Με τη σκέψη στο μέλλον - σετ Netricoin

Με τη σκέψη στο μέλλον - σετ Netricoin

Πέρασαν περισσότερα από δέκα χρόνια από τότε που ο μυστηριώδης Satoshi Nakamoto δημιούργησε το Bitcoin, την πρώτη και μακράν την πιο δημοφιλή μορφή κρυπτονομίσματος στον κόσμο. Ωστόσο, το Bitcoin δεν είναι η τελευταία λέξη όσον αφορά στα κρυπτονομίσματα, καθώς επί του παρόντος υπάρχουν στην αγορά πάνω από 7.000 κρυπτονομίσματα. Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων, πώς γνωρίζουν οι επενδυτές σε ποιο κρυπτονόμισμα είναι καλύτερο να επενδύσουν;

 Φροντίστε το πορτοφόλι σας

Πριν από δέκα χρόνια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα γελούσαν αν κάποιος τους έλεγε ότι ένα μέρος του επενδυτικού τους χαρτοφυλακίου θα έχει τη μορφή κρυπτονομισμάτων – ενός τύπου εικονικού νομίσματος που εξασφαλίζεται με διάφορες κρυπτογραφικές μεθόδους και δημιουργείται ψηφιακά, μέσω υπολογιστή. Αλλά στις μέρες μας, ο σύγχρονος επενδυτής θεωρείται καθυστερημένος εάν επί του παρόντος δεν επενδύει ή εάν δεν έχει ποτέ εμπορευτεί έστω και ένα Bitcoin, Ethereum ή Stellar στη ζωή του.

Αυτήν τη στιγμή, τα κρυπτονομίσματα βρίσκονται ουσιαστικά παντού και η επένδυση σε αυτά δεν αφορά μόνο τους day traders. Στην πραγματικότητα, πολλές παραδοσιακές εταιρείες ενσωματώνουν τα κρυπτονομίσματα με τη μία ή την άλλη μορφή στις πλατφόρμες τους ή τα χρησιμοποιούν ως μέσο για την εκκίνηση άλλων τύπων προϊόντων. Τον Οκτώβριο του 2020, η PayPal εγκαινίασε μια νέα υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους κατόχους λογαριασμών να αγοράζουν, να πωλούν ή να αποθηκεύουν κρυπτονομίσματα ή να τα χρησιμοποιούν για την αγορά αγαθών από 26 εκατομμύρια διαφορετικούς πωλητές.

«Η μετάβαση στις ψηφιακές μορφές νομισμάτων είναι αναπόφευκτη, αυτό όμως συνδέεται με σαφή οφέλη από άποψη χρηματοοικονομικής ολοκλήρωσης, προσβασιμότητας, αποτελεσματικότητας, ταχύτητας και ανθεκτικότητας του συστήματος πληρωμών καθώς και από πλευράς ικανότητας των κυβερνήσεων να παρέχουν γρήγορα χρηματικά μέσα στους πολίτες» – δήλωσε ο Dan Schulman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PayPal, σε ένα δελτίο τύπου. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει κανείς την περιπέτειά του με τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

 

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο

Μάθετε πώς λειτουργεί το προϊόν

Δράστε… αλλά συνειδητά

Ωστόσο, η έναρξη των ιδίων επενδύσεων δεν είναι εύκολη. Ειδικά χωρίς γνωριμίες και δίχως ένα σημαντικό κεφάλαιο έτοιμο να διατεθεί σε κάποιον χρηματοοικονομικό σύμβουλο. Οι προσπάθειες απάτης και οι κομπίνες με ψευδείς επενδυτικές ευκαιρίες συνεχίζουν να βρίσκονται στο φόρτε τους. Ως εκ τούτου, όλο και συχνότερα οι μικροί επιχειρηματίες και οι ιδιώτες αποφασίζουν να εκπαιδευτούν στον τομέα των επενδύσεων, αλλά και στο θέμα της προσωπικής τους ανάπτυξης, της διαχείρισης των οικονομικών τους και του άγχους. Έτσι, είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και πέφτουν λιγότερο συχνά θύματα απατεώνων.

