Професионални обучения и безплатна криптовалута – образователен пакет трон

Професионални обучения и безплатна криптовалута – образователен пакет трон

Модата да се инвестира в криптовалута продължава – според експертите, е-парите все още си остават едно от най-печелившите направления за инвестиция. Но много начинаещи все още се колебаят да закупят криптовалута, защото не са наясно как да боравят с нея, не познават законовите разпоредби, отнасящи се за това, а също и не се ориентират от къде да получат материали за обучение. За щастие, с всеки изминал месец инвестирането в криптовалута става все по-лесно.

Бъдещето на криптовалутите – в какво да инвестирате?

Популярният през последните години Биткойн в момента не е добра инвестиция. След грандиозното, спекулативно увеличение в края на 2017 г., курсът на тази най-известна криптовалута започна внезапно да пада. Познавачите по темата предвиждат обръщане на тенденцията едва след няколко години, а дори и повече.

Биткойнът обаче, отдавана не е криптовалутата, която привлича инвеститорите. За щастие, в момента пазарът предлага повече от две хиляди различни е-монети, които потенциално могат да донесат големи печалби на инвеститорите. Не всички обаче си заслужават инвестицията в тях, тъй като повечето никога няма да достигнат желаната цена за осребряване. Обаче, сред тях има фаворити и много хора виждат възможност за повторение на това, което се случи с Биткойна в най-силния му период.

Криптовалутата ТРОН има ли шанс за успех?

ТРОН е модерна криптовалута, създадена от китайския програмист и инженер Джъстин Сун. Базирана на аналогичната на „Ethereum“ блокчейн система, платформата на ТРОН е предназначена да обслужва международната мрежа за развлечения в интернет.

Създателят на ТРОН си е поставил за цел да обхване онази част от пазара, която е завладяна от различни доставчици като Google, Apple, Netflix или Stream, за да създаде напълно анонимна, неподдаваща се на цензурата партньорска мрежа, в рамките на която авторите и получателите на съдържанието ще ползват специално създадената криптовалута. Този проектът е получил признанието на много експерти както от Източна Азия, така и от Европа.

ТРОН на фона на другите криптовалути – защо хората инвестират в него

На фона на другите криптовалути, ТРОН се отличава с ясно прецизирана цел и конкретен план за развитие. Крайният резултат до голяма степен ще зависи от успеха на проекта на Сун, но към момента нещата изглеждат толкова обещаващо, че ТРОН стана една от най-добре очертаващите се алткойни за 2018 г., заедно с такива амбициозни проекти като „SingularityNet“ или „Nitrogen“.

Много инвеститори се възползват от факта, че ТРОН е, поне засега, относително евтин и лесно достъпен. Очаквайки развитието на партньорската мрежа, портфейлите на инвеститорите вече съдържат ТРОН единици на обща стойност над половин милиард долара. Популярността на тази криптовалута доведе до появата на нов продукт за българския пазар – пакетът ТРОН.


Пакет ТРОН – какво представлява и за кого е?

Пакетът за обучение ТРОН е първият в България пакет от курсове и материали за обучение, предназначен за начинаещи инвеститори. Комплектът съдържа редица електронни книги и уебинари, които разглеждат въпросите, свързани с инвестициите в криптовалути, правната страна, въпросите за сигурността и рисковете в инвестициите, както и спецификата на инвестирането в ТРОН като алткойн.

Това е изчерпателен наръчник, който може да даде солидни познания и база на човек, който никога не е инвестирал в криптовалута и никога не е имал досег с тази материя. Освен това, към всеки пакет има бонуси под формата на безплатни ТРОН единици, които могат да станат първия актив на начинаещия инвеститор. Количеството единици зависи от пакета, който клиентът избира. Колкото е по-голям пакетът – толкова повече безплатни единици.

КОД ТРОН – безопасен метод за покупка и съхранение

Криптовалутните единиците от пакета се съхраняват в индивидуален портфейл, даден към всяка покупка. Картата с Кода ТРОН, включена към комплекта, съдържа потребителското име и паролата, които дават възможност на клиента да се разпорежда със събраните средства. За да се осигури максимална сигурност на начинаещите инвеститори, е-монетите се съхраняват от посредническа фирма. Клиентът получава само потребителско има и парола, генерирани офлайн. По този начин не са възможни хакерски атаки върху такава сметка – няма никакви данни в мрежата, а само инвеститорът, който е получил по пощата специалната карта ТРОН с необходимите данни за вход, има достъп до ТРОН единиците.

С оглед на това, че целият курс е предвиден само за начинаещи, организаторите са се постарали да осигурят максимална защита за съхраняваните е-монети. Изплащането им изисква контакт с посредника, който също така поема цялата отговорност за сигурността на криптовалутните единици.

Това може ли да бъде алтернатива за начинаещи?

Пакетът за обучение ТРОН може да бъде интересна алтернатива за начинаещи инвеститори, както и нов начин за получаване на криптовалута офлайн. Със сигурност, това е първият подобен продукт на българския пазар – голяма част от курсовете и уебсеминарите са предназначени за напреднали инвеститори или за специалисти. Отдавна липсваше на пазара добър наръчник с материали за начинаещи – вероятно такъв продукт може да насърчи към инвестиране хора, желаещи да вложат спестяванията си в криптовалута, но които имат проблем с разбирането на специфичния жаргон на предприемачите.

И ако трябва да обобщим – трудно е да се предвиди коя криптовалута ще завладее пазара през следващата година, но засега алткойни като ТРОН се представят обещаващо. Новите български инвеститори могат да разчитат на подкрепа под формата на пакета „твоят ТРОН“ – курс плюс получаване на безплатни единици криптовалута. Ще следим както развитието на проекта на Джъстин Сун, така и продажбите на пакета и разчитаме на голям успех.

 

2 Reviews for Професионални обучения и безплатна криптовалута – образователен пакет трон

    […] Картата КОД ТРОН е известна като лесен и сигурен начин за получаване и съхранение на китайската криптовалута. Благодарение на нея, не се налага клиентът сам да създава виртуален портфейл, нито да се притеснява за защитата срещу хакерски атаки и крадци. Трябва само да съхранява картата си до момента на продажба на ТРОН. […]

Comments are closed.