Analiza proizvoda, odnosno paket ripple i naša mišljenja

Analiza proizvoda, odnosno paket ripple i naša mišljenja

U posljednje vrijeme dobivamo sve više poruka u kojima nas molite za mišljenje na temu novosti na investicijskom tržištu, kao što je Paket Ripple. Danas smo kao odgovor odlučili proanalizirati ovaj proizvod i mišljenja koja skuplja na hrvatskom internetu. Također ćemo pokušati ukratko prikazati kakve klijente bi mogao zanimati Paket Ripple.

Oblici investicijskih obuka

Paket Ripple je paket za obuku, namijenjen osobama koje zanimaju ulaganja u kriptovalute te posebno u kriptovalutu Ripple. Sve vrste tečaja iz ovog područja postaju sve popularnije, što je odgovor na rastuću potražnju za obrazovnim materijalima iz područja ulaganja. Početni ulagači razvijaju sve veću svijest o tome da se ulaganja ne mogu ni započeti bez čvrstih teoretskih osnova, stoga sve više posežu za svim vrstama pripremnih tečajeva za prva ulaganja. 

Razlikujemo dvije glavne vrste obuka – stacionirane i internetske. Prednost stacionarnih obuka je neposredni kontakt sa stručnjakom koji vodi takav tečaj, zaposlenici nekih tvrtki mogu računati i na sufinanciranje takvog događaja od strane poslodavca. Dok su internetske obuke praktičnije, ne zahtijevaju odvajanje dodatnog vremena za dolazak i jamče veliku količinu materijala kojima se možete u svakom trenutku vratiti – u slučaju stacionarnih obuka to još nije standard, a sudionici se često koriste samo vlastitim bilješkama. Osim toga, pristup online obrazovanju može imati svatko tko se koristi Internetom, dok se stacionarne obuke odvijaju uglavnom u većim gradovima. Paket Ripple spada u internetske obuke – i kao što smo spomenuli, praktičniji oblik obuke. Paket Ripple se razlikuje od konkurencije po tome što se u svaki paket kao gratis dodaje kriptovaluta Ripple.

 

Kliknite na poveznicu

Saznajte kako proizvod djeluje

Novost na tržištu? Obrazovni paket s kriptovalutom

Obrazovni paket s kriptovalutom relativno je svjež proizvod na tržištu. Cilj tvoraca bio je potaknuti kupnju materijala za obuku dodavanjem besplatnih kriptovalutnih jedinica. Osim pristupa platformi za obuku koja sadrži razne vrste tečajeva, članaka, webinara i analiza, klijenti dobivaju na raspolaganje kriptovalutne žetone pomoću kojih mogu u praksi iskoristiti stečeno znanje i unovčiti žetone u trenutku kad smatraju da je to dobra investicijska odluka.

Paketi ove vrste više su namijenjeni početnicima kojima bi to bilo prvo ulaganje u kriptovalutu. Obrazovni materijali objašnjavaju investicijski proces, specifičnosti ulaganja u coin-ove, vrše analizu pojedinih kriptovaluta od osnova. Upravo je koncentriranost na osnove jedna od glavnih prednosti obrazovnog paketa s kriptovalutom – nerijetko stručnjaci koji se bave kriptografskim valutama uopće ne brinu o tome da svoje analize učine dostupnima bilo kome, osim drugim stručnjacima, a besplatni materijali na webu ovu temu razrađuju pogrešno te često puta površno i nedosljedno.

 

Paket ripple, novo rješenje za početnike

Nakon narudžbe Paketa Ripple, on se isporučuje klijentu na dva načina. Sve informacije vezane uz prijavu na platformu za obuku, preuzimanje materijala i početak učenja šalju se elektroničkim putem. Već nakon primitka poruke možete se slobodno i bez ograničenja koristiti ponuđenim tečajevima i webinarima.

S druge strane, pristup besplatnim kriptovalutnim jedinicama Ripple dobivate nakon preuzimanja pošiljke koja se šalje klasičnom poštom. Ona sadrži Karticu Ripple s prijavama za pregled prikupljenih sredstava i uputu o načinu podizanja tih sredstava. S obzirom da su žetoni Ripple pohranjeni na ulagačevom računu, njihovo unovčenje zahtijeva telefonski kontakt – to je možda mana za napredne ulagače, ali prednost za početnike zato što je  kriptovaluta kojom se na taj način upravlja sigurna i samim time možete je isplatiti u bilo kojem trenutku.

 

Naručite paket

Saznajte kako investirati

Paket ripple i mišljenja o njemu na mreži  

Da bismo prikupili mišljenja na temu Paketa Ripple, na našim društvenim mrežama proveli smo akciju prikupljanja komentara od osoba koje su kupile ovaj proizvod. Evo nekih od njih:

Vidio sam paket ove vrste na stranim stranicama i drago mi je što su nešto tako uveli napokon i na hrvatskom. Sam sam naručio Obrazovni Paket Ripple odmah kad se pojavio na tržištu i osobno sam zadovoljan, razina materijala je pristojna, uputa za korištenje jasna. Ranije nisam ulagao, sad se tek uhodavam, ali mi ide dobro, uglavnom s obzirom na dobre osnove u obliku tečaja.  

Ime: Violeta 

 

Moja prijateljica kupila je Paket Ripple kad je bila na porodiljnom, da malo razbije rutinu. Pitala sam je za ovaj proizvod i njezino je mišljenje da materijali koje je dobila na iscrpni način obrađuju  pitanja koja je zanimaju. Ne znam je li već iskoristila kriptovalutu priloženu uz Paket, ali o samom Paketu Ripple je govorila pozitivno.

Ime: Martin 

 

Dobra korisnička podrška, jasne upute. Vjerojatno nije za ljubitelje koji odmah žele početi s burzom i nije za ljude koji misle da je Bitcoin najbolja kriptovaluta.

Ime: Tomislav 

 

Ponekad imam problem s kontaktom jer im dosta dugo treba da odgovore na mail, ali osim toga kod mene sve funkcionira. Dobre su te obuke!

Ime: Marko 

 

Negdje sam pročitao da je to navodno samo kartica sa slovima, tj. prijevara… kad ljudi ne pročitaju sve o čemu se zapravo radi, onda imaju takve bisere. Vrlo dobar način za stjecanje i pohranu kriptovaluta. Imam svoje jedinice i kad dođe prikladni trenutak, onda ću ih prodati. 

Ime: 

Na 201 komentar čak 172 ih je bilo pozitivnih. Negativni su se obično odnosili na nedostatak  dovoljno razgranate ponude za stručnjake, povremeni nedostatak kontakta i glasine na webu da je Obrazovni Paket Ripple bio prijevara. Međutim, ove optužbe su se uglavnom mogle vidjeti na sumnjivim stranicama s pozadinskim karakterom, koje se često koriste za stvaranje crnog PR-a konkurenciji. No o tome smo već pisali u članku „Nepoštena konkurencija, odnosno je li paket ripple prijevara?    

Paket Ripple i mišljenje uredništva

Za nas je Paket Ripple zanimljiva i prilično inovativna ponuda namijenjena ulagačima početnicima. Sa sigurnošću besplatne kriptovalutne jedinice ističu ovaj proizvod u kontekstu ostalih materijala za obuku na tematiku ulaganja. Isporučeni materijali trebaju biti učinkovito pripremljeni za prva ulaganja, a način pohrane žetona Ripple čini ih dobro osiguranima.

Kao uredništvo dajemo pozitivnu ocjenu Obrazovnom Paketu Ripple, slično kako ga je ocijenila većina naših čitatelja. Nadamo se da će ova analiza odgovoriti na barem dio pitanja koja postavljate na temu ovog proizvoda i pomoći da odlučite je li Paket Ripple ponuda za vas.

 

Kliknite na poveznicu

Saznajte kako proizvod djeluje