Professzionális Tréning és ingyenes kriptovaluta – TRON oktató csomag

Professzionális Tréning és ingyenes kriptovaluta – TRON oktató csomag

A befektetési kriptovaluták iránti kereslet tovább tart – az e-pénzek szakértői szerint továbbra is ez az egyik legjövedelmezőbb invesztíció. Mégis, sok kezdő befektető vonakodik kriptovaluták vásárlásától, mivel nem tudják, hogyan térül meg, mik a törvényi szabályozásai és nem rendelkeznek megfelelő oktatóanyaggal a témában. Szerencsére hónapról hónapra egyre egyszerűbbé válik a virtuális pénzek használata.

A kriptovaluták jövője – mibe fektessünk?

Az évek óta töretlenül népszerű Bitcoin jelenleg nem a legjobb befektetési opció. A 2017-es látványos spekulációs lufi után a kriptovaluta értéke csökkenni kezdett. A téma szakértői szerint az uralkodó trend csak évek múlva fordul a visszájára, vagy még később.

A Bitcoin már régóta nem egy olyan kriptovaluta, amiért a befektetők szívesen nyúlnának. Szerencsére már több mint kétezer különböző „coin” áll a rendelkezésünkre a piacon. Ezek közül azonban nem mindegyik alkalmas befektetésre, mivel a legtöbb közülük nem éri el a szükséges kapitalizációt. Mégis, vannak olyan favoritok, amelyekben sokan a Bitcoin legjobb időszakának megismétlődését vélik felfedezni.

A TRON esélyt ad a sikerre? 

A TRON-t egy kínai programozó és mérnök, Justin Sun által létrehozott modern kriptovaluta. Az Ethereum system blockchain analógiáján működő TRON platform eredeti célja a nemzetközi szórakoztató-ipar igényeinek kiszolgálása.

A TRON megalkotója elhatározta, hogy részt követel magának a Google, Apple, Netflix vagy Stream által uralt piacból, mégpedig oly módon, hogy teljesen anonim, a cenzúrát nélkülöző partnerhálózatot hoz létre, melynek keretében a tartalmat létrehozók és az azt felhasználók speciális kriptovalutával rendelkeznek. Ez a projekt számos szakértő elismerését kivívta Kelet-Ázsiában és Európában.

A TRON más kriptovaluták mellett – miért ebbe fektetnek

Más kriptovaluták közül a TRON világosan meghatározott céljával és konkrét fejlődési irányával tűnik ki. A végeredmény hosszú távon Sun projektjétől függ, ami pillanatnyilag olyannyira ígéretesnek tűnik, hogy a TRON lett az egyik leginkább feltörekvő altcoin 2018-ban, olyan más ambiciózus projektek mellett mint a SingularityNet vagy a Nitrogen.

Számos befektető él azzal a lehetőséggel, hogy a TRON – egyelőre – meglehetősen olcsó és könnyen elérhető. A partnerhálózat fejlődését váró befektetők pénztárcájában már több mint fél milliárd dollár értékű TRON-egység gyűlt össze. Népszerűsége eljutott Magyarországra is, hazánkban az új termék „TRON csomag” néven szerezhető be.

TRON oktató csomag – mi ez és kinek ajánlják? 

Az TRON oktató csomag az első olyan csomag Magyarországon, ami tananyagot és kurzust ajánl kezdő befektetők számára. A befektetési TRON kriptovalutával, annak jogi hátterével, biztonsági kérdéseivel, kockázataival és sajátosságaival kimerítően foglalkozó e-bookok és webináriumok sorát tartalmazza.

Tehát egy széles körű ismeretanyagról van szó, ami kiváló alapokat nyújt mindenkinek, aki korábban nem fektetett még be kriptovalutába vagy egyáltalán nem volt kapcsolata velük. Ráadásul minden oktatócsomaghoz tartozik bónusz ingyenes TRON egységek formájában, ami a kezdő befektető első eszköze lehet. Az egységek mennyisége a vásárló által választott csomag fajtájától függ. Minél nagyobb a csomag, annál több ingyenes egységet tartalmaz.

TRON KÓD – a vásárlás és tárolás biztonságos módja

A kriptovaluta-csomagban található egységek egy személyes pénztárcában tárolhatók. A TRON kódkártya a csomag része, felhasználónevet és jelszót tartalmaz, melyek segítségével használhatjuk a rendelkezésre álló eszközöket. A kezdő befektetők lehető legnagyobb biztonsága érdekében az e-pénzeket egy közvetítő cég tárolja. A vásárló offline módban létrehozott felhasználónevet és jelszót kap hozzá. Ennek köszönhetően a hekkertámadások teljes mértékben kiküszöbölhetők. Egyetlen adat sem található meg a hálózaton, és a TRON egységekhez kizárólag a befektető fér hozzá, a bejelentkezéshez szükséges, postai úton kézbesített TRON kártya segítségével.

Figyelembe véve, hogy az egész kurzus kezdő befektetőknek szól, a szervezők igyekeznek maximális mértékben gondoskodni az e-pénzek biztonságáról. A kifizetés a közvetítőn keresztül történik, aki egyébként teljes felelősséget vállal az általa kezelt kriptovaluta biztonságáért.

Alternatíva kezdőknek?

A TRON edukációs csomag érdekes alternatíva lehet kezdő befektetők számára, illetve a kriptovaluta beszerzésének offline módjaként is működik. Kétség kívül ez az első ilyen lehetőség a piacon, mivel a legtöbb kurzus és webinárium kifejezetten tapasztalt, általában középhaladó befektetőknek vagy szakértőknek szól. Az alapszintű ismereteket nyújtó anyag évek óta hiánycikknek számít a témában, ez a termék azonban méltán kelti fel olyan befektetők érdeklődését is, akik megtakarításukat virtuális valutában akarják tudni, mostanáig azonban problémát okozott nekik a speciális szakzsargon elsajátítása.

Összefoglalva – nehéz megállapítani, hogy melyik kriptovaluta lesz uralkodó a következő években, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a TRON altcoin jó eséllyel pályázik erre a címre. Az új magyar befektetők számára lett megalkotva a TRON csomag, ami ingyenes kriptovaluta-egységeket is tartalmaz. Nagy érdeklődéssel fogjuk követni Justin Sun projektjét, illetve a sikerrel kecsegtető csomag eladásait.

2 Reviews for Professzionális Tréning és ingyenes kriptovaluta – TRON oktató csomag

Comments are closed.