Купувайте и получавайте – Cryptoeddu платформа

Купувайте и получавайте – Cryptoeddu платформа

Само допреди година изглеждаше, че модата за инвестиране в криптовалута отминава. Но се случи точно обратното – в този момент се говори за възраждане на криптовалутата и внезапно връщане към тази форма на инвестиция.

Мода в инвестирането в криптовалута

Няма единен фактор, според който да говорим за универсална „мода при криптовалутите“ – инвестирането във всяка криптовалута изисква да се вземат под внимание специфичните за дадената криптовалута тенденции, които влияят на нейната популярност.

Голямата популярност на някои криптовалути (напр. Биткойна) се дължи на това, че основите за инвестиране именно в тази криптовалута не са трудни. Без проблем можете да намерите образователен пакет за начинаещи инвеститори, който съдържа цялостни курсове по темата за инвестициите. Получаването на знания за криптовалутите не е много скъпо, но пък е лесно достъпно, дори за лаици.

Какво обаче влияе върху популярността на криптовалутите като инвестиционен актив? Криптовалутите не са податливи на влиянието на банките. Но за разлика от повечето други активи, криптовалутите съществуват само във виртуална форма, което от своя страна означава, че върху тях не оказват особено значение и икономическите кризи.

Инвестирайки в криптовалути, можете да спечелите повече, отколкото в случай на инвестиции на борсата за значително по-кратко време. Криптовалутите имат тенденция към резки колебания и промени в движението – способността за правилен анализ на курса изисква основни познания в сферата на инвестициите. С криптовалута можете също така да оперирате на борсата, да я продавате в обменни бюра, да я обменяте с частни лица. Криптовалутите не създават също така разходи за съхранение – достатъчен е достъп до безплатен офлайн или онлайн портфейл. Тези качества карат дори начинаещите инвеститори с желание да се насочват към криптовалутите.

Покупка на криптовалута

Какъв е обаче най-сигурният начин за придобиване на криптографични валути? С криптовалута можете да се снабдите от няколко източника. Напоследък популярна опция са криптовалутните борси, а допреди няколко години повечето инвеститори купуваха електронни пари от обменните бюра или ги разменяха един с друг.

Основно криптовалутите се купуват от борсите и от обменните бюра. Борсите имат това предимство пред обменните бюра, че позволяват до голяма степен по-гъвкаво управление на цените за покупка и продажба. Също така и комисионите обикновено са по-малки, отколкото при обменните бюра. Повечето големи борси притежават големи защити и програми за защита на потребителите.

Един друг начин е образователният пакет с криптовалута. В рамките на пакета получавате образователни материали относно инвестициите в криптовалута и определена сума криптовалута гратис. За да закупите криптовалутата в рамките на пакета не се нуждаете от портфейл, понеже токените се съхраняват на акаунта на посредника, а ключът за достъп се изпраща до клиента  по пощата.

 

Безопасно съхранение

Обикновено първото нещо, което инвеститорът прави преди да закупи криптовалута, е да получи портфейл, където да може да я съхранява. Съществуват много видове портфейли, както офлайн, така и онлайн. Онлайн портфейлите са безплатни програми, които обикновено се считат за по-малко безопасни от офлайн портфейлите, затова са подходящи за съхранение на по-малки суми. От друга страна хардуерните портфейли са физически устройства, които се свързват с компютъра (напр. флашка) и съхраняват частните ключове в самото устройство. Те се смятат за най-сигурната форма за съхранение на криптовалута. Можете също така да държите кода за портфейла на лист хартия, което също увеличава безопасността на натрупаните криптовалути. Подобно решение е използвано в случая с образователните пакети с криптовалута

При пакетите с криптовалута клиентът не трябва да се безпокои за покупката и обезопасяването на електронния портфейл, след като токените се съхраняват на сигурен акаунт в платформата.

 

Cryptoeddu – Вашата платформа

Cryptoeddu е платформа, в рамките на която всеки инвеститор може да получи достъп до криптовалутата по два начина. Първият от тях е покупка на образователен пакет с криптовалута, благодарение на който клиентът купува образователни материали, а определено количество криптовалутни единици получава гратис.

Вторият начин е вземане на криптовалута, която е била по-рано закупена в рамките на пакета. Пакетът може да се купи от партньорите на Cryptoeddu, а в този случай е достатъчно да се впише доставеният заедно с пакета осемцифрен код, за да получите достъп до безплатните токени с криптовалута. Но преди това трябва да се уверите, че марката си сътрудничи с платформата. Партньорите на платформата обикновено сами насочват към сайта, където можете да получите криптовалутата.

 

Cryptoeddu и мнението на клиентите

Платформата Cryptoeddu трупа положителни отзиви сред повечето клиенти, които са избрали да закупят образователен пакет с криптовалута. Хвалят професионалното обслужване на клиентите и липсата на проблеми при изплащане на средствата.

По форумите, социалните мрежи и браншовите портали можете да откриете много положителни изказвания. Например:

Не съм срещала никакви проблеми с изплащането или информацията за криптовалутата. Напротив, в сравнение с акаунта на борсата, системата е много по-проста и прозрачна. Не изисква потвърждение по два начина, понеже информацията за криптовалутата може да се получи по всяко време, а мерките за сигурност започва едва при изплащането на средствата.

Потребителско име: Виктор

Бях пренасочен към тази страница като част от пакета, който купих от друг портал. В началото бях скептично настроен, защото и без друго купих този пакет заради образователните материали, а не заради криптовалутата. Затова дори не погледнах в Cryptoeddu, докато не завърших целия курс. Дотогава безплатната криптовалута беше се увеличила значително, спрямо стойността, която имаше при покупката. Мислех си, че във връзка с това може да имам проблем с изплащането, но нищо подобно не се случи – получих пълната сума според последните курсове още същия ден.

Потребителско име: Даниел

Препоръчвам портала. Бързо обслужване, ясни инструкции, липса на проблеми с Бюрото за обслужване на клиентите и със сървърите.

Потребителски име: Георги

Обобщавайки, модата за криптовалута по скоро няма намерение да спре в близко бъдеще. Съществуват много начини за изучаване на инвестициите и за съхранение на криптовалутата, но най-препоръчваната опция за начинаещите е образователният пакет с криптовалута. Безплатните токени, закупени в рамките на пакета, могат да се вземат от Cryptoeddu сайта, който посредничи за съхранението на криптовалутата, за добавените в рамките на много марки безплатна криптовалута към образователния пакет.

One Review for Купувайте и получавайте – Cryptoeddu платформа

Comments are closed.