Investoinnit harrastajille – paikalla tapahtuva koulutus, online -webinaarit vai Ripple Aloituspaketti

Investoinnit harrastajille – paikalla tapahtuva koulutus, online -webinaarit vai Ripple Aloituspaketti

Tuoreimpien tutkimusten mukaan jopa 1/3 suomalaisista haluaisi aloittaa sijoitustoiminnan, mutta he eivät ole varmoja, mistä ja miten aloittaa. Kun kysymykseen tulee raha, tavallinen ihminen ajattelee kahdesti ennen pääoman sijoittamista sellaiseen toimintaan, jota hän ei ymmärrä. Investointien aloittamiseksi pitää siitä kuitenkin olla ainakin perustiedot. Miten hankkia ne? Tietoa siitä tuonnempana.

Miksi ihmiset haluavat investoida?

Halukkuus investoida tulee väestön keskuudessa esiin yleensä yhteiskunnan vaurastuessa. Köyhät, joilla ei ole säästöjä, eivät voi itsestään selvistä syistä tehdä rahasijoituksia. Mutta, kun meillä on ylimäärästä rahaa, niiden sijoittamisesta tulee luonnollisesti seuraava kysymys. Sijoitustoiminnan pitäisi kuitenkin alkaa asiaankuuluvien teoreettisten tietojen hankkimisesta. Mistä saada tietoa? Seuraavassa muutamia ehdotuksia.

1) Paikalla tapahtuva koulutus – koulutuksien ominaisuuksia

Investointiin opastavaa paikalla tapahtuvaa koulutusta on kaikissa suurimmissa kaupungeissa. Niiden selkeä etu on keskustelun mahdollisuus ja henkilökohtaisen opastusavun saaminen kouluttajalta. Mutta valitettavasti oikeiden asiantuntijoiden vetämät koulutukset ovat erittäin kalliita. Tavallisella ihmisellä voi myös olla vaikeuksia erottaa pätevä koulutus heikompitasoisesta.

Onko hintansa arvoista?

Kyllä voi olla, mutta vain, jos olemme kiinnostuneita tietystä asiasta tai haluamme tavata tietyn kouluttajan. Sitä vastoin on syytä varoittaa sellaisesta valmennuskoulutuksesta, jossa osallistujia valmistetaan vain näennäisesti investointitoimintaan antamatta mitään tietoa.

2) Verkkoseminaari – ominaisuuksia

Verkkoseminaarit on kätevä tapa saada tietoa käytännössä miltei kaikilta aloilta. Ne ovat asiantuntijoiden tai harrastajien vetämiä halpoja ja helposti saatavilla olevia vaihtoehtoja paikalla tapahtuvalle koulutukselle. Jokaisen aloittelelevan sijoittajan tulisi aloittaa oppitunneilla, jotka toteutetaan verkkoseminaareina. Niissäkin, kuten kaikissa koulutuksissa, harrastajilla voi kuitenkin olla ongelmia erottaa arvokas sisältö online -huijauksesta ja roskapostista.

Onko sen arvoista?

Ehdottomasti on. Ja varsinkin, jos et ole investoinut lainkaan aikaisemmin, etkä ole varma, onko se ”sinun juttusi”.

3) Koulutuspaketit, joissa on kryptovaluutta mukana

Äskettäin markkinoille on tullut uusi  kryptovaluuttoihin sijoittamiseen liittyvä koulutustapa. Kyse on opetuspaketeista , jotka sisältävät täyden valikoiman materiaaleja ja jotka valmentavat alkeista lähtien ensimmäiseen investointiin. Tämä paketti sisältää e-kirjoja, webinaareja, koulutusta, monenlaisia yhteenvetoja ja krypovalluuttoihin liittyvää sanastoa. Paketeissa on myös ilmaiseksi tietty yksikkömäärä valittua kryptovaluuttaa. Paketin lunastanut voi siis käyttää sen osana ensimmäistä sijoitustaan soveltaessaan oppimateriaaleista omaksumaansa tietoa käytäntöön.

Ripple Aloituspaketti – koulutuspaketti, oikea ratkaisu aloittelijoille?

