Αγόραζε και λάμβανε - πλατφόρμα Cryptoeddu

Αγόραζε και λάμβανε - πλατφόρμα Cryptoeddu

Μέχρι και πριν από έναν χρόνο ίσως μας φαίνονταν ότι έχει περάσει η μόδα για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, συνέβει ακριβώς το αντίθετο – αυτή την στιγμή γίνεται λόγος για την αναγέννηση των κρυπτονομισμάτων και για μια ξαφνική επιστροφή σε αυτή τη μορφή επένδυσης

Η μόδα των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα

Δεν υπάρχει ένας παράγοντας, βάσει του οποίου θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για μία γενική “μόδα για κρυπτονομίσματα” – κάθε επένδυση σε κρυπτονομίσματα θα απαιτεί να λαμβάνονται υπόψη οι συγκεκριμένες για το εν λόγω κρυπτονόμισμα τάσεις, οι οποίες μεταφράζονται στην δημοτικότητα που εκείνο έχει.

Ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητας κάποιων κρυπτονομισμάτων (π.χ. του Bitcoin) προκύπτει από το γεγονός ότι οι βάσεις της επένδυσης στα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα δεν είναι δύσκολες. Μπορείτε εύκολα να βρείτε εκπαιδευτικά πακέτα για αρχάριους επενδυτές, τα οποία προσφέρουν ολοκληρωμένους κύκλους μαθημάτων σε θέματα επενδύσεων. Η απόκτηση γνώσης σχετικά με τα κρυπτονομίσματα είναι συνεπώς σχετικά φθηνή και εύκολη, ακόμη και για τους μη-εξειδικευμένους.

Ωστόσο, τι επηρεάζει την δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων ως επενδυτικών αγαθών; Τα κρυπτονομίσματα είναι ανεξάρτητα από την επιρροή των τραπεζών. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα επενδυτικά αγαθά, τα κρυπτονομίσματα υπάρχουν αποκλειστικά σε εικονική μορφή, πράγμα που σημαίνει πως κι εκείνα με την σειρά τους επηρεάζονται, έστω και ανεπαίσθητα, από τις οικονομικές κρίσεις

Επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα από ό, τι με τις επενδύσεις στο χρηματιστήριο, σε ασύγκριτα λιγότερο χρόνο. Τα κρυπτονομίσματα έχουν την τάση για ταχείες διακυμάνσεις και μεταβολές στην τάση τους – η ικανότητα ορθής ανάλυσης της ισοτιμίας απαιτεί γνώση των βασικών στοιχείων του επενδυτικού τομέα. Μπορεί κανείς επίσης να κάνει συναλλαγές με κρυπτονομίσματα στο χρηματιστήριο, να τα πωλεί σε κάποιο γραφείο συναλλάγματος, να τα ανταλλάσσει με έναν ιδιώτη. Τα κρυπτονομίσματα δεν δημιουργούν κόστος αποθήκευσης – αρκεί η πρόσβαση σε ένα δωρεάν διαδικτυακό πορτοφόλι, offline ή online. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν ακόμη και τους αρχάριους επενδυτές να στρέφονται μετά χαράς στα κρυπτονομίσματα.

Αγορά κρυπτονομίσματος

Ποιος είναι όμως ο ασφαλέστερος τρόπος να αγοράσει κανείς κρυπτονομίσματα; Τα κρυπτονομίσματα μπορούν να αποκτηθούν από διάφορες πηγές. Τελευταία είναι δημοφιλής η προτίμηση αγοράς κρυπτονομισμάτων σε χρηματιστήρια κρυπτονομίσματος, ενώ μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι περισσότεροι επενδυτές αγόραζαν ηλεκτρονικά κέρματα σε γραφεία ανταλλαγής συναλλάγματος ή τα αντάλλασσαν με άλλους.

Κατ’ αρχάς, η αγορά κρυπτονομισμάτων γίνεται από χρηματιστήρια και γραφεία συναλλάγματος. Τα χρηματιστήρια έχουν το πλεονέκτημα, σε σχέση με τα γραφεία συναλλάγματος, πως επιτρέπουν την αρκετά ευέλικτη διαχείριση των τιμών αγοραπωλησίας. Ακόμη και οι προμήθειες είναι συνήθως μικρότερες από ό, τι στην περίπτωση των γραφείων συναλλάγματος. Τα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια διαθέτουν ισχυρά προγράμματα ασφάλειας και προστασίας των χρηστών.

Ένας άλλος τρόπος είναι το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονόμισμα. Στα πλαίσια του πακέτου παρέχεται και εκπαιδευτικό υλικό κατάρτισης σχετικά με το επενδύειν σε κρυπτονομίσματα καθώς και μια ορισμένη δωρεάν ποσότητα κρυπτονομισμάτων. Για να αγοράσει κανείς κρυπτονομίσματα στα πλαίσια του πακέτου, δεν χρειάζεται κάποιο πορτοφόλι, μιας και οι μάρκες αποθηκεύονται στον λογαριασμό του μεσίτη ενώ το κλειδί πρόσβασης αποστέλλεται στον πελάτη μέσω κανονικού ταχυδρομείου.

 

Ασφαλής αποθήκευση

Συνήθως το πρώτο πράγμα που κάνει ένας επενδυτής πριν αγοράσει ένα κρυπτονόμισμα είναι να προμηθευτεί ένα πορτοφόλι, στο οποίο και θα μπορεί να το αποθηκεύει. Υπάρχουν πολλοί τύποι πορτοφολιών, τόσο offline όσο και online. Τα online πορτοφόλια είναι δωρεάν προγράμματα που συνήθως θεωρούνται λιγότερο ασφαλή από τα offline πορτοφόλια, γι’ αυτό και είναι κατάλληλα για την αποθήκευση μικροτέρων ποσών. Από την άλλη πλευρά, τα πορτοφόλια υλικού είναι φυσικές συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή (π.χ. ένα στικάκι) και αποθηκεύουν τα ιδιωτικά κλειδιά στην ίδια την συσκευή. Θεωρούνται ως η ασφαλέστερη μορφή αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε επίσης να φυλάτε τον κώδικα πορτοφολιού σε ένα κομμάτι χαρτί, κάτι το οποίο επίσης αυξάνει την ασφάλεια του συσσωρευμένου κρυπτονομίσματος. Μια παρόμοια λύση χρησιμοποιήθηκε και στην περίπτωση των εκπαιδευτικών πακέτων με κρυπτονομισμα.

Στην περίπτωση των εκπαιδευτικών πακέτων με κρυπτονόμισμα ο πελάτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την αγορά και την φύλαξη του ηλεκτρονικού προτοφολιού, μιας και οι μάρκες του διατηρούνται σε έναν ασφαλή λογαριασμό, στην πλατφόρμα.

Cryptoeddu – Η δική σου πλατφόρμα

Η πλατφόρμα Cryptoeddu είναι μία πλατφόρμα στα πλαίσια της οποίας κάθε επενδυτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο κρυπτονόμισμα με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι η αγορά ενός εκπαιδευτικού πακέτου με κρυπτονόμισμα, γεγονός, χάρη στο οποίο ο πελάτης αγοράζει εκπαιδευτικό υλικό και λαμβάνει δωρεάν έναν ορισμένο αριθμό μονάδων κρυπτονομίσματος.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η παραλαβή κρυπτονομίσματος, το οποίο έχει ήδη αγοραστεί στα πλαίσια του πακέτου. Τα πακέτα μπορούν να αγοραστούν από εταίρους του Cryptoeddu και στην περίπτωση αυτή απλώς εισαγάγετε τον οκταψήφιο κωδικό που παρέχεται με το πακέτο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν μάρκες κρυπτονομίσματος. Πριν από αυτό, όμως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μάρκα συνεργάζεται με την πλατφόρμα. Οι εταίροι της πλατφόρμας συνήθως μας κατευθύνουν οι ίδιοι στον ιστότοπο, εκ του οποίου μπορείτε να παραλάβετε το κρυπτονόμισμα.

 

Cryptoeddu και γνώμες πελατών

Η πλατφόρμα Cryptoeddu συλλέγει θετικές γνώμες μεταξύ των περισσότερων πελατών που αποφάσισαν να αγοράσουν εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα. Επαινείται η επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών και η έλλειψη προβλημάτων κατά την αποπληρωμή χρημάτων.

Στα φόρουμ, στα κανάλια κοινωνικών μέσων και τις διαιδκτυακές πύλες του κλάδου μπορούμε να βρούμε πολλές ευνοϊκές δηλώσεις. Μεταξύ άλλων

Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα κατά την αποπληρωμή ή την προεπισκόπηση του κρυπτονομίσματος. Αντίθετα, σε σύγκριση με ένα λογαριασμό στο χρηματιστήριο, το σύστημα είναι πολύ απλό και διαφανές. Δεν απαιτεί επιβεβαίωση δύο παραγόντων, καθώς η προεπισκόπηση του κρυπτονομίσματος μπορεί να λάβει χώρα ανά πάσα στιγμή και οι δικλείδες ασφαλείας ξεκινούν μόνο κατά την ανάληψη χρημάτων.

Nick: Αλέξανδρος

Με κατεύθυναν σ’ αυτή τη σελίδα ως μέρος ενός πακέτου που αγόρασα σε έναν άλλο ιστότοπο. Στην αρχή ήμουν σκεπτικός μιας και ούτως ή άλλως αγόρασα αυτό το πακέτο για το εκπαιδευτικό του υλικό, όχι για τα κρυπτονομίσματα. Οπότε, ούτε που τσέκαρα καθόλου το Cryptoeddu, μέχρι που τελείωσα ολόκληρο τον κύκλο με τα μαθήματα. Μέχρι τώρα, το δωρεάν κρυπτονόμισμα έχει  αυξήσει σημαντικά την αξία που είχε κατά την αγορά. Νόμιζα ότι αυτό μπορεί να σημαίνει πρόβλημα με την ρευστοποίηση, αλλά καμία σχέση – έλαβα το πλήρες ποσό σύμφωνα με τις τελευταίες ισοτιμίες την ίδια μέρα.

Nick: Αντώνης

Συνιστώ την πύλη. Γρήγορη εξυπηρέτηση, σαφείς οδηγίες, χωρίς προβλήματα με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών και τους διακομιστές.

Nick: Αχιλλεύς

Συνοψίζοντας, η μόδα των κρυπτονομισμάτων δεν φαίνεται να εξαφανίζεται στο εγγύς μέλλον. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθει κανείς σχετικά με τις επενδύσεις καθώς και να αποθηκεύει κρυπτονομίσματα, αλλά η περισσότερο προτεινόμενη επιλογή για τους αρχάριους είναι το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονόμισμα. Οι δωρεάν μάρκες που αγοράζονται στα πλαίσιά του μπορούν να παραληφθούν στην ιστοσελίδα Cryptoeddu, η οποία μεσολαβεί στην αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων που προστίθενται δωρεάν στα πλαίσια πολλών εμπορικών σημάτων εκπαιδευτικών πακέτων με κρυπτονόμισμα.

One Review for Αγόραζε και λάμβανε - πλατφόρμα Cryptoeddu

Comments are closed.