Analyzujeme produkt – Cryptoeddu podle recenze různých klientů

Analyzujeme produkt – Cryptoeddu podle recenze různých klientů

CryptoEddu je platforma, na níž si lze zakoupit vzdělávací balíčky s kryptoměnou, a také převzít společně s balíčky získané bezplatné jednotky e-platidel. Jak ale přesně funguje stránka, co na ní lze získat, jak převzít měnu a jaké jsou recenze na CryptoEddu na síti? Podívejme se na to blíže.

 Moje první kryptoměna

Co jsou kryptoměny? Kryptoměna je digitální nebo virtuální měna, která je chráněna prostřednictvím kryptografie. Díky tomu je téměř nemožné padělání nebo dvojité vydání. E-platidla jsou založena na technologii blockchain – rozptýlené knize spravované různými počítačovými sítěmi. Takovéto peníze nejsou vydávány žádným centrálním orgánem, což je teoreticky činí odolnými proti zásahům nebo manipulacím vlád.

Co to ale znamená pro investory a uživatele? Kryptoměny jsou měna, kterou nevydává žádná vláda, jejíž kód se skládá z kryptografie. S ohledem na to, že vláda nemůže ovlivňovat tvorbu nebo poptávku po kryptoměnách, není schopna je kontrolovat – ačkoliv může zakázat držení kryptoměn nebo na ně uvalit daň. Proto je také v kryptoměnách spatřován první skutečně svobodný platební prostředek.

Většina kryptoměn funguje díky technologii blockchain. Je to, zobecněně, série neměnných datových záznamů označených časem, které jsou spravovány klastrem počítačů, které nejsou ničí. Každý z těchto bloků dat (block) je zabezpečen a spojen s dalším s pomocí kryptografických pravidel (chain). Zdrojový kód sítě blockchain je veřejný. Proto jsou informace obsažené v blocích dostupné pro každého.

Používání blockchainu se nepojí také se žádnými náklady na transakci – hradí se jen náklady spojené s infrastrukturou. Kryptoměna je jednoduché řešení sloužící k předávání informací z bodu A do bodu B zcela automatizovaně a bezpečně. Proto se také čím dál častěji mluví o používání kryptoměn nejen jako platidla, ale také např. k provádění voleb nebo uzavírání kontraktů. Experti se o budoucnosti e-platidel vyjadřují velice optimisticky.

Jak získat svou kryptoměnu? Před několika lety byla oblíbenou aktivitou těžba e-platidel. „Těžba“ spočívá v řešení kryptografických záhad, což má za cíl tvorbu následujících jednotek kryptoměn. Výměnou za zpřístupnění výkonu počítače (lidově se mi říká „důl“) získávají „horníci“ jistou částku ve vytěžených e-platidlech. Nejde ovšem o bezplatný proces, protože „doly“ odebírají elektřinu. V současnosti je s ohledem na ceny elektrické energie „těžba“ nerentabilní.

Další oblíbené místo nákupu jsou burzy s kryptoměnami. Od nákupu na burzách se ovšem upouští s ohledem na špatné zajištění – velice často se stávají obětmi hackerů a jiných zločinců. Existují kryptoměnové směnárny. Jsou to služby, které mají kamennou provozovnu nebo fungují online. Kamenné směnárny se nejčastěji nacházejí ve velkých městech a obvykle jsou spojeny se směnárnami s tradičními měnami. Za hotovost si v nich lze koupit kryptoměnu, která bude zaslána na uvedenou adresu peněženky. Ve velkých městech se také dají najít kryptoměnové bankomaty. Kryptobankomat je zařízení podobající se běžnému bankomatu vydávajícímu tradičnímu měnu, ale místo vkladů a výběrů hotovosti si lze s jeho pomocí koupit kryptoměnu.

Začátečníkům se doporučuje zakoupení vzdělávacího balíčku s kryptoměnou, v jehož rámci lze získat e-platidla jako bezplatný bonus.

Balíček s kryptoměnou … produkt pro začátečníky

Kryptoměnu lze získat společně se vzdělávacím balíčkem. Takovýto balíček obsahuje sadu školení, webinářů, e-booků a studijních pomůcek, plně věnovaných otázkám spojeným s investicemi do kryptoměny. Na trhu existuje mnoho vzdělávacích balíčků cílících hlavně na začátečníky, kteří chtějí rozšířit své znalosti o kryptoměnách a pravidlech investování. Každý vzdělávací balíček obsahuje obšírné kompendium vědomostí o kryptoměnách, investování do nich, řízení rizika a technologii blockchain. Znalosti jsou předávány rozmanitou formou, od webinářů s účastí specialistů po e-booky popisující danou problematiku. Přiložená bezplatná kryptoměna má za úkol vybídnout účastníky kurzů a webinářů k zahájení investic. Zároveň je kryptoměna shromažďována na speciálním účtu na platformě CryptoEddu, což zmírňuje možnost spáchání chyb začátečníky nebo odcizení na něm obsažených dat.

Údaje potřebné pro výběr nahromaděné částky jsou klientovi zaslány tradiční poštou. V zabezpečené obálce odesílané po zakoupení balíčku se nachází karta s náhodně vygenerovaným kódem. S jeho pomocí si lze vybrat kryptoměnu nashromážděnou na CryptoEddu.

 Vaše platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je zprostředkovatelská platforma, v jejímž rámci může začínající investor převzít kryptoměnu nebo si zakoupit vzdělávací balíček.