Ripple Aloituspaketti on kooste e-kirjoja, webinaareja ja koulutusmateriaaleja, jotka on tarkoitettu heille, jotka haluavat investoida Ripple -kryptovaluuttaan. Pakettiin kuuluu ns. Ripple -kortti, jonka avulla saat käyttöösi ilmaisia kryptovaluuttayksikötä ja voit aloittaa tutustumisen investoinnin käytännön osaan.

“Ripple Koulutuspaketti” yhteydessä käytettävissä olevat koulutusmateriaalit ovat laajoja ja sisältävät kattavan tietokokonaisuuden paitsi kryptovaluutoista, myös investoinnista yleensä. Sisällön selkeys tekee siitä poikkeuksellisen hyvän lähtöaseman kaikille, jotka haluavat aloittaa seikkailunsa investoinneilla Ripple -kryptovaluutalla. Tämä on luultavasti ensimmäinen tällainen tarjous Suomen markkinoilla.

Opetusmateriaalikoelma ja Ripple CODE -kortti

Yksi innovatiivisimmista ratkaisuista, joita Ripple -paketissa käytetään, on ns. Ripple -korttien liittäminen opetusmateriaaliin. Nämä kortit sisältävät Ripple -koodin, joka mahdollistaa pääsyn täysin ilmaisiin Ripple- kryptovaluuttoihin osana pakettia. Ripple CODE on itse asiassa pääsytunnus ja salasana tilille, jolla kryptovaluuttayksiköt ovat tallennettuina ja jotka paketin omistaja voi lunastaa ulos milloin tahansa. Vain henkilöllä, jolla on Ripple Code -kortti koodeineen, on pääsy tilille.

 Voit realisoida Ripple -yksiköt soittamalla välittäjälle, joka vastaa kryptovaluuttojen hallinnoinnista.  Välittäjän mukanaolon tarkoituksena on suojata aloittelevat sijoittajat yksikköjen tappioilta, jotka aiheutuvat kaupankäynnistä kryptovaluuttapörssissä. Ripple -kortti on vaihtoehto heille, jotka pitävät yksiköitään  offline-tilassa.

Maksulliset aineistot ja ilmainen Ripple – kenelle tällainen paketti

Ripple-paketti ei todennäköisesti kiinnosta kryptovaluuttapörssin ystäviä, mutta se on silti mielenkiintoinen ja nykyaikainen ratkaisu, joka on omistettu investointien harrastajille. Verrattuna paikalla tapahtuviin koulutuksiin Ripple-koulutuspaketti tarjoaa ehdottomasti enemmän ja paljon halvemmalla. Sen suuri ansio on myös ilmainen kryptovaluutta yksiköiden muodossa, minkä ansiosta paketin käyttäjä voi siirtyä lähes välittömästi tutustumaan pääomanhallinnoinnin käytäntöön.

Koulutusten, webinarien tai oppimateriaalien tarjonta markkinoilla näyttää nykyisin ehdottomasti paremmalta kuin vielä viisi vuotta sitten. On ilmestynyt uusia palveluja, jotka tarjoavat opetuksen alkeista lähtien, ja myös tuotteita kuten Ripple -paketti sekä uusia investointimenetelmiä kuten vaikkapa kryptovaluutat. Kiinnostus tällaisia aineistoja kohtaan kasvaa edelleen, mikä tarkoittaa, että ihmiset haluavat aktivoitua  moninkertaistamaan varallisuutensa, mitä me kaikki tietenkin heille toivomme.

pakiet edukacyjny ripple

 

One Review for Investoinnit harrastajille – paikalla tapahtuva koulutus, online -webinaarit vai Ripple Aloituspaketti

    […] Ripple kryptovaluutta on yksi harvoista e-kolikoista, jotka ovat löytäneet niin saajan kiinnostuksen sijoittajien keskuudessa. Sitä käyttävät kansainväliset yritykset, pankit, korporaatiot, sijoitusyhtiöt ja yksityiset sijoittajat. Siitä on tullut yksi johtavista kryptovaluutoista kryptovaluuttapörssissä, jonka ansiosta paitsi asiantuntijat, myös amatöörit haluavat investoida siihen. Jälkimmäisen osalta luotiin erityinen menetelmä, joka yhdistää koulutuksen ja ilmaiset kryptovaluutan yksiköt, eli „Ripple Aloituspaketti”. […]

Comments are closed.