrednost, ki jo je imela ob nakupu. Mislil sem, da bi lahko prišlo do težav z izplačilom, vendar se ni zgodilo nič takega – celoten znesek sem po zadnjih kotacijah prejel istega dne.

Nick: Luka 

Priporočam portal. Hitra storitev, jasna navodila, brez težav s službo za stranke in strežniki.

Nick: Nejc 

Če povzamem, moda za kriptovalute verjetno ne bo kmalu izginila. Obstaja veliko načinov za učenje investiranje in hranjenje kriptovalut, vendar je za začetnike najbolj priporočljiva možnost izobraževalni paket s kriptovaluto. Brezplačne žetone, kupljene v okviru, se lahko prevzame na strani pod Cryptoeddu, ki posreduje v shranjevanju kriptovalut, ki so brezplačno dodane v okviru večjih znamk izobraževalnih paketov s kriptovaluto.

One Review for Kupuj in prevzemaj - platforma Cryptoeddu

    […] Cryptoeddu je vrsta posredniške platforme , v okviru katere lahko vsak investitor dostopa do izbrane kriptovalute na dva načina. Prvi način je nakup izobraževalnega paketa v okviru izobraževalnega paketa s kriptovaluto – takrat se kupuje samo izobraževalno gradivo, določen znesek v kriptovaluti pa se prejme gratis. […]

Comments are closed.