Пакет Stellar … анализ и мнение за новия продукт

Пакет Stellar … анализ и мнение за новия продукт

Въпреки фаталистичните прогнози, разпространявани от противниците на криптовалутите, пазарът за криптовалута продължава да не показва признаци на отмиране. Дори напротив, електронните монети и токени печелят все по-голяма популярност и признание, а свързаните с тях технологии динамично се развиват, придобивайки нови, по-широки приложения. В следствие на това не само професионалните инвеститори, но и обикновените хора, които не са свързани ежедневно с инвестициите, проявяват интерес към инвестиране в тях на пари. Популярната напоследък цел както за професионалистите, така и за любителите е Stellar. Но, за да започнете успешно и безопасно да инвестирате в този проект, първо трябва да се подготвите малко.

 Подготовка…

Пазарът за криптовалути изглежда малко по-различно от т. нар. по-„традиционни“ пазари, с които повечето хора са свикнали. Ето защо, преди да започнете „сериозно“ да се занимавате с темата за инвестиране в някоя криптовалута, е добре да заложите на възможно най-обширна теоретична подготовка.

Най-лесният начин да започнете е като проумеете технологията, която играе ключова роля при създаването на криптовалутата и представлява блокчейн система. В интернет има повече или по-малко технически дефиниции на това явление, но съкратената версия е, че блокчейн системата засяга записа на данни под формата на отворена книга (open ledger), където информацията се запазва под формата на блокове (block), всеки следващ от които съдържа част от предишния, създавайки информационна „верига“ (chain). Върху тази технология се базират всички криптовалути и от нейните свойства произтича голямата надеждност на криптовалутата:

  • Аспектът „отворена книга“ дава възможност всеки човек да може да прегледа записаната информация чрез устройство, включено към конкретната мрежа.
  • „Блоковете“ от информация са в последствие проверени с помощта от сложни изчисления, извършвани от включените към мрежата компютри.
  • Обединяването на блоковете във „верига“ помага записите да бъдат на практика невъзможни за фалшифициране, след записването им в конкретния „блок“.

Благодарение на това криптовалутите са практически невъзможни за фалшифициране, защото промяната на информацията в един блок изисква не само промяна на всички следващи, но и манипулиране на този запис на всички компютри или устройства в мрежата.

Разбира се, казаното е значително опростяване на нещата, но освен това блокчейнът е само едно от основните понятия, тясно свързани с криптовалутите и пазара за обмяната им. След това въпросите стават много по-сложни, защото се стига до аспекти като мащабност, криптография, добив и много други.

За някои този праг на навлизане може да се окаже твърде висок, което може да бъде разбрано. За щастие, благодарение на нарастващата популярност на криптовалутите, а впоследствие, благодарение на нарастващия интерес на обикновения гражданин към тях, са създадени няколко опции, предназначени за аматьори и начинаещи. Една от тях е възможността за използване на образователен пакет с криптовалута, който съчетава теоретичните и практически аспекти на обучението.

 

Поръчайте пакета

Разберете как да инвестирате

 

 Пакет с криптовалута – как действа това?

Образователният пакет с криптовалута е продукт, предназначен както за начинаещите, които правят първите си стъпки в света на криптовалутите и инвестициите, така и за опитните инвеститори, които искат да разширят портфолиото си с криптопазара. Комплектът позволява на тези хора да придобият основни познания, необходими за разбирането на въпросите, свързани с криптографичните валути, тяхното приложение и търговията с тях. Всеки такъв стартов пакет се състои от две части:

  1. Комплект от образователни материали, който представлява негов основен елемент, отговаря за достъпното предоставяне на теоретичните познания. Тази част съдържа разнообразни материали, така че възможно най-подходящо да визуализира обсъжданите въпроси, процеси и понятия. Тук са включени уебинари, електронни книги, анализи, диаграми и речници. Разбира се, всички елементи са достъпни онлайн и се предоставят за собствено ползване на потребителите, т.е. достъпът до тях никога не изтича. Благодарение на това можете да се връщате към тях по всяко време, когато възникне такава необходимост.
  2. Безплатен бонус под формата на няколко единици криптовалута, упомената в избрания пакет, която придава на целия комплект практическа насоченост. Това допълнение служи за подпомагане на закупените материали, понеже позволява не само да получите първите единици криптовалута по лесен и безопасен начин, но също така дава възможност на клиента да наблюдава дискутираните явления и проблеми на практика, докато ги опознава. Благодарение на това теоретичните познания могат бързо да бъдат сравнени, наблюдавани и приложени на практика.