Οι διαδικτυακές εκπαιδεύσεις γίνονται της μόδας όχι μόνο λόγω της υψηλής ζήτησης για παρόμοιες υπηρεσίες, αλλά και λόγω της άνεσης που παρέχουν. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι φαίνεται να προτιμούν την διδασκαλία μέσω του Διαδικτύου, από το σπίτι τους, παρά την παρακολούθηση τακτικών μαθημάτων σε μια αίθουσα. Αναμφίβολα, αυτή η μέθοδος εξοικονομεί χρόνο και συνήθως δεν απαιτεί την ειδική προσαρμογή του προγράμματος κάποιου στις ώρες της εκπαίδευσης.

 

Κρυπτονομίσματα … ποια όμως;

Μένει ακόμη το ζήτημα της επιλογής των κρυπτονομισμάτων που θα επενδυθούν. Ευτυχώς, υπάρχουν φέτος κάποια φαβορί.

Το Stellar είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο πληρωμών τύπου open source που επιτρέπει γρήγορες, διασυνοριακές συναλλαγές μεταξύ οποιουδήποτε ζεύγους νομισμάτων. Όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, λειτουργεί με τη χρήση της τεχνολογίας blockchain. Το εγγενές του περιουσιακό στοιχείο, ένα ψηφιακό νόμισμα, ονομάζεται lumen (XLM). Το XLM τροφοδοτεί το δίκτυο Stellar και όλες τις λειτουργίες του, όπως το Ether (ETH), τροφοδοτεί το δίκτυο Ethereum.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο δίκτυο Stellar προστίθενται σε ένα κοινόχρηστο, κατανεμημένο δημόσιο καθολικό, μια βάση δεδομένων προσβάσιμη στον καθένα παγκοσμίως. Για να επιτευχθεί η συναίνεση σε μια συναλλαγή τόσο γρήγορα και με ακρίβεια, το Stellar χρησιμοποιεί τη δική του μοναδική μέθοδο συναίνεσης.

Η μέθοδος συναίνεσης Stellar επιτρέπει γρήγορες και φθηνές συναλλαγές και άπαντες στο δίκτυο καταλήγουν σε συμφωνία σχετικά με την εγκυρότητα της συναλλαγής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κάθε συμμετέχων (που ονομάζεται κόμβος) ο οποίος βοηθά στην πρόσθεση των συναλλαγών Stellar στο παγκόσμιο καθολικό επιλέγει το δικό του μικρο-δίκτυο άλλων αξιόπιστων συμμετεχόντων με τους οποίους συμφωνεί. Όσο αυτά τα μικρο-δίκτυα (που ονομάζονται αποκόμματα απαρτίας) αλληλεπικαλύπτονται, ολόκληρο το δίκτυο Stellar μπορεί να καταλήξει σε μια συμφωνία όσον αφορά στο ποιες συναλλαγές είναι σημαντικές και μπορούν να προστεθούν ταχύτατα στο μητρώο.

Το δεύτερο φαβορί, το Bitcoin Cash (BCH) είναι τόσο ένα κρυπτονόμισμα όσο και ένα δίκτυο πληρωμών. Δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός σκληρού δικράνου με το bitcoin τον Δεκέμβριο του 2017 με σκοπό την αύξηση του αριθμού των συναλλαγών που θα μπορούσαν να υποβληθούν σε επεξεργασία. Ο επίσημος ιστότοπος του Bitcoin Cash περιγράφει αυτό το κρυπτονόμισμα ως ηλεκτρονικά μετρητά peer-to-peer για το Διαδίκτυο. Είναι πλήρως αποκεντρωμένο, χωρίς κεντρική τράπεζα και δεν απαιτεί την ύπαρξη αξιόπιστων τρίτων μερών για να λειτουργήσει.

Από την ενεργοποίησή του, το Bitcoin Cash έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα παράγωγα του Bitcoin. Ο Roger Ver, εξέχων επενδυτής και από τους πρώτους κατόχους Bitcoin, είναι υπέρμαχος αυτού του νομίσματος, περιγράφοντας το ως «το πραγματικό Bitcoin». Ο Ver ήταν ένας εξέχων υποστηρικτής του Bitcoin ήδη το 2011 ως μέσο προώθησης της οικονομικής ελευθερίας. Από τότε μετακόμισε στην υπηρεσία Bitcoin Cash, ευνοώντας το χαμηλότερο κόστος και τον συντομότερο χρόνο συναλλαγών.

Συνειδητή επιλογή – Netricoin

Το σετ Netricoin είναι ένα ειδικά επιλεγμένο σύνολο εκπαιδευτικού υλικού, ηλεκτρονικών βιβλίων, διαδικτυακών σεμιναρίων και διδακτικών βοηθημάτων, που προορίζονται για αρχάριους επενδυτές. Είναι ένας τρόπος για να διασφαλίσει κανείς την εκμάθηση των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα από το μηδέν. Στόχος αυτού του προϊόντος είναι να διασφαλίσει ότι η θεωρητική μάθηση συνοδεύεται από πρακτική εκπαίδευση, γι’ αυτό, μαζί με το υλικό, όλοι οι μαθητές λαμβάνουν δωρεάν κέρματα και μάλιστα δύο κρυπτονομισμάτων – των προαναφερθέντων Bitcoin Cash και Stellar, τα οποία θα χρησιμεύσουν ως κίνητρο χρήσης στην πράξη των αποκτηθέντων γνώσεων.

Για να λάβετε το Netricoin, επικοινωνήστε με τον πωλητή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας και κανονίστε μια τηλεφωνική συνέντευξη κατά την οποία θα σας γίνει παρουσίασή του. Μετά την αγορά, ο πελάτης αποκτά πρόσβαση σε υλικό που αποστέλλεται μέσω e-mail, έχει τη δυνατότητα εγγραφής σε διαδικτυακά σεμινάρια ενώ επίσης πρόσβαση στα συσσωρευμένα κρυπτονομίσματα. Η διαδικασία παράδοσης των δωρεάν κερμάτων που περιλαμβάνονται στο σετ Netricoin είναι λίγο διαφορετική. Ο κωδικός πρόσβασης αποστέλλεται με παραδοσιακό ταχυδρομείο, εντός ενός δέματος που πρέπει να παραληφθεί με αντικαταβολή. Αυτή η διαδικασία στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της πιθανότητας παρακολούθησης των κερμάτων από τρίτα μέρη. Η πρόσβαση στα δωρεάν κρυπτονομίσματα και το υλικό απαιτεί την παραλαβή του πακέτου, το οποίο περιέχει τις περαιτέρω οδηγίες.

 

Λύση για αρχάριους

Το πακέτο που αποστέλλεται στον πελάτη περιλαμβάνει την κάρτα με τον κωδικό πρόσβασης Netricoin. Πρόκειται για ένα ειδικό έγγραφο που περιέχει ένα τυχαίως δημιουργηθέν login και τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό, στον οποίο έχουν αποθηκευτεί οι μονάδες κρυπτονομίσματος Stellar και Bitcoin Cash που συνδέονται με το προϊόν.

Ο κάτοχος της Κάρτας Πρόσβασης Netricoin έχει πρόσβαση στα τρέχοντα συσσωρευμένα χρήματα με τη μορφή κρυπτονομισμάτων, αλλά για να τα αποσύρει απαιτείται μια πρόσθετη επαλήθευση μέσω email. Μόνο μετά την παροχή του κωδικού από την κάρτα στον μεσάζοντα καθώς και την επαλήθευση της ταυτότητας του πελάτη, μπορούν τα κέρματα να μεταφερθούν στο επιλεχθέν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Το αποσυρθέν κρυπτονόμισμα μπορεί να μετατραπεί σε παραδοσιακό νόμισμα (π.χ. χρησιμοποιώντας το χρηματιστήριο ή ένα γραφείο ανταλλαγής αξιών) μόλις ο επενδυτής αποφασίσει ότι μια τέτοια κίνηση θα είναι προσοδοφόρα.

Τα σχόλια για το Netricoin κάνουν λόγο περί ενός σύγχρονου, διάφανου τρόπο να ξεκινήσει κανείς την περιπέτειά του με τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και να διαφοροποιήσει το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο. Οι δημιουργοί του προϊόντος καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια όχι μόνο για να μεταφέρουν με καθολικό τρόπο τις γνώσεις σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τις επενδύσεις, αλλά και να παρέχουν δωρεάν κέρματα Stellar και Bitcoin Cash με ελεγμένο και ασφαλή τρόπο.

 

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο