Su mintimi apie ateitį – „Netricoin“ rinkinys

Su mintimi apie ateitį – „Netricoin“ rinkinys

Praėjo virš dešimt metų nuo tada, kai paslaptingasis Satoshi Nakamoto sukūrė „Bitcoin“ – pirmąją ir neabejotinai populiariausią kriptovaliutos formą pasaulyje. Tačiau „Bitcoin“ nėra paskutinis žodis kriptovaliutų tema, nes šiuo metu rinkoje yra virš 7 000 kriptovaliutų. Turėdami tokią kriptovaliutų įvairovę, iš kur investuotojai žino, į kurią kriptovaliutą geriausia investuoti?

Pasirūpinkite savo portfeliu

Prieš dešimt metų dauguma žmonių būtų juokęsi, jei kas nors pasakytų, kad dalis jų investicijų portfelio priklauso kriptovaliutoms – virtualioms valiutoms rūšiai, kuri užtikrinama įvairiais kriptografijos metodais ir sukurta kompiuteriu. Tačiau šiais laikais šiuolaikinis investuotojas laikomas atsilikusiu, jeigu neinvestuoja arba niekada gyvenime nėra prekiavęs nė vienu „Bitcoin“, „Ethereum“ ar „Stellar“.

Šiuo metu kriptovaliuta yra visur, o investuotuoja į ją ne tik dienos prekybininkai. Tiesą sakant, daugelis tradicinių kompanijų kriptovaliutą tam tikra forma integruoja į savo platformas arba naudoja ją kaip priemonę paleisti kitų tipų produktus. 2020 m. spalio mėn. „PayPal“ pristatė naują paslaugą, leidžiančią sąskaitos savininkams pirkti, parduoti ar laikyti kriptovaliutą arba naudoti ją perkant daiktus iš 26 milijonų skirtingų pardavėjų.

 „Perėjimas prie skaitmeninės valiutos, yra neišvengiamas, tai siejasi su žymia nauda finansinės integracijos ir prieinamumo požiūriu; mokėjimo sistemos efektyvumas, greitis ir atsparumas bei vyriausybių galimybė greitai išmokėti pinigus piliečiams“, – pranešime spaudai sakė Danas Schulmanas, „PayPal“ prezidentas ir generalinis direktorius. Tai reiškia, kad šiandien yra tinkamas laikas pradėti nuotykius investuojant į kriptovaliutas.

 

Veik… bet  sąmoningai

Pradėti savo investicijas nėra lengva. Ypač be kontaktų ir nemažų lėšu už finansų patarėjo paslaugas. Sukčiavimo ir melagingų investavimo galimybių verslas ir toliau klesti. Todėl vis dažniau smulkieji verslininkai ir privatūs asmenys nusprendžia mokytis apie investicijas, bet taip pat ir asmeninio tobulėjimo, finansų valdymo ir streso srityse. Todėl jie yra geriau pasirengę priimti iššūkius ir rečiau tampa sukčių aukomis.

Mokymai internetu tampa madingi ne tik dėl didelės panašių paslaugų paklausos, bet ir dėl jų patogumo. Atrodo, kad ypač jaunimas labiau mėgsta mokytis internetu, savo namuose, o ne reguliariai lankyti mokyklą. Be abejo, šis metodas taupo laiką ir paprastai nereikalauja specialaus grafiko pritaikymo prie mokymo valandų.

 

Spustelėkite nuorodą

Sužinokite, kaip veikia produktas

Kryptovaliuotos… kokios?

Kyla klausimas dėl kriptovaliutų pasirinkimo investicijoms. Laimei, šiais metais yra keli favoritai.

„Stellar“, tai atviro kodo decentralizuoto mokėjimo protokolas, leidžiantis greitai atlikti tarpvalstybinius sandorius tarp bet kurios valiutų poros. Kaip ir kitos kriptovaliutos, jis veikia naudojant „blockchain“ technologiją. Jos vietinis turtas, skaitmeninė valiuta, vadinamas liumenu (XLM). XLM valdo „Stellar“ tinklą ir visas jo operacijos, kaip ir eteris (ETH) valdo „Ethereum“ tinklą.

„Stellar“ tinkle vykdomos operacijos pridedamos prie bendros, paskirstytos viešosios knygos, duomenų bazės, prieinamos visiems žmonėms visame pasaulyje. Kad taip greitai ir tiksliai pasiektų sutarimą dėl sandorio, „Stellar“ naudoja savo unikalų sutarimo metodą.

„Stellar“ konsensuso metodas leidžia atlikti greitas ir pigias operacijas, o visi tinklo nariai per kelias sekundes pasiekia susitarimą dėl operacijos galiojimo. Kiekvienas dalyvis (vadinamas mazgu), padedantis įtraukti „Stellar“ operacijas į pasaulinę knygą, pasirenka savo kitų patikimų dalyvių mini tinklą, su kuriais sutinka. Kol šie mini tinklai (vadinami kvorumo dalimis) sutampa, visas „Stellar“ tinklas gali susitarti, kurios operacijos yra svarbios ir kurias labai greitai galima įtraukti į registrą.

Antrasis favoritas, „Bitcoin Vash“ (BCH), tai yra ir kriptovaliuta, ir mokėjimo tinklas. Jis buvo sukurtas 2017 m. gruodžio mėn. dėl „hard fork” su „Bitcoinu”, siekiant padidinti operacijų, kurias galima apdoroti, skaičių. Oficialioje „Bitcoin Cash“ svetainėje ši kriptovaliuta apibūdinama kaip lygiaverčiai elektroniniai grynieji pinigai internetui. Ji yra visiškai decentralizuota, be jokio centrinio banko ir jai nereikia jokių patikimų trečiųjų šalių.

Nuo pat veiklos pradžios „Bitcoin Cash“ tapo vienu sėkmingiausių „Bitcoin“ išvestinių finansinių priemonių. Rogeris Veras, žinomas investuotojas ir ankstyvas „Bitcoin“ naudotojas, yra šios monetos šalininkas, apibūdindamas ją kaip „tikrąjį Bitcoin“. Veras buvo žinomas „Bitcoin“ šalininkas dar 2011 m., kaip priemonės skatinti ekonominę laisvę. Nuo tada jis persikėlė į „Bitcoin Cash“ aptarnavimą, pirmenybę teikdamas mažesnėms sąnaudoms ir operacijų laikams.

 

Sąmoningas pasirinkimas – „Netricoin“

„Netricoin“ rinkinys, tai specialiai parinktas mokymų, elektroninių knygų, internetinių seminarų ir mokymo priemonių rinkinys, skirtas pradedantiesiems investuotojams. Tai būdas užtikrinti sau mokymą kaip investuoti į kriptovaliutas nuo nulio. Šio produkto prielaida yra užtikrinti, kad teorinis mokymasis lydėtų praktinius mokymus, todėl kartu su medžiaga visi kursantai gauna nemokamus net dviejų kriptovaliutų žetonus – minėtus „Bitcoin Cash“ ir „Stellar“, kurie turi būti naudojami kaip paskata įgytas žinias panaudoti praktikoje.

Norėdami gauti „Netricoin“ rinkinys, susisiekite su pardavėju naudodamiesi kontaktų forma ir susitarkite telefonu, kurio metu jis bus pristatytas. Įsigijus klientas gauna prieigą prie el. paštu siunčiamos medžiagos, galimybę užsiregistruoti į internetinius seminarus ir peržiūrėti sukauptos kriptovaliutos vertę. Nemokamų žetonų, įtrauktų į „Netricoin“ rinkinį, perdavimo procesas yra šiek tiek kitoks. Prieigos kodas siunčiamas tradiciniu paštu, siuntiniu su atsiskaitymu prostatymo metu. Šia procedūra siekiama sumažinti žetonų perėmimo tikimybę, kurią gali atlikti trečiosios šalys. Norint naudotis nemokama kriptovaliuta ir medžiagomis, reikia atsiimti siuntą su tolesnėmis instrukcijomis.

 

Spustelėkite nuorodą

Sužinokite, kaip veikia produktas

Sprendimas pradedantiesiems

Atsiųstoje siuntoje bus kortelė su „Netricoin“ prieigos kodu. Tai yra specialus dokumentas, kuriame yra atsitiktinai sugeneruotas prisijungimo vardas ir slaptažodis prie paskyros, kur saugomi prie produkto pridėti „Stellar“ ir „Bitcoin Cash“ kriptovaliutų vienetai.

Asmuo, turintis „Netricoin“ prieigos kortelę, turi prieigą prie šiuo metu sukauptų lėšų kriptovaliutų pavidalu, tačiau norint jas atsiimti, reikia papildomo el. pašto patvirtinimo. Tik pateikus brokeriui kodą iš kortelės ir patikrinus tapatybę, žetonus galima išmokėti į pasirinktą el. piniginę. Išmokėtą kriptovaliutą galima konvertuoti į tradicinę valiutą (pvz., naudojant valiutos keityklą ar biržą), kai tik investuotojas nusprendžia, kad toks žingsnis yra pelningas.

Atsiliepimai apie „Netricoin“ yra tokie, kad tai yra modernus, skaidrus būdas pradėti savo nuotykius investuojant į kriptovaliutą ir diversifikuojant investicinį portfelį. Produkto kūrėjai deda daug pastangų ne tik visapusiškai perduoti žinias apie kriptovaliutas ir investicijas, bet ir apgalvotai bei saugiai pateikti nemokamus „Stellar“ ir „Bitcoin Cash“ žetonus.