Бонусът може да бъде предоставен на клиента заедно със съответния акаунт в платформа за т. нар. „криптопортфейли“, което освобождава потребителя от доста трудната задача да намери съответната платформа и да създаде акаунт сам, което може да бъде доста голямо предизвикателство за начинаещите. Този аспект е особено важен за криптовалутите, чиито изисквания относно електронния портфейл са по-високи или просто значително се различават от повечето електронни валути. Набиращият напоследък популярност Stellar е пример за точно такъв токен.

 

Нов пакет? – Пакетът Stellar

Образователният пакет Stellar е най-новото издание на серията от стартови пакети за различни криптовалути. Нарастващият интерес към Stellar наложи необходимостта той появата му на пазара, а създателите на комплекта незабавно отговориха на търсенето.

Също както в случая с другите версии от серията, стартовият пакет Stellar съдържа разнообразни материали, разглеждащи не само основните понятия от областта на криптовалутите, но също така историята, характеристиките и специфичните приложения на Stellar, също и на платформата и на използваните в нея токени Stellar lumens. Благодарение на това заинтересованите лица могат да изучат не само основите на криптовалутите като такива, но и да се задълбочат в подробности от историята и използването на платформите Stellar и Stellar lumens.

В съдържанието на образователния пакет Stellar под формата на допълнение са включени единици Stellar lumens, вкарани в специален акаунт, създаден от създателите на пакета. Поради своите характеристики, подробно описани в материалите, включени в комплекта, Stellar е доста „придирчив“, ако говорим за криптопортфейли. Намирането и защитата на акаунт на подходящата платформа може да се окаже предизвикателство дори за хора, които вече самостоятелно се оправят с криптопазара. Ето защо, особено в случая със Stellar, опцията за създаване на електронен портфейл за клиента е много полезна за начинаещите и аматьорите.

Как обаче се представя на практика този пакет Stellar? Мненията на редакцията са единодушни…

 

Поръчайте пакета

Разберете как да инвестирате

 

Пакетът Stellar – нашето мнение и анализ

Като продукт, създаден с мисъл за начинаещите и посветен на тази група, стартовият пакет Stellar изпълнява своята роля. Информацията, включена в предоставените материали, може да не е с преломен характер за хората, които вече имат известен опит в света на криптовалутите, но за заинтересованите аматьори е чудесен начин за придобиване на основни познания. Документите са конкретни, последователни и прозрачни, по ясен начин изясняват понятията, често объркващи или неразбираеми за хората, които не са свързани ежедневно с този пазар.

Аспектът на фокусиране върху една избрана криптовалута е добро решение, особено за хора, които се интересуват от инвестиция в конкретна електронна монета или токен. Дава възможност да се запази относително ниска и конкретна цена, като същевременно дава на клиентите солидна основа и подробни познания по темата за конкретната електронна валута. Освен това, подробното опознаване на една криптовалута дава на потребителя силна отправна точка, която може в бъдеще да му помогне да разбере също и другите алткойни.

Бонусът под формата на няколко  единици криптовалута е интересно допълнение, което помага за усвояването на теоретичните знания, като същевременно позволява на заинтересованото от криптопазара лице да ги получи, без да е необходимо да навлиза дълбоко в тази често несигурна почва, каквато е криптоборсата, особено за аматьорите.

Обобщавайки казаното, макар пакетът Stellar да не предлага тайни знания, е идеален за начинаещите. Този продукт дава възможност да придобиете основни познания, които са необходими за боравенето на пазара за криптовалута, както и няколко първи единици от избраната криптовалута по лесен и безопасен начин.

 

А защо Stellar?

Stellar е интересна платформа, която дава възможност за извършване на трансфер не само на пари или криптовалута, но също дава възможност за ликвидност на всякакви други средства, както и за обмяна на продукти и услуги. Струва си да отбележим в случая, че разходите за такава транзакция са незначителна, а бързината на извършваното прехвърляне е почти незабавна.

Допълнително предимство на Stellar е, че платформата е предназначена както за използване от корпорации, така и от частни лица. Повечето от този вид платформи са склонни да се фокусират само върху една от тези групи, но Stellar успешно се използва и от двете групи, благодарение на което има много по-широко приложение от другите токени в тази пазарна ниша.

Също така е добре да припомним, че благодарение на тази си практичност, Stellar не само загуби сравнително малко от стойността си по време на спукването на балона в края на 2018 г., но също така доста бързо започна отново да увеличава стойността си. Затова много хора се заинтересуваха от него, а това на свой ред стана причина за създаването на пакета Stellar.

Горепосочените факти правят Stellar все по-популярен и приложим. Затова е естествено, че той е включен в поредица от образователни пакети, понеже много хора може да проявят интерес към пазара на криптовалута именно от перспективата да използват или инвестират в Stellar lumens. Благодарение на стартовия пакет Stellar тези хора могат безопасно и лесно да придобият необходимите знания, както и първите си единици криптовалута, които може да се окажат инвестиция с бъдеще.

Научете повече за продукта.