Επενδύσεις για ερασιτέχνες - σταθερή εκπαίδευση, webinars online ή Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple

Επενδύσεις για ερασιτέχνες - σταθερή εκπαίδευση, webinars online ή Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, μέχρι και το 1/3 των Ελλήνων θα ήθελαν να αρχίσουν να επενδύουν κάποια χρήματα, αλλά δεν είναι σίγουροι από που να ξεκινήσουν.  Όταν πρόκειται για χρήματα, ο μέσος άνθρωπος το σκέφτεται δυο φορές περισσότερο προτού τοποθετήσει ένα κεφάλαιο σε μια επιχείριση που δεν καταλαβαίνει. Για να αρχίσει ωστόσο να σκέφτεται για επενδύσεις, θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον τις βασικές γνώσεις. Πώς θα τις αποκτήσει; Για αυτό, θα μιλήσουμε παρακάτω.

Γιατί οι άνθρωποι θέλουν να επενδύουν;

Η προθυμία για επένδυση ανάμεσα στους ανθρώπους, εμφανίζεται συνήθως μαζί με την εμφάνιση πλούτου σε μία κοινωνία. Οι φτωχοί άνθρωποι, που δεν έχουν πολλά χρήματα, για προφανείς λόγους δεν μπορούν να επενδύσουν σε μετρητά. Ωστόσο, όταν έχουμε επιπλέον χρήματα, η επένδυση φαίνεται να αποτελεί μια φυσική πορεία των πραγμάτων. Οι δραστηριότητες θα πρέπει όμως να ξεκινήσουν από την απόκτηση των κατάλληλων θεωρητικών γνώσεων. Από πού μπορούμε να αποκτήσουμε γνώσεις; Ακολουθούν μερικές προτάσεις.

  • Σταθερή εκπαίδευση – χαρακτηριστικά σεμιναρίων

Οι σταθερή εκπαίδευση σχετικά με τις επενδύσεις λαμβάνει χώρα σε κάθε μεγάλη πόλη. Ένα σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα διαλόγου και η παροχή ατομικής βοήθειας από έναν μέντορα. Δυστυχώς, οι εκπαιδεύσεις που διεξάγονται από πραγματικούς ειδικούς είναι ταυτόχρονα πολύ ακριβές. Ένας ερασιτέχνης μπορεί να έχει επίσης πρόβλημα να διαχωρίσει μία επαγγελματική εκπαίδευση από μια μέτριας ποιότητας.

Αξίζει;

Ναι, αλλά μόνο αν μας ενδιαφέρει το θέμα ή αν θέλουμε να συναντήσουμε έναν συγκεκριμένο μέντορα. Δεν συνιστώνται οι εκπαιδεύσεις με couching οι οποίες συχνά υπό το πρόσχημα της προετοιμασίας ομιλητών για την επένδυση δεν παρέχουν καμία γνώση.

  • Webinars online – χαρακτηριστικά

Τα webinars είναι ένας βολικός τρόπος για την αφομοίωση πληροφοριών σχεδόν από κάθε τομέα. Τα webinars που πραγματοποιούνται από ειδικούς ή ερασιτέχνες είναι ένα φτηνό και εύκολα διαθέσιμο υποκατάστατο της σταθερής εκπαίδευσης. Κάθε αρχάριος επενδυτής θα πρέπει να ξεκινήσει από τα μαθήματα που εκτελούνται μέσω των webinars. Ωστόσο, όπως και με τις εκπαιδεύσεις, οι αρχάριοι μπορεί να έχουν πρόβλημα με το να διακρίνουν το πολύτιμο περιεχόμενο από τις διαδικτυακές απάτες.

Αξίζει;

Βεβαίως, ειδικά αν δεν έχεις επενδύσει καθόλου μέχρι τώρα και δεν είσαι σίγουρος αν είναι για σένα.

  • Εκπαιδευτικά πακέτα με κρυπτονόμισμα

Πρόσφατα έχει εμφανιστεί στην αγορά ένας νέος τρόπος εκπαίδευσης στον τομέα των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα. Πρόκειται για τα εκπαιδευτικά πακέτα, που περιέχουν ένα πλήρες σύνολο υλικών που προετοιμάζουν από την αρχή μέχρι την πρώτη επένδυση. Ένα τέτοιο πακέτο περιλαμβάνει e-books, webinars, εκπαιδεύσεις, συλλογές και λεξικά με έννοιες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα. Τα πακέτα προσφέρουν δωρεάν έναν συγκεκριμένο αριθμό μονάδων από ένα επιλεγμένο κρυπτονόμισμα. Ο αγοραστής μπορεί οπότε να το διαθέσει ως μέρος της πρώτης επένδυσης και να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις που έχει αποκτήσει στην πράξη.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο

Μάθετε πώς λειτουργεί το προϊόν

 

Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple – η σωστή λύση για αρχάριους;

Το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple είναι ένα σύνολο από e-books, webinars και εκπαιδευτικό υλικό, σχεδιασμένο για αρχάριους σε επενδύσεις στο κρυπτονόμισμα Ripple. Το πακέτο περιλαμβάνει και μια κάρτα Ripple, χάρη στην οποία μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε δωρεάν μονάδες κρυπτονομισμάτων και να ξεκινήσει το πρακτικό μέρος της επένδυσης.

Τα εκπαιδευτικά υλικά που διατίθενται στο πλαίσιο του «Πακέτο Έναρξης Ripple» είναι εκτεταμένα και περιέχουν μια ευρεία συλλογή γνώσεων όχι μόνο σχετικά με τα κρυπτονομίσματα, αλλά και για τις επενδύσεις γενικότερα. Το σαφές περιεχόμενο το καθιστά εξαιρετικό για όποιον θέλει να ξεκινήσει την περιπέτειά του με τις επενδύσεις στο κρυπτονόμισμα Ripple. Είναι ίσως η πρώτη τέτοια προσφορά στην ελληνική αγορά.

 

 Σύνολο υλικών και κάρτα ΚΩΔΙΚΟΣ Ripple

Μια από τις πιο καινοτόμες λύσεις που χρησιμοποιούνται στο Πακέτο Ripple είναι η προσθήκη στο εκπαιδευτικό υλικό με τη μορφή της λεγόμενης Κάρτας Ripple η οποία περιέχει τον κωδικό Ripple που προσφέρει πρόσβαση σε εντελώς δωρεάν μονάδες κρυπτονομισμάτων Ripple, δωρεάν ως μέρος του πακέτου. Ο ΚΩΔΙΚΟΣ Ripple είναι στην πραγματικότητα το όνομα χρήστη και ο κωδικός για έναν λογαριασμό στον οποίο αποθηκεύονται οι μονάδες κρυπτονομισμάτων, τις οποίες ο ιδιοκτήτης του πακέτου μπορεί να εξαργυρώσει ανά πάσα στιγμή. Πρόσβαση στον λογαριασμό έχει μόνο το άτομο που διαθέτει την Κάρτα με τον Κωδικό Ripple.

 Για να εξαργυρώσεις τις μονάδες Ripple πρέπει να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς με έναν μεσάζοντα που είναι υπεύθυνος για το κρυπτονόμισμα. Η παρουσία ενός μεσάζοντα έχει ως στόχο την προστασία των αρχάριων επενδυτών από απώλειες νομισμάτων στο κρυπτοχρηματιστήριο. Η κάρτα πρόσβασης Ripple είναι μια επιλογή για όσους προτιμούν να διατηρούν τα νομίσματα εκτός σύνδεσης.

Υλικά με πληρωμή και δωρεάν Ripple – για ποιον είναι ένα τέτοιο πακέτο;

Το πακέτο Ripple στην πραγματικότητα δεν προσελκύει τους λάτρεις του κρυπτοχρηματιστηρίου, αλλά αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και σύγχρονη λύση ειδικά για αρχάριους στις επενδύσεις. Σε σύγκριση με την σταθερή εκπαίδευση, το Εκπαιδευτικό Πακέτο Ripple προσφέρει πολλά περισσότερα με πολύ χαμηλότερη τιμή. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι επίσης το δώρο υπό τη μορφή μονάδων κρυπτονομισμάτων, χάρη στο οποίο ο επενδυτής μπορεί να εισέλθει σχεδόν αμέσως στην πρακτική πλευρά της διαχείρισης του κεφαλαίου.

Η κατάσταση στην αγορά των εκπαιδεύσεων, των webinars ή στην διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών υλικών, είναι εμφανώς καλύτερη απ’ ότι πριν από 5 χρόνια. Έχουν εμφανιστεί νέες υπηρεσίες που προσφέρουν εκμάθηση από το μηδέν, προϊόντα όπως το Πακέτο Ripple, καθώς και νέες μεθόδους επένδυσης όπως είναι τα κρυπτονομίσματα. Το ενδιαφέρον για τέτοια υλικά συνεχώς αυξάνεται, κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι θέλουν να είναι ενεργοί και να πολλαπλασιάζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, κάτι που βεβαίως επιθυμούμε όλοι μας.

 

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο

Μάθετε πώς λειτουργεί το προϊόν