Klienti přebírající kryptoměnu jsou směřováni na stránky CryptoEddu prostřednictvím pokynů přiložených ke vzdělávacím balíčkům. CryptoEddu umožňuje převzetí kryptoměny, která už byla dříve zakoupena v rámci balíčku. Balíčky si lze zakoupit u partnerů Cryptoeddu, a v takovém případě postačí zadat společně s balíčkem doručený osmimístný kód pro získání přístupu k bezplatným tokenům kryptoměny. Předtím je ale třeba ujistit se, že značka spolupracuje s platformou.

Existuje také možnost zakoupit si vzdělávací balíček s kryptoměnou přímo na CryptoEddu a převzít bezplatná e-platidla v rámci platformy.

 

Zakoupení balíčku s kryptoměnou

Zakoupení balíčku na CryptoEddu je nesmírně jednoduché. V tento okamžik platforma nabízí Startovní balíček Ripple a Balíček Ripple Plus.

Startovní balíček Ripple je nabídka pro začínající investory obsahující základy investování do kryptoměn se zvláštním zaměřením na Ripple. Do ceny balíčku jsou započítány náklady na realizaci objednávky. Alternativou je Balíček Ripple Plus, tedy rozšířená verze standardního Balíčku Ripple. K oběma produktům je připojena bezplatná kryptoměna Ripple.

Po výběru příslušného balíčku stiskněte tlačítko na stránce („Ano, vybírám si Balíček PLUS“ nebo „Ne, děkuji. Vybírám si standardní balíček“). Klient bude přesměrován na stránku s objednacím formulářem, kde je třeba uvést jméno a příjmení objednávajícího a také adresu a e-mail. Po podání objednávky bude odeslán balíček na dobírku obsahující dokumentaci a kartu s kódem. Vzdělávací materiály v elektronické formy budou zaslány na e-mailovou adresu po uhrazení zásilky.

 

Převzetí kryptoměny

Pro převzetí kryptoměny je nejdříve nutné uhradit vzdělávací balíček. Po uhrazení balíčku klient obdrží speciální kartu s kódem.

Pro převzetí kryptoměny je nutné navštívit stránky CryptoEddu a kliknout na záložku „Převzetí kryptoměny“ úplně nahoře. Otevře se okénko sloužící k aktivaci kódu z karty.

Pro prohlédnutí částky v kryptoměně je třeba zadat osmimístný kód, který se nachází na kartě a je uveden při objednání na e-mailovou adresu. Následně je totožnost klienta potvrzena portálem CryptoEddu a částka nashromážděná v kryptoměně je vyplacena na uvedenou adresu elektronické peněženky.

 

Cryptoeddu podle recenze zákazníků

Recenze na CryptoEddu jsou převážně pozitivní. Klienti si chválí obsluhu, způsob fungování portálu i nabízené vzdělávací balíčky.

K investici do vzdělávacího balíčku mě přemluvil manžel, abych měla nějakou aktivitu na mateřské. Z kryptoměn se rychle stala moje vášeň, kterou rozvíjím dodnes. Po zpeněžení balíčku na platformě CryptoEddu jsem přešla na burzu kryptoměn a opustila nakonec zaměstnání a nahradila ho day tradingem. Nemám žádné výhrady vůči CryptoEddu, jsou to přehledné stránky, na nichž se člověk dobře orientuje, a které umožňují převzetí kryptoměny.

Jan Kasan

Na spolupráci s CryptoEddu vzpomínám velice dobře. Měl jsem problém s převzetím své kryptoměny, protože jsem špatně vyplnil formulář, ale ZP mi pomohla udělat to správně. Velice rychlý, profesionální kontakt, žádné problémy,

Jiří, Jachovic 

Kryptoměny mě fascinovaly mnoho let, konečně jsem našel čas, abych se o nich dozvěděl něco více. CryptoEddu nabízené balíčky mají velice vysokou kvalitu a představují cenný zdroj vědomostí o e-platidlech pro začátečníky. Doufám, že jednou přidají balíčky pro středně pokročilé a pokročilé uživatele, určitě je využiji.

Pavel Domoviv, 

Při náhledu na kryptoměnu jsem neměl žádné problémy. Zdá se mi, že ve srovnání s účtem na burze je systém velice jednoduchý a přizpůsobený začínajícímu uživateli. Navíc nevyžaduje dvousložkové potvrzování, takže se je možné na kryptoměny podívat kdykoliv, a zabezpečení začíná až při výběru prostředků.

Alexandra Olević, 

Má recenze CryptoEddu je velice pozitivní. Používal jsem stránky v rámci spolupráce a balíčku, který jsem si zakoupil na jiném portálu Ze začátku jsem k tomu přistupoval negativně, protože jsem si stejně koupil balíček školících materiálů, a ne několik jednotek e-platidel. Dokonce jsem se na Cryptoeddu ani nedíval, dokud jsem neprošel celým kurzem a úplně nezapomněl na bezplatné krypto. Naštěstí během té doby měna výrazně zvýšila hodnotu, kterou měla při nákupu. Myslel jsem si, že kvůli tomu může být problém s výběrem, ale k ničemu takovému nedošlo – celou částku podle nejnovějšího kótování jsem obdržel okamžitě po projevení zájmu o výběr prostředků.

Doma Olobic, 

Vypadá to tedy, že je CryptoEddu důvěryhodná zprostředkovatelská platforma, na níž lze jak zakoupit vzdělávací balíček, tak jednoduše převzít bezplatnou kryptoměnu. Je určená především pro začátečníky zajímající se o vzdělávání v oblasti investic do e-platidel. Navíc portál neustále shromažďuje velice pozitivní hodnocení na internetu a vypadá to, že se bude dále rozvíjet.