Pakke med kryptovaluta, altså hvordan forstå idéen av produktet

Pakke med kryptovaluta, altså hvordan forstå idéen av produktet

På investeringsmarkedet finnes det mange produkter som gjør det enklere å investere midler i utvalgte aktiva. Et av de mest populære i nyeste tider er pakke med kryptovaluta. Dette produktet vekker mye oppmerksomhet, derfor er det verdt å se på nærmere og søke svar – hva er idéen med utdanningssett med kryptovaluta.

Investering i kryptovalutaer

Selv om investering i kryptovalutaer var allerede kjent i nesten ti år, fikk den mer oppmerksomhet først for noen få år siden. Da har spesialister som er knyttet til markedsanalyser begynt å analysere i større skala kryptovalutaer som aktivum. Stort interesse for denne form av investering kunne skyldes av to faktorer: store potensielle gevinster og e-mynt-graving fenomenet.

I løpet av en viss tid begynte karakteristikk av kryptovaluta investering å endre seg. Dette emnet var i fokus ikke bare blant teknologi entusiaster, men også profesjonelle investerings spekulanter. Provisjoner for de største internett kryptobørser gikk gradvis ned, som til slutt gjorde at vekslekontorer ble stadig mindre populære. Interesse for denne formen av investering falt sammen med rekordverdien av Bitcoin, men da i desember 2018 dens verdi plutselig falt, begynte man stadig oftere å snakke om investering i alternative kryptovalutaer.

 

 Hvor skal man begynne

For et dusin år siden kunne samling av nødvendige materialer vare i månedsvis, særlig når det gjaldte faglig kjennskap. Nå for tida, når internett er vidt spredt, tar det stadig mindre tid å nå til fagkunnskap. Denne tendensen er lett å observere særlig blant elever eller studenter som en gang brukte ett sammendrag eller skriftlig utarbeidelse av et tema som de fant på biblioteket, mens de i dag kan plukke ut av mange kilder på nettet. Det samme gjelder opplæring om kryptovalutaer fordi takket være teknisk fremskritt ble de lett tilgjengelige for alle sammen.

Metoder å fremskaffe kryptovaluta

Kryptovaluta kan kjøpes på nettet både på kryptobørs og på online vekslekontor. Disse metodene krever allikevel profesjonell kunnskap innen investering og privatprofil på virtuell lommebok. Også trengs det å betale en betraktelig provisjon til formidleren, vi er stadig utsatt for farer av hackere og internett tyvere, også manglende lovlig status gjør beskyttelsen av e-mynter enda vanskeligere.

Det beste å gjøre i en slik situasjon er å bruke utdanningssett med kryptovaluta som hjelper å utdanne seg, framskaffe og oppbevare kryptovalutaer. Utdanningssettet gir mulighet å utvikle sitt kunnskap innen investering og få sin første kryptovaluta.

 

Pakke med kryptovaluta – hva går den ut på?

Utdanningssett med kryptovaluta er et sett adressert til alle investering entusiaster som vil gjerne begynne å investere i e-mynter. Et sånt sett består vanligvis av e-bøker, webinarer og opplæringsmaterialer som hjelper kunden å utvide sitt kjennskap. Det inneholder også en gratis bonus i form av bestemt antall av kryptovaluta enheter som oppbevares på privatkonto av virtuell lommebok der kunden har stadig tilgang til. Dette sikres av et spesielt kort med kode, der det står brukernavn og passord til nevnt konto. Et perfekt eksempel på sånt produkt er Ripple-Sett. 

Krypto-pakke på eksempel av Ripple-Settet

Ripple-ssett er en kombinasjon av teori med praktisk investering. Men hvorfor? Altså…

Ripple-Settet  består av opplæringsmaterialer og gratis bonus i form av Ripple kryptovaluta enheter som gir mulighet å utvide sitt kjennskap innen investering og praktisk opplæring innen eierskap av eget investerings aktivum.

For å få sånt sett med kryptovaluta er det bare å bestille det via telefon og hente forsendelser som sendes via mail og post. Den første skal inneholde instrukser om bruk av settet og utdanningspakke, mens den andre – ripple kort med ripple koden, altså påloggingsdata til privatkonto med e-lommebok der det befinner seg overgitt kryptovaluta. Denne metoden er enkel og billig fordi kunden betaler utelukkende for opplæringsmaterialer, mens kryptovalutaen får han gratis.

 

Trygg oppbevaring, altså ripple kort med ripple kode

En viktig bestanddel av ripple settet er Ripple kort, altså et håndgripelig dokument som bekrefter eierskap av kryptovaluta. Det fungerer på samme regler som vanlige tilgangskort som er underlagt alle lovbestemmelser. Det gjør at slik oppbevaringsmåte av kryptovaluta er fullstendig legal og trygg. På Ripple kortet står det brukernavn og passord som gir tilgang til en konto av ekstern e-lommebok der gratis bonus – din kryptovaluta – oppbevares. Vi trenger altså ikke å opprette profil på krypto-lommebok på egen hånd. Men det er ikke alt.

Påloggingsdata befinner seg utelukkende på kortet og det beskytter mot datatyveri, innbrudd på profil og tyveri av e-mynter. Det er altså bare å skjule kortet godt og ta det ut først ved salg av kryptovaluta. Å selge fått kryptovaluta er også veldig enkelt – det er bare å kontakte formidleren, informere han om at man vil selge og bekrefte sitt eierskap ved å angi påloggingspassordet. Å heve enhetene skjer på få dager som gjør at ripple settet sikrer rask tjenestelevering.

La oss oppsummere: idéen av Utdannings-Sett med kryptovaluta er å gi nybegynnende investorer en måte å utvide sitt kjennskap om kryptovalutaer på. Et viktig element av hvert sett er gratis kryptovaluta  og kort med tilgangskoden som man får gratis i tillegg til bestilte opplæringsmaterialer. På denne måten kan kunden enkelt og trygt prøve sin lykke med investering.