Cu gândul la viitor - setul Netricoin

Cu gândul la viitor - setul Netricoin

Au trecut mai bine de zece ani de când misteriosul Satoshi Nakamoto a creat Bitcoin, prima și de departe cea mai populară formă de criptovalută din lume. Cu toate acestea, Bitcoin nu reprezintă ultimul cuvânt despre criptovalute, deoarece există în prezent peste 7.000 de criptovalute pe piață. Cu o varietate atât de mare de criptovalute, de unde știu investitorii în care criptovalută este cel mai bine să investească?

Aveți grijă de portofoliul dumneavoastră

În urmă cu zece ani, majoritatea oamenilor ar fi râs, dacă cineva ar spune că deține o parte din portofoliul său de investiții în criptovalute – un tip de monedă virtuală, care este securizată prin diferite metode criptografice și generată de computer. Dar în zilele noastre, investitorul modern este considerat înapoiat, dacă în prezent nu investește sau dacă nu a tranzacționat niciodată măcar un Bitcoin, Ethereum sau Stellar în viața sa.

În acest moment, criptovaluta este peste tot, iar investițiile în ea nu sunt realizate doar de day traderi. De fapt, multe companii tradiționale integrează criptovalutele în platformele lor într-o anumită formă sau o folosesc ca mijloc de a lansa alte tipuri de produse. În octombrie 2020, PayPal a lansat un nou serviciu, care le-a permis titularilor de cont să cumpere, să vândă sau să stocheze criptovalute sau să o folosească pentru a cumpăra lucruri de la 26 de milioane de vânzători diferiți.

 „Tranziția către moneda digitală este inevitabilă, cu beneficii clare în ceea ce privește integrarea financiară și accesibilitatea; eficiența, viteza și reziliența sistemului de plăți și capacitatea guvernelor de a plăti rapid cetățenilor “, a declarat Dan Schulman, președinte și CEO PayPal, într-un comunicat de presă. Aceasta înseamnă că astăzi este momentul potrivit pentru a vă începe aventura cu investițiile în criptovalute.

 

Acționați… dar conștient

Cu toate acestea, a începe propriile investiții nu este ușor. Mai ales fără contacte și capital substanțial alocat unui consilier financiar. Activitatea de fraudă și oportunități de investiții false continuă să prospere. Prin urmare, tot mai des micii antreprenori și persoanele fizice decid să se școlarizeze în domeniul investițiilor, dar și al dezvoltării personale, al managementului financiar și al stresului. Drept urmare, sunt mai bine pregătiți pentru provocările pe care le acceptă și devin mai rar victime ale fraudatorilor.

Școlarizările online devine la modă nu doar datorită cererii mari de servicii similare, ci și a comodității acestora. Mai ales tinerii par să prefere să învețe prin internet, din propria casă, decât să participe în mod regulat la cursuri. Fără îndoială, această metodă economisește timp și, de obicei, nu necesită o adaptare specială a programului la orele de școlarizare.

 

Apasa pe link

 Aflați cum funcționează produsul

Criptovalutele… dar ce fel?

Rămâne încă chestiunea legată de alegerea criptovalutelor pentru investiții. Din fericire, în acest an există câteva favorite.

Stellar este un protocol de plată descentralizat de tip open source, care permite tranzacții rapide, transfrontaliere, între orice pereche valutară. La fel ca alte criptovalute, funcționează folosind tehnologia blockchain. Activul său nativ, valuta digitală, se numește lumen (XLM). XLM alimentează rețeaua Stellar și toate operațiunile sale, precum eterul (ETH) alimentează rețeaua Ethereum.

Tranzacțiile, care au loc în rețeaua Stellar, sunt adăugate la un registru public disponibil și distribuit, o bază de date accesibilă oricui din întreaga lume. Pentru a ajunge la un consens atât de rapid și de precis în legătură cu tranzacția, Stellar folosește propria sa metodă unică de consens.

Metoda consensului Stellar permite tranzacții rapide și ieftine, iar fiecare persoană din rețea ajunge la un acord cu privire la validitatea tranzacției în câteva secunde. Fiecare participant (numit nod), care ajută la adăugarea de tranzacții Stellar la registrul global, își alege propria sa mini-rețea de alți participanți de încredere, cu care este de acord. Atâta timp cât aceste mini-rețele (numite felii de cvorum) se suprapun, întreaga rețea Stellar poate ajunge la un acord cu privire la care tranzacții sunt importante și pot fi adăugate foarte repede în registru.

Al doilea favorit, Bitcoin Vash (BCH) este atât o criptovalută, cât și o rețea de plăți. A fost creat ca urmare a unui hard fork din bitcoin în decembrie 2017, în scopul de a crește numărul de tranzacții, care ar putea fi procesat. Site-ul oficial Bitcoin Cash descrie această criptovalută ca numerar electronic peer-to-peer pentru Internet. Este complet descentralizat, fără bancă centrală și nu necesită părți terțe de încredere pentru a opera.

De la lansare, Bitcoin Cash a devenit unul dintre cele mai de succes instrumente financiare derivate Bitcoin. Roger Ver, un investitor renumit și unul dintre primii susținători ai Bitcoin, este un susținător al acestei monede, descriind-o drept „adevăratul Bitcoin”.  Deja în anul 2011 Ver a fost un susținător renumit al Bitcoin, ca mijloc de promovare a libertății economice. De atunci s-a mutat în serviciul Bitcoin Cash, favorizând costurile mai mici și timpul scurt de tranzacție.

 

Alegere conștientă – Netricoin

Setul Netricoin este un set special selectat de instruiri, cărți electronice, seminarii web și mijloace didactice, destinat investitorilor începători. Este o modalitate de a vă asigura că învățați să investiți în criptovalute de la zero. Premisa acestui produs este de a se asigura că învățarea teoretică însoțește pregătirea practică, motiv pentru care, împreună cu materialele, toți cursanții primesc token-uri gratuite de până la două criptovalute – Bitcoin Cash și Stellar menționate mai sus, care au ca rol să servească drept stimulent folosirea cunoștințelor dobândite în practică.

Pentru a obține Netricoin, trebuie să contactați vânzătorul prin intermediul formularului de contact și să stabiliți o consultație telefonică, în cadrul căreia vi se vor oferi informații pe tema acestuia. După achiziție, clientul obține acces la materialele trimise prin e-mail, posibilitatea de a se înscrie la seminarii web și de a vizualiza valoarea criptovalutei acumulate. Procesul de transmitere a token-urilor gratuite incluse în setul Netricoin este puțin diferit. Codul de acces este trimis prin poșta tradițională – colet ramburs. Această procedură vizează minimizarea probabilității de interceptare a token-urilor de către terți. Accesul atât la criptovalutele gratuite, cât și la materiale necesită ridicarea unui pachet, care conține instrucțiuni suplimentare.

 

Apasa pe link

Aflați cum funcționează produsul

 

Soluție cu gândul la începători

Pachetul trimis clientului va include un card cu codul de acces Netricoin. Este un document special, care conține o autentificare și o parolă pentru cont generate în mod aleatoriu, unde sunt stocate unitățile de criptovalute Stellar și Bitcoin Cash atașate produsului.

Persoana care deține Cardul de Acces Netricoin are acces la fondurile acumulate în prezent sub formă de criptovalută, dar pentru a o retrage, este necesară o verificare suplimentară prin e-mail. Doar după furnizarea codului de pe card broker-ului și verificarea identității, token-urile pot fi plătite către portofelul electronic selectat. Criptovaluta retrasă poate fi convertită într-o valută tradițională (de exemplu, cu ajutorul bursei de valori sau al unui birou de schimb) de îndată ce investitorul decide că o astfel de mișcare a devenit profitabilă.

Netricoin are opinia unui mod modern și transparent de a vă începe aventura cu investițiile în criptovalute și diversificarea portofoliului de investiții. Creatorii produsului depun eforturi mari nu doar pentru a transmite în mod cuprinzător cunoștințe despre criptovalute și investiții, ci și pentru a furniza gratuit token-urile Stellar și Bitcoin Cash într-un mod atent și sigur.