Pirkite ir gaukite - Cryptoeddu platforma

Pirkite ir gaukite - Cryptoeddu platforma

Dar prieš metus atrodė, kad mada investuoti į kriptovaliutas praėjo. Tačiau atsitiko priešingai – šiuo metu kalbama apie kriptovaliutų renesansą ir staigų grįžimą prie šios investavimo formos.

Mada investuoti į kriptovaliutas

Nėra nė vieno veiksnio, kurio pagalba būtų galima kalbėti apie visuotinę „kriptovaliutos madą“ – norint investuoti į kiekvieną kriptovaliutą reikės atsižvelgti į šiai kriptovaliutai būdingas tendencijas, kurios rodo jos populiarumą.

Didelę kai kurių kriptovaliutų (pvz., Bitcoin) populiarumo dalį lemia tai, kad investuoti į šias kriptovaliutas nėra sunku. Be problemų galima rasti mokomuosius paketus pradedantiesiems investuotojams, turinčius išsamius investavimo kursus. Todėl žinių apie kriptovaliutą įgijimas yra palyginti nebrangus ir lengvai prieinamas netgi neprofesionalams.

Tačiau, kas daro įtaką kriptovaliutų, kaip investicinio aktyvo, populiarumui? Kriptovaliutos nepriklauso nuo bankų įtakos. Tačiau, skirtingai nei dauguma kitų aktyvų, kriptovaliuta egzistuoja tik virtualia forma, o tai savo ruožtu reiškia, kad ją neigiamai veikia ekonominės krizės.

Investuodami į kriptovaliutas galite gauti daugiau nei investuodami į akcijas rinkoje, per nepalyginamai trumpesnį laiką. Kriptovaliutos turi polinkį į greitus svyravimus ir tendencijų pokyčius – norint tinkamai analizuoti valiutos kursą, reikia pagrindinių žinių apie investicijas. Taip pat galite prekiauti kriptovaliuta biržoje, parduoti ją keitykloje, keistis su privačiais asmenimis. Kriptovaliutos nekaupia saugojimo išlaidų – reikia tik galimybės prisijungti prie nemokamos online arba offline piniginės. Šios savybės skatina net pradedančiuosius investuotojus noriai naudotis kriptovaliutomis.

Kriptovaliutos pirkimas

Tačiau koks yra saugiausias būdas įsigyti kriptografinių valiutų? Kriptovaliutas galite įsigyti iš kelių šaltinių. Pastaruoju metu kriptovaliutų mainai yra populiarus pasirinkimas ir tik prieš kelerius metus dauguma investuotojų e-monetas pirko pinigų keityklose arba keisdamiesi su kitais.

Visų pirma, kriptovaliutos yra perkamos biržose ir pinigų keityklose. Biržos, palyginti su keityklomis, turi pranašumą, nes jos leidžia gana lanksčiai valdyti pirkimo ir pardavimo kainas. Komisiniai taip pat paprastai būna mažesni nei valiutos keityklų atveju. Daugelyje biržų yra galingos saugumo ir vartotojų apsaugos programos.

Dar vienas būdas yra mokomasis paketas su kriptovaliuta. Paketą sudaro mokomoji medžiaga apie investavimą į kriptovaliutą ir tam tikrą kiekį kriptovaliutų pridėtą kaip bonusas. Norėdami įsigyti kriptovaliutą kaip paketo dalį, Jums nereikia piniginės, nes tokenai yra saugomi tarpininko sąskaitoje, o prieigos raktas klientui yra siunčiamas tradiciniu paštu.

 

Saugus laikymas

Paprastai pirmas dalykas, kurį investuotojas daro prieš pirkdamas kriptovaliutą, yra piniginės gavimas, kur jis gali laikyti kriptovaliutą. Yra daugybė piniginių rūšių, tiek offline, tiek online. Internetinės piniginės tai nemokamos programos, kurios paprastai laikomos ne tokiomis saugiomis kaip offline piniginės, todėl jos tinka mažesnėms sumoms laikyti. Kita vertus, aparatinės piniginės tai fiziniai įrenginiai, jungiami prie kompiuterio (pvz., USB kištukai) ir saugantys asmeninius raktus pačiame įrenginyje. Jie laikomi saugiausia kriptovaliutų saugojimo forma. Taip pat galite laikyti piniginės kodą ant popieriaus lapo, kas taip pat padidina sukauptos kriptovaliutos saugumą. Panašus sprendimas buvo naudojamas mokomųjų paketų su kriptovaliuta atveju. 

Paketuose su kriptovaliuta atveju, klientas neturi jaudintis dėl e-piniginės įsigijimo ir apsaugos, nes jo tokenai yra saugomi saugioje sąskaitoje platformoje.

Cryptoeddu – Jūsų platforma

Cryptoeddu platforma kurios dėka bet kuris investuotojas gali gauti kriptovaliutą dviem būdais. Pirmasis yra mokymo paketo su kriptovaliuta įsigijimas, kurio dėka klientas perka mokomąją medžiagą ir nemokamai gauna tam tikrą skaičių kriptovaliutos vienetų.

Antrasis būdas ytai gauti kriptovaliutą, kuri jau buvo įsigyta kaip paketo dalis. Paketus galima įsigyti iš Cryptoeddu partnerių ir tokiu atveju tiesiog reikia įvesti aštuonių skaitmenų kodą, pateiktą kartu su paketu, kad gautumėte prieigą prie nemokamų kriptovaliutos tokenų. Tačiau prieš tai turite įsitikinti, kad prekės ženklas veikia kartu su platforma. Platformos partneriai paprastai patys nukreipia į svetainę, kurioje galite atsiimti kriptovaliutą.

 

Cryptoeddu ir klientų atsiliepimai

Cryptoeddu Platforma renka pozityvius atsiliepimus tarp daugumos klientų, nusprendusių įsigyti mokomuosius paketus su kriptovaliuta. jie giria profesionalų klientų aptarnavimą ir kad neturi problemų atsiimant lėšas.

Forumuose, social media kanaluose ir pramonės portaluose yra daug palankių atsiliepimų. Vienas jų:

Nepastebėjau jokių problemų su atsiėmimu ar kriptovaliutos peržiūra. Priešingai, palyginti su sąskaita biržoje, sistema yra labai paprasta ir skaidri. Tam nereikia dviejų faktorių patvirtinimo, nes kriptovaliutos apžvalgą galima gauti bet kuriuo metu, o apsauga prasideda tik tada, kai lėšos yra išimamos.

Vartotojo vardas: Adomas

Buvau nukreiptas į šį puslapį dėl paketo, kurį nusipirkau kitoje svetainėje. Iš pradžių buvau skeptiškas, nes šį paketą nusipirkau mokymo medžiagai, o ne kriptovaliutai. Todėl net nežiūrėjau į Cryptoeddu, kol nebaigiau viso kurso. Iki šiol nemokama kriptovaliuta žymiai padidino vertę, kurią ji turėjo pirkimo metu. Galvojau, kad dėl to gali kilti problemų dėl išmokėjimo, tačiau nieko panašaus neatsitiko – tą pačią dieną gavau visą sumą pagal naujausią vertinimą.

Vartotojo vardas: Aleksandras

Rekomenduoju portalą. Greitas aptarnavimas, aiškios instrukcijos, jokių problemų su klientų aptarnavimo centru ir su serveriais.

Vartotojo vardas: Namas 

Apibendrinant galima pasakyti, kad greičiausiai kriptovaliutos mada greitai neišnyks. Yra daug būdų išmokti investuoti ir saugoti kriptovaliutas, tačiau labiausiai rekomenduojamas pasirinkimas pradedantiesiems tai mokomasis paketas su kriptovaliuta. Nemokamus tokenus, gautus kaip bonusą, galite atsiimti Cryptoeddu svetainėje, kuri tarpininkauja saugojant kriptovaliutas, pridėtas nemokamai prie daugelio prekių ženklų kriptovaliutų mokymo paketų.