S výhledem do budoucna - sada Netricoin

S výhledem do budoucna - sada Netricoin

Uplynulo více než deset let, co tajemný Satoshi Nakamoto vytvořil Bitcoin, první a zdaleka nejpopulárnější formu kryptoměny na světě. Bitcoin však není posledním slovem o kryptoměnách, protože v současnosti je na trhu více než 7 000 kryptoměn. Jak mohou investoři při tak široké škále kryptomien vědět, do které kryptoměny je nejlépe investovat?

 Postarejte se o svou peněženku

Před deseti lety by se většina lidí zasmála, kdyby někdo řekl, že část jeho investičního portfolia vlastní v kryptoměně – což je typ virtuální měny, která je zajištěna různými šifrovacími metodami a generována počítačem. Ale v dnešní době se moderní investor považuje za zaostalého, jestliže v současnosti neinvestuje nebo nikdy v životě neobchodoval ani s jediným bitcoinem, ethereem nebo stellarem.

Momentálně jsou kryptoměny prakticky všude a investování do nich se netýká pouze day traderů. Mnoho tradičních společností ve skutečnosti v nějaké podobě integruje kryptoměnu do svých platforem nebo ji používá jako prostředek pro uvedení jiných druhů produktů na trh. V říjnu 2020 společnost PayPal uvedla novou službu, která majitelům účtů umožňovala nakupovat, prodávat nebo ukládat kryptoměnu nebo pomocí ní nakupovat věci od 26 milionů různých prodejců.

Přechod na digitální měnu je nezbytný a má jasné výhody z hlediska finanční integrace a dostupnosti; efektivnosti, rychlosti a odolnosti platebního systému a schopnosti vlád rychle vyplácet peníze občanům, “uvedl Dan Schulman, prezident a výkonný ředitel PayPal, v tiskové zprávě. To znamená, že dnes je ten pravý čas na zahájení dobrodružství s investováním do kryptoměn.

 

Jednejte … ale cílevědomě

Zahájení vlastních investic však není snadné. Zejména bez kontaktů a pořádného kapitálu určeného na finančního poradce. Byznysu v oblasti podvodů a falešných investic se nadále daří. Proto se malí podnikatelé a soukromé osoby stále častěji rozhodují pro školení v oblasti investic, ale i osobního rozvoje, finančního řízení a stresu. Díky tomu jsou lépe připraveni na výzvy, které podstupují, a méně často se stávají oběťmi podvodníků.

Online školení se stávají módními nejen pro vysokou poptávku po podobných službách, ale i pro jejich komfort. Zdá se, že zejména mladí lidé upřednostňují učení se přes internet, z pohodlí domova, před pravidelnou docházkou na lekce ve třídě. Nepochybně, tato metoda šetří čas a obvykle nevyžaduje speciální přizpůsobení svého rozvrhu termínům lekcí.

 

Klikněte na odkaz

Zjistěte, jak produkt funguje

Kryptoměny … ale které?

Vyvstává také otázka výběru kryptoměn k investování. Naštěstí, v tomto roce je několik favoritů.

Stellar je open source decentralizovaný platební protokol, který umožňuje rychlé přeshraniční transakce mezi libovolnými měnovými páry. Stejně jako jiné kryptoměny funguje pomocí technologie blockchain. Její původní aktivum, digitální měna, se nazývá lumen (XLM). XLM napájí síť Stellar a všechny její operace, jako například eter (ETH), napájí síť Ethereum.

Transakce, které se uskutečňují v síti Stellar, se přidají do sdílené distribuované veřejné účetní evidence, databáze přístupné pro kohokoli na celém světě. K dosažení konsensu o transakci tak rychle a přesně používá Stellar svou vlastní jedinečnou metodu.

Metoda konsensu Stellar umožňuje rychlé a levné transakce a všichni v síti dosahují shodu na platnosti transakce během několika vteřin. Každý účastník (nazývaný uzel), který pomáhá přidat transakce Stellar do globální účetní evidence, si vybere svou vlastní mini síť dalších důvěryhodných účastníků, se kterými se shoduje. Pokud se tyto mini sítě (nazývané výseky kvora) překrývají, může se celá síť Stellar dohodnout, které transakce jsou důležité, a lze je do registru přidat velmi rychle.

Druhý favorit, Bitcoin Cash (BCH), je zároveň kryptoměnou i platební sítí. Byla vytvořena jako výsledek bitcoin hard fork v prosinci 2017 s cílem zvýšit počet transakcí, které lze zpracovat. Oficiální webová stránka Bitcoin Cash popisuje tuto kryptoměnu jako elektronickou hotovost typu peer-to-peer pro internet. Je plně decentralizovaná, bez centrální banky a na svou činnost nevyžaduje žádné důvěryhodné třetí strany.

Od svého uvedení se Bitcoin Cash stal jedním z nejúspěšnějších bitcoinových derivátů. Roger Ver, přední investor a jeden z prvních investorů do bitcoinu, je zastáncem této mince a popisuje ji jako “skutečný bitcoin”. Ver byl prominentním obhájcem bitcoinu již v roce 2011, jako prostředku na podporu hospodářské svobody. Od té doby přešel k obsluze Bitcoin Cash, favorizujíc nižší náklady a časy transakcí.

 

Zodpovědný výběr – Netricoin

Sada Netricoin je speciálně vybraný komplet školení, elektronických knih, webinářů a učebních pomůcek, určený pro začínající investory. Je to způsob, jak garantovat, abyste se naučili investovat do kryptoměn od nuly. Předpokladem tohoto produktu je zajistit, aby teoretické vzdělávání provázelo praktické školení, a proto všichni studenti spolu s materiály dostanou bezplatné tokeny až dvou kryptoměn – zmíněných Bitcoin Cash a Stellar, které mají sloužit jako podnět k využití získaných znalostí v praxi.

Chcete-li získat Netricoin, kontaktujte prodejce pomocí kontaktního formuláře a domluvte si telefonický rozhovor, během kterého bude představen. Po zakoupení získá zákazník přístup k materiálům zaslaným e-mailem, možnost přihlásit se na webináře a zobrazení hodnoty nabyté kryptoměny. Proces předávání bezplatných tokenů zahrnutých do sady Netricoin je poněkud odlišný. Přístupový kód se zasílá klasickou poštou, do vlastních rukou. Tento postup je zaměřen na minimalizaci pravděpodobnosti zachycení tokenů třetími stranami. Přístup ke kryptoměně i ke bezplatným materiálům vyžaduje vyzvednutí zásilky obsahující další pokyny.

 

Řešení pro začátečníky

Zásilka určená zákazníkovi bude obsahovat kartu s přístupovým kódem Netricoin. Jedná se o speciální dokument obsahující náhodně generované přihlašovací jméno a heslo k účtu, kde jsou uloženy kryptoměnové jednotky Stellar a Bitcoin Cash připojené k produktu.

Osoba s přístupovou kartou Netricoin má přístup k momentálně nahromaděným finančním prostředkům ve formě kryptoměn, ale na jejich výběr je nutné další ověření e-mailem. Pouze po poskytnutí kódu z karty zprostředkovateli a ověření totožnosti lze tokeny vyplatit na vybranou elektronickou peněženku. Zvolená kryptoměna může být převedena na tradiční menu (např. pomocí burzy nebo směnárny), jakmile se investor rozhodne, že by se takový krok stal ziskovým.

Netricoin je v hodnoceních považován za moderní a transparentní způsob, jak začít své dobrodružství s investováním do kryptoměny a diverzifikaci svého investičního portfolia. Tvůrci produktu vynakládají velké úsilí nejen na komplexní předávání poznatků o kryptoměnách a investicích, ale i na promyšlené a bezpečné poskytování bezplatných tokenů Stellar a Bitcoin Cash.

 

Klikněte na odkaz

 

Zjistěte, jak produkt funguje