„Stellar” paketas… analizė ir atsiliepimai apie naują produktą

„Stellar” paketas… analizė ir atsiliepimai apie naują produktą

Nepaisant fatališkų kriptovaliutų oponentų vizijų, kriptovaliutų rinka vis dar nerodo išnykimo požymių. Priešingai, elektroninės monetos ir tokenai sulaukia vis didesnio populiarumo ir pripažinimo, o su jomis susijusios technologijos dinamiškai vystosi, įgyja naujų, platesnių panaudojimų. Todėl ne tik profesionalūs investuotojai rodo susidomėjimą investuoti į juos pinigus, bet ir žmonės, kurie nėra susiję su investicijomis. „Stellar” yra populiarus taikinys tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Tačiau norint pradėti sėkmingai ir saugiai investuoti į šį projektą, pirmiausia reikia šiek tiek pasiruošti.

Pasiruošimas…

Kriptovaliutų rinka atrodo kiek kitaip nei „tradicinės“ rinkos, prie kurių įpratę dauguma žmonių. Todėl prieš pradedant „rimtai“ investuoti į bet kurią kriptovaliutą, verta susitelkti į plačiausią turinį.

Lengviausias būdas pradėti yra suprantant technologiją, kuri vaidina pagrindinį vaidmenį kuriant kriptovaliutas, tai yra „blockchain“. Internete yra daug labiau ar mažiau techninių šio reiškinio apibrėžimų, tačiau telegrafo nuorodoje „blockchain“ nurodo duomenų įrašymą atviros knygos forma (open ledger), kur informacija išsaugoma blokų pavidalu (block), kuriuose kiekvienas kitas turi dalį ankstesnio, sukuriant informacinę „grandinę“ (chain). Visos kriptovaliutos yra pagrįstos šia technologija, o jos savybės lemia aukštą kriptografijos patikimumą:

  • „Atviros knygos“ aspektas leidžia kiekvienam asmeniui peržiūrėti įrašytą informaciją per įrenginį, prijungtą prie konkretaus tinklo.
  • Po to informacijos „blokai” patikrinami sudėtingais skaičiavimais, atliktais tinkle esančiais kompiuteriais.
  • Sujungus blokus į „grandinę“, įrašus praktiškai neįmanoma padirbti išsaugojus juos konkrečiame „bloke“.

Dėl to, kad kriptovaliutas praktiškai neįmanoma padirbti, nes keičiant informaciją viename bloke tektų ne tik pakeisti visus kitus, bet ir manipuliuoti šiuo metu į visus užrašus, esančius visuose tinklo kompiuteriuose ar įrenginiuose.

Žinoma, tai yra reikšmingas supaprastinimas, be to, „blockchain“ yra tik viena iš pagrindinių sąvokų, glaudžiai susijusių su kriptovaliutomis ir jų keitimo rinka. Be to, reikalas tampa daug sudėtingesnis, nes yra mastelio, kriptografijos, miningo ir daugelis kitų aspektų.

Kai kuriems šis įėjimo slenkstis gali pasirodyti per didelis, tai, žinoma, suprantama. Laimei, dėl augančio kriptovaliutų populiarumo, taigi ir augančio vidutinio piliečio susidomėjimo, mėgėjams ir pradedantiesiems buvo sukurta keletas variantų. Vienas iš jų yra pasinaudoti kriptovaliutų mokymo paketu, kuris sujungia teorinius ir praktinius mokymosi aspektus.

 

Paketas su kriptovaliuta – kaip tai veikia?

Mokymo paketas su kriptovaliuta tai produktas, skirtas tiek pradedantiesiems, kurie žengia pirmuosius žingsnius kriptovaliutų ir investavimo pasaulyje, tiek patyrusiems investuotojams, kurie nori išplėsti savo portfolio su kriptografijos rinka. Rinkinys leidžia tokiems žmonėms įgyti pagrindinių žinių, reikalingų norint suprasti problemas, susijusias su kriptovaliutomis, jų taikymu ir prekyba. Kiekvieną tokį startinį paketą sudaro dvi dalys:

  1. Mokomosios medžiagos rinkinys, kuris yra pagrindinis jo elementas ir yra atsakingas už prieinamą esminių teorinių žinių teikimą. Šiame skyriuje pateikiamos įvairios medžiagos, skirtos geriausiai vizualizuoti aptartus klausimus, procesus ir koncepcijas. Jos gali apimti internetinius seminarus, elektronines knygas, analizes, diagramas ir žodynus. Žinoma, visi elementai yra prieinami internete ir yra prieinami vartotojams, t. y. prieiga prie jų niekada nesibaigia. Dėl to galite bet kada grįžti prie jų, kai tik to reikia.
  2. Nemokama premija kelių kriptovaliutų vienetų pavidalu, aptarta pasirinktoje pakuotėje, kuri suteikia visam rinkiniui praktinį aspektą. Šis priedas yra palaikymas įsigytoms medžiagoms, nes jis leidžia ne tik paprastai ir saugiai įsigyti pirmuosius kriptografinius vienetus, bet ir suteikia klientui galimybę praktiškai stebėti aptartus reiškinius ir problemas mokantis apie tai. Todėl teorines žinias galima greitai palyginti, stebėti ir pritaikyti praktiškai.

