Инвестиции за аматьори – стационарни курсове, онлайн семинари или Образователен пакет Ripple?

Според последните проучвания най-малко 1/3 от българите биха искали да започнат да инвестират спестяванията си, но не са сигурно откъде да започнат. Когато става въпрос за пари, обикновеният човек ще се замисли два пъти, преди да вложи капитал в бизнес, който не разбира. Но за да започнем да мислим за инвестиции, трябва да имаме най-малкото основни познания за тях. А как да ги получим? За това ще говорим по-долу.

Защо хората искат да инвестират?

Обикновено желанието за инвестиране се появява сред населението със забогатяването на обществото. Бедните хора, които не притежават спестявания, по очевидни причини не могат да си позволят да инвестират пари. Когато, обаче, притежаваме допълнителни средства, инвестирането изглежда естествен ход на нещата. Обаче, нещата трябва да започнат с получаването на съответните теоретични знания. Но откъде да ги придобием? Ето някои предложения.

  • Стационарни курсове – характеристика на обученията

Стационарни курсове на тема инвестиции се провеждат във всеки по-голям град. Тяхното основно преимущество е възможността за диалог и получаване на лична помощ от ментора. За съжаление, обученията, водени от истински специалисти, са същевременно много скъпи. Аматьорът може да има също проблеми с това да се ориентира кое е обучение, провеждано професионално, и кое е със съмнително качество.

Дали си заслужава?

Да, но само ако се интересувате от вглъбяване в тематиката или искате да се срещнете с конкретен ментор. От друга страна може да Ви откаже обучението по коучинг, което често под предлог, че подготвя слушателите за инвестиране не дават никакви знания.

  • Онлайн семинари – характеристика

Уебсеминарите са удобен начин за получаване на информация от почти всяка област. Водени от специалисти или аматьори, уебсеминарите са евтин и лесно достъпен заместител на стационарните курсове. Всеки начинаещ инвеститор трябва да започне с уроци, които се провеждат чрез уебсеминари. Но също както и при стационарните курсове, аматьорите могат да имат проблем с различаването на стойностното съдържание от спамовете и измамите в интернет.

Дали си заслужава?

Определено, да, особено ако до този момент въобще не сте инвестирали и не сте сигурни дали това е за Вас.

  • Образователни пакети с криптовалута

Напоследък, на пазара се е появил нов начин за обучение в областта на инвестициите в криптовалути. Става дума за образователните пакети, съдържащи пълен комплект от материали, които подготвят из основи за първата Ви инвестиция. Този пакет включва: електронни книги, уебсеминари, обучения, всякакви наръчници и речници за понятията, свързани с криптовалутите. Като гратис в пакетите предлагат в своята оферта определен брой единици от избраната криптовалута. Следователно, купувачът може да се разпорежда с нея в рамките на първата си инвестиция и да използва придобитите от образователните материали знания в практиката.

пакет Ripple – истинско решение за начинаещи?

пакет Рипъл (Ripple) е комплект от електронни книги, уебсеминари и образователни материали, предназначен за аматьори, които искат да инвестират в криптовалута Ripple. Пакетът съдържа т.нар. „Карта Ripple“, благодарение на която можете да получите достъп до безплатни единици криптовалута и да започнете инвестирането на практика.

Обучителните материали, достъпни в рамките на „пакет Рипъл”  са обширни и съдържат изчерпателни насоки не само по темата за криптовалутите, но и за инвестирането като цяло. Достъпното съдържание го прави изключително добра опция за всеки, който иска да започне своето приключение с инвестициите в криптовалута Ripple. Това вероятно е първата подобна оферта на българския пазар.

 

Кликнете върху връзката

Разберете как работи продуктът

 

 Комплект от материали и карта „КОД Ripple

Едно от най-иновативните решения, използвани в „Пакета Ripple“, е допълнението към образователните материали под формата на т.нар „Карта Ripple“, съдържаща код Ripple, който дава достъп до напълно безплатни единици криптовалута Ripple, в рамките на безплатните материали към пакета. „КОДЪТ RIPLE“ всъщност е потребителско име и парола за профил, в който се съхраняват единиците криптовалута, които собственикът на пакета може да осребри по всяко време. До профила има достъп единствено лицето, което притежава Картата с код Ripple.

  За да осребрите единиците криптовалута Ripple, трябва да се свържете по телефона с посредника, който отговаря за криптовалутата. Наличието на посредник има за цел да предпази начинаещите инвеститори от загуба на е-пари при търгуването им на криптоборсата. Картата за достъп Ripple е опция за тези, които предпочитат да държат е-парите си в офлайн режим.

Платени материали и безплатни Ripple – за кого е този пакет?

Пакетът Ripple“, всъщност, едва ли ще заинтригува феновете на криптоборсата, но е интересно и съвременно решение, изготвено за аматьорите в инвестициите. В сравнение със стационарните курсове, „Образователният пакет Ripple предлага определено повече на много по-ниска цена. Голям плюс е също гратисът под формата на единици криптовалута, благодарение на които инвеститорът може да пристъпи почти веднага към управлението на капитала на практиката.

Ситуацията на пазара на обученията, уебсеминарите или достъпността на образователни материали определено изглежда по-добре от преди пет години. Появиха се нови сайтове, които предлагат основно обучение, продукти като „Пакетите Ripple“, както и нови методи за инвестиране, като например криптовалутите. Интересът към такива материали продължава да нараства, което означава, че хората искат да станат по-активни и да умножават собствените си спестявания, което, разбира се, пожелаваме на всички.

 

Кликнете върху връзката

Разберете как работи продуктът