Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Duke menduar për të ardhmen - Seti Netricoin

Kanë kaluar më shumë se dhjetë vjet që kur misteriozi Satoshi Nakamoto krijoi Bitcoin, formën e parë dhe deri tani më të popullarizuar të kriptomonedhës në botë. Sidoqoftë, Bitcoin nuk është kriptomonedha e vetme, pasi aktualisht në treg ka mbi 7000 kriptomonedha. Me një larmi kaq të gjerë kriptomonedhash, nga e dinë investitorët se cila…

Размислувајќи за иднината - сет „Netricoin“

Размислувајќи за иднината - сет „Netricoin“

Поминаа повеќе од десет години, откако мистериозниот Сатоши Накамото го создал Биткоинот, првата и убедливо најпопуларната форма на криптовалута во светот. Но, Биткоинот не е последниот збор за криптовалутите, бидејќи моментално на пазарот има над 7000 криптовалути. При толку широк спектар на криптовалути, како инвеститорите знаат, во која криптовалута најдобро е да се инвестира? (more…)

Tulevaisuutta ajatellen – Netricoin-Setti

Tulevaisuutta ajatellen – Netricoin-Setti

Yli kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun salaperäinen Satoshi Nakamoto loi Bitcoinin, joka on maailman ensimmäinen ja ylivoimaisesti suosituin kryptovaluutta. Bitcoin ei kuitenkaan ole viimeinen sana kryptovaluuttojen alalla, koska markkinoilla on tällä hetkellä yli 7000 kryptovaluuttaa. Mistä sijoittajat tietävät, kun valikoima on näin laaja, mihin kryptovaluuttaan on paras sijoittaa? (more…)

Pensando sobre el futuro: Kit de Netricoin

Pensando sobre el futuro: Kit de Netricoin

Han pasado más de diez años desde que el misterioso Satoshi Nakamoto creó el Bitcoin, la primera y, sin duda alguna, la criptomoneda más popular del mundo. Sin embargo, Bitcoin no es la última palabra en cuanto a las criptomonedas, ya que actualmente hay más de 7000 criptomonedas en el mercado. Con una variedad tan…