Premiją galima pervesti klientui kartu su atitinkama paskyra vadinamojoje „kripto-piniginės“ platformoje, kuri atleidžia vartotoją nuo gana sunkios užduoties – rasti tinkamą platformą ir patiems susikurti sąskaitą, o tai gali būti ne menkas iššūkis pradedantiesiems. Šis aspektas ypač svarbus kriptovaliutoms, kurių elektroninės piniginės reikalavimai yra didesni arba tiesiog žymiai skiriasi nuo daugumos elektroninių valiutų. Neseniai populiarėjantis „Stellar“ yra būtent tokio tokeno pavyzdys.

 

Pasūtiet paku

Uzziniet, kā ieguldīt

 

Naujas paketas? – Paketas „Stellar”

Mokymo paketas „Stellar” tai naujausia įvairių kriptovaliutų pradinių paketų serijos dalis. Didėjantis susidomėjimas „Stellar“ sukėlė paklausą rinkoje, į kurią rinkinio kūrėjai iškart sureagavo.

Kaip ir kitų šios serijos dalių atveju, „Stellar“ startiniame pakete yra įvairių medžiagų, apibūdinančių ne tik pagrindines kriptovaliutų sąvokas, bet ir „Stellar“ istoriją, ypatybes ir specifines programas tiek platformoje, tiek joje naudojamų „Stellar lumens“ tokenų. Dėl to susidomėję asmenys gali ne tik sužinoti kriptovaliutų pagrindus, bet ir ištirti „Stellar“ ir „Stellar lumens” platformų istorijos ir naudojimo detales.

„Stellar“ pakete yra kelių „Stellar lumens“ vienetų priedas, dedamas į specialią sąskaitą, kurią sukūrė paketo kūrėjai. Dėl savo savybių, išsamiai aprašytų rinkinyje esančiose medžiagose, „Stellar“ yra gana „išranki“, kai kalbama apie kriptografines pinigines. Sąskaitos suradimas ir apsaugojimas atitinkamoje platformoje gali būti iššūkis net ir žmonėms, kurie jau yra savarankiški kriptovaliutų rinkoje. Todėl, ypač „Stellar“ atveju, galimybė sukurti elektroninę piniginę klientui yra labai naudinga pradedantiesiems ir mėgėjams.

Bet kaip praktikoje veikia šis „Stellar“ paketas? Atsiliepimai redakcijoje yra vienareikšmiai…

 

„Stellar” paketas – mūsų nuomonė ir analizė

„Stellar“ paketas yra sukurtas pradedantiesiems ir skirtas šiai grupei, todėl puikiai atlieka savo vaidmenį. Bendrinamoje medžiagoje esanti informacija žmonėms, kurie jau turi tam tikrą patirtį su kriptovaliutų pasauliu, gali būti per maža, tačiau susidomėjusiems mėgėjams tai puikus būdas įgyti pagrindinių žinių. Dokumentai yra konkretūs, nuoseklūs ir skaidrūs, aiškiai paaiškinantys sąvokas, kurios dažnai yra painios ar nesuprantamos žmonėms, kurie kasdien nėra susiję su šia rinka.

Dėmesio sutelkimas į vieną pasirinktą kriptovaliutą yra geras sprendimas, ypač žmonėms, kurie domisi investicijomis į konkrečią monetą ar tokeną. Jie leidžia išlaikyti santykinai mažą kainą ir glaustumą, tuo pačiu suteikiant klientams tvirtą pagrindą ir išsamias žinias apie konkrečią elektroninę valiutą. Be to, išsamiai susipažinus su viena kriptografija, vartotojas gauna tvirtą atskaitos tašką, kuris ateityje gali padėti suprasti ir kitus altkoinus.

Kelių kriptovaliutų vienetų forma gaunama premija yra įdomus priedas, padedantis įgyti teorinių žinių, tuo tarpu leidžia kriptografine rinka besidominčiam asmeniui jas gauti nesigilinant į šią kietą dirvą, kuria yra kriptobirža, ypač mėgėjui.

Apibendrinant galima pasakyti, kad nors „Stellar“ paketas nepateikia slaptų žinių, jis puikiai tinka pradedantiesiems. Šis produktas leidžia lengvai ir saugiai įgyti pagrindinių žinių, reikalingų norint naršyti kripto rinkoje ir keliuose pirmuose pasirinktos kriptovaliutos vienetuose.

 

Pasūtiet paku

Uzziniet, kā ieguldīt

 

Kodėl būtent „Stellar”?

„Stellar“ yra įdomi platforma, leidžianti pervesti ne tik pinigus ar kriptovaliutas, bet ir likviduoti visas kitas lėšas bei keistis produktais ar paslaugomis. Verta paminėti, kad tokio sandorio kaina yra nereikšminga, o perdavimo greitis yra žaibiškas.

Papildomas „Stellar“ privalumas yra tas, kad platforma pritaikyta tiek įmonėms, tiek privatiems asmenims. Dauguma šių tipų platformų dažniausiai sