Πακέτο Stellar … ανάλυση και σχόλια για το νέο προϊόν

Πακέτο Stellar … ανάλυση και σχόλια για το νέο προϊόν

Παρά τα φαταλιστικά οράματα των αντιπάλων των κρυπτονομισμάτων, η κρυπτο-αγορά εξακολουθεί να μην δείχνει σημάδια εξασθένησης. Το αντίθετο μάλιστα, τα ηλεκτρονικά νομίσματα και τα κέρματα κερδίζουν όλο και περισσότερη δημοτικότητα και αναγνώριση ενώ οι τεχνολογίες που σχετίζονται με αυτά αναπτύσσονται δυναμικά, αποκτώντας νέες, ευρύτερες εφαρμογές. Ως αποτέλεσμα, δεν δείχνουν μόνο επαγγελματίες επενδυτές ενδιαφέρον στην επένδυση χρημάτων σε αυτά, αλλά και άνθρωποι που δεν σχετίζονται σε καθημερινή βάση με τις επενδύσεις. Δημοφιλή στόχο τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες αποτελεί τελευταία το Stellar. Ωστόσο, για να ξεκινήσει κανείς επιτυχώς και με ασφάλεια να επενδύει σε αυτό το πρότζεκτ, χρειάζεται πρώτα να έχει προετοιμαστεί κάπως.

 

Προετοιμασίες …

Η αγορά κρυπτονομισμάτων μοιάζει λίγο διαφορετικά από τις πιο «παραδοσιακές» αγορές που έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι άνθρωποι. Επομένως, προτού μπείτε «στα σοβαρά» στο θέμα της επένδυσης σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα, αξίζει να προετοιμαστείτε όσο ουσιαστικότερα γίνεται.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ξεκινήσει κανείς από την κατανόηση της τεχνολογίας που παίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία κρυπτονομισμάτων, δηλαδή του blockchain. Στο Διαδίκτυο βρίσκουμε πολλούς περισσότερο ή λιγότερο τεχνικούς ορισμούς αυτού του φαινομένου, αλλά συντομεύοντας θα μπορύσαμε να πούμε ότι το blockchain αναφέρεται στην εγγραφή δεδομένων υπό τη μορφή ενός ανοιχτού βιβλίου (open ledger), όπου οι πληροφορίες αποθηκεύονται υπό τη μορφή μπλοκ (block), το καθένα εκ των οποίων περιέχει ένα ψήγμα του προηγούμενου, δημιουργώντας έστι μια ενημερωτική «αλυσίδα» (chain). Σε αυτήν την τεχνολογία βασίζονται όλα τα κρυπτονομίσματα ενώ από τις ιδιότητές της εξαρτάται η υψηλή αξιοπιστία των κρυπτονομισμάτων:

  • Η πτυχή του «ανοιχτού βιβλίου» επιτρέπει στον καθένα να έχει πρόσβαση στις καταγεγραμμένες πληροφορίες μέσω μιας συσκευής συνδεδεμένης με το συγκεκριμένο δίκτυο.
  • Τα «μπλοκ» πληροφοριών κατόπιν επαληθεύονται βάσει πολύπλοκων υπολογισμών που πραγματοποιούνται από τους συνδεδεμένους στο δίκτυο υπολογιστές.
  • Η ένωση των μπλοκ σε μια «αλυσίδα» καθιστά τις εγγραφές σχεδόν αδύνατες να παραχαραχθούν μετά την αποθήκευσή τους σε ένα συγκεκριμένο «μπλοκ».

Χάρη σε αυτό, τα κρυπτονομίσματα είναι πρακτικά αδύνατο να παραποιηθούν, επειδή η αλλαγή πληροφοριών σε ένα μπλοκ θα απαιτούσε όχι μόνο την αλλαγή όλων των επόμενων, αλλά και την αλλοίωση αυτής της καταχώρησης σε όλους τους υπολογιστές ή τις συσκευές του δικτύου.

Φυσικά, τα παραπάνω αποτελούν σημαντική απλοποίηση, και επιπλέον, το blockchain είναι μόνο μία από τις βασικές έννοιες που σχετίζονται στενά με τα κρυπτονομίσματα και την αγορά ανταλλαγής τους. Κατόπιν τα πράγματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα καθώς προστίθεται και η πτυχή της κλιμακοποιησιμότητας, της κρυπτογραφίας, της εξόρυξης και πολλές άλλες.

Για κάποιούς, αυτό το όριο εισόδου μπορεί να αποδειχθεί πολύ υψηλό, πράγμα φυσικά κατανοητό. Ευτυχώς, χάρη στην αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων και, συνεπώς, στο αυξανόμενο ενδιαφέρον του μέσου πολίτη, έχει δημιουργηθεί μια σειρά επιλογών για ερασιτέχνες και αρχάριους. Μία από αυτές είναι η χρήση του εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα, το οποίο συνδυάζει τις θεωρητικές και πρακτικές πτυχές της μάθησης.

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε πώς να επενδύσετε

 

Πακέτο με κρυπτονόμισμα – πως λειτουργεί αυτό;

Το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονόμισμα είναι ένα προϊόν που προορίζεται τόσο για τους αρχάριους, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και των επενδύσεων, όσο και για τους έμπειρους επενδυτές που θέλουν να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιό τους μέσω των κρυπτονομισμάτων. Το σετ επιτρέπει σε αυτά τα άτομα να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις που απαιτούνται για την κατανόηση ζητημάτων που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, τις εφαρμογές και την εμπορεία τους. Κάθε τέτοιο πακέτο έναρξης αποτελείται από δύο μέρη:

  1. Ένα σύνολο εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο αποτελεί το κύριο στοιχείο του και είναι υπεύθυνο για την προσιτή παροχή ουσιαστικών θεωρητικών γνώσεων. Αυτή η ενότητα περιέχει πολυποίκιλο υλικό, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη οπτικοποίηση των υπό συζήτηση ζητημάτων, διαδικασιών και εννοιώνν. Μπορεί, μεταξύ άλλων, να περιλαμβάνει διαδικτυακά σεμινάρια, ηλεκτρονικά βιβλία, αναλύσεις, γραφήματα και γλωσσάρια. Φυσικά, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και διατίθενται στους χρήστες, δηλαδή η πρόσβαση σε αυτά δεν λήγει ποτέ. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επιστρέφετε σε αυτά ανά πάσα στιγμή, όποτε το χρειαστείτε.
  2. Δωρεάν μπόνους με τη μορφή μερικών μονάδων κρυπτονομίσματος, για το οποίο γίνεται αναφορά στο επιλεχθέν πακέτο, το οποίο παρέχει στο σύνολο μια πρακτική πτυχή. Αυτό το πρόσθετο χρησιμεύει ως υποστήριξη για τα αγορασθέντα υλικά, επειδή όχι μόνο επιτρέπει την απόκτηση των πρώτων μονάδων κρυπτονομίσματος με έναν απλό και ασφαλή τρόπο, αλλά διότι δίνει επίσης στον πελάτη την ευκαιρία να παρατηρήσει τα υπό συζήτηση φαινόμενα και ζητήματα στην πράξη, ενόσω εξοικειώνεται μαζί τους. Χάρη σ’ αυτο, η θεωρητική γνώση μπορεί σε σύντομο χρόνο να συγκριθεί, να παρατηρηθεί και να εφαρμοστεί στην πράξη.

Το μπόνους μπορεί να μεταφερθεί στον πελάτη μαζί με έναν αντίστοιχο λογαριασμό στην λεγόμενη πλατφόρμα του «κρυπτο-πορτοφολιού», κάτι, το οποίο παίρνει από τους ώμους του πελάτη το βάρος του μάλλον δύσκολου έργου να βρει ο ίδιος τη σωστή πλατφόρμα και να δημιουργήσει έναν λογαριασμό, πράγμα, το οποίο μπορεί να αποτελέσει αληθινή πρόκληση για τους αρχάριους. Αυτή η πτυχή είναι ιδιαίτερα σημαντική όσον αφορά στα κρυπτονομίσματα, των οποίων οι απαιτήσεις που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι υψηλότερες ή απλώς διαφέρουν σημαντικά από τα περισσότερα άλλα ηλεκτρονικά νομίσματα. Το προσφάτως αρκετά δημοφιλές Stellar αποτελεί παράδειγμα ενός τέτοιου κέρματος.

 

 Νέο πακέτο; – Πακέτο Stellar

Το εκπαιδευτικό πακέτο Stellar είναι το νεώτερο από μια σειρά πακέτων έναρξης για διάφορα κρυπτονομίσματα. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Stellar είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ζήτησης στην αγορά, στην οποία οι δημιουργοί του σετ απάντησαν αμέσως.

Όπως και στην περίπτωση άλλων τμημάτων της σειράς, το εκπαιδευτικό πακέτο Stellar περιέχει διαφοροποιημένα υλικά που περιγράφουν όχι μόνο τις βασικές έννοιες των κρυπτονομισμάτων, αλλά και την ιστορία, τα χαρακτηριστικά καθώς και συγκεκριμένες εφαρμογές του Stellar, τόσο στην πλατφόρμα όσο και στα εν χρήσει σε αυτήν κέρματα Stellar lumens. Χάρη σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν όχι μόνο να μάθουν τα βασικά των κρυπτονομισμάτων ως έχουν, αλλά και να διερευνήσουν τις λεπτομέρειες του ιστορικού και της χρήσης της πλατφόρμας Stellar και των Stellar lumens.

Το εκπαιδευτικό πακέτο Stellar περιλαμβάνει μια προσθήκη με τη μορφή μερικών μονάδων Stellar lumens, τοποθημένων σε έναν ειδικό λογαριασμό, που δημιουργήθηκε από τους κατασκευαστές του πακέτου. Λόγω των χαρακτηριστικών του, τα οποία περιγράφονται λεπτομερώς στα υλικά που περιλαμβάνει το σετ, το Stellar είναι αρκετά «επιλεκτικό» όσον πρόκειται στα κρυπτοπορτοφόλια. Η εύρεση και η εξασφάλιση λογαριασμού στην κατάλληλη πλατφόρμα μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση ακόμη και για άτομα που είναι ήδη ανεξάρτητα στην κρυπτονομισματική αγορά. Επομένως, ειδικά στην περίπτωση του Stellar, η επιλογή δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού για τον πελάτη είναι πολύ χρήσιμη για τους αρχάριους και τους ερασιτέχνες.

Πώς όμως λειτουργεί αυτό το πακέτο Stellar στην πράξη; Τα σχόλια του συντακτικού προσωπικού είναι ξεκάθαρα…

 

Παραγγείλετε το πακέτο

Μάθετε πώς να επενδύσετε

 

 Πακέτο Stellar – τα σχόλιά μας και η ανάλυση

Ως ένα προϊόν σχεδιασμένο για και αφιερωμένο σε αρχάριους, το πακέτο  Stellar εκπληρώνει τον ρόλο του. Οι πληροφορίες που περιέχονται στα παρεχόμενα υλικά ενδέχεται να μην είναι πρωτοποριακές για άτομα που έχουν ήδη κάποια εμπειρία με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, αλλά για τους ενδιαφερόμενους ερασιτέχνες αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για την απόκτηση βασικών γνώσεων. Τα έγγραφα είναι συγκεκριμένα, συνεκτικά και διαφανή, εξηγούν με σαφήνεια έννοιες που συχνά προκαλούν σύγχυση ή είναι ακατανόητες για άτομα που δεν συνδέονται με αυτήν την αγορά σε καθημερινή βάση.

Η πτυχή της εστίασης σε ένα επιλεγμένο κρυπτονόμισμα είναι μια καλή λύση, ειδικά για όσους ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ένα συγκεκριμένο νόμισμα ή κέρμα. Επιτρέπουν τη διατήρηση μιας σχετικά χαμηλής τιμής και μιας ευελιξίας, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες μια σταθερή βάση καθώς και λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό νόμισμα. Επιπλέον, η ενδελεχής γνωριμία με ένα crypto δίνει στον χρήστη ένα ισχυρό σημείο αναφοράς που μπορεί να τον βοηθήσει στην κατανόηση άλλων altcoins στο μέλλον.

Το μπόνους υπό τη μορφή μερικών μονάδων κρυπτονομίσματος είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη που βοηθά στην απόκτηση θεωρητικών γνώσεων, επιτρέποντας ταυτόχρονα σε κάποιον που ενδιαφέρεται για τα κρυπτονομίσματα να τα αποκτήσει χωρίς να απαιτείται εμβάθυνση εκ μέρους του σε αυτό το συχνά ελώδες έδαφος, επί του οποίου πατούν τα κρυπτοχρηματιστήρια, ειδικά ένας ερασιτέχνης.

Ανακεφαλαιώνοντας, αν και το πακέτο Stellar δεν προσφέρει μυστικές γνώσεις, είναι ιδανικό για αρχάριους. Αυτό το προϊόν σας επιτρέπει να αποκτήσετε τις βασικές γνώσεις που χρειάζεστε ώστε να περιηγηθείτε στην αγορά κρυπτονομισμάτων καθώς και τις πρώτες μονάδες του επιλεγμένου κρυπτονομίσματος με έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο.

 

Και γιατί το Stellar;

Το Stellar είναι μια ενδιαφέρουσα πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μεταφέρετε όχι μόνο χρήματα ή κρυπτονομίσματα, αλλά επίσης επιτρέπει την ρευστοποίηση τυχόν άλλων μέσων καθώς και την ανταλλαγή προϊόντων ή υπηρεσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος μιας τέτοιας συναλλαγής είναι αμελητέο ενώ η μετάδοση γίνεται σχεδόν στιγμιαία.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του Stellar είναι ότι η πλατφόρμα είναι προσανατολισμένη για χρήση τόσο από εταιρείες όσο και από ιδιώτες. Τα περισσότερα από αυτά τα είδη πλατφορμών τείνουν να επικεντρώνονται σε μία μόνο από αυτές τις ομάδες, ωστόσο το Stellar χρησιμοποιείται με επιτυχία και από τις δύο, καθιστώντας το πολύ πιο ευρέως εφαρμόσιμο από άλλα κέρματα παρόμοιας μορφής.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι χάρη σε αυτήν την πρακτικότητά του, το Stellar όχι μόνο έχασε σχετικά μικρή αξία κατά τη διάρκεια της έκρηξης της φούσκας στα τέλη του 2018, αλλά άρχισε επίσης να ανακάμπτει αρκετά γρήγορα. Επομένως, πολλοί επενδυτές ενδιαφέρθηκαν για αυτό, και αυτό απετέλεσε με τη σειρά του την κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία του πακέτου Stellar.

Τα παραπάνω γεγονότα κάνουν το Stellar ολοένα δημοφιλέστερο και πιο χρησιμοποιήσιμο. Επομένως, είναι φυσικό το ότι έχει συμπεριληφθεί σε μια σειρά εκπαιδευτικών πακέτων, καθώς πολλοί άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για την αγορά κρυπτονομισμάτων ακριβώς με την προοπτική χρήσης ή επένδυσης σε Stellar lumens. Χάρη στο πακέτο έναρξης Stellar, τα άτομα αυτά μπορούν να αποκτήσουν με ασφάλεια και ευκολία τις απαραίτητες γνώσεις, καθώς και τις πρώτες μονάδες κρυπτονομίσματός τους, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν πως θα παίξουν τον ρόλο των μελλοντικών τους επενδύσεων.

 

Κάντε κλικ και επενδύστε

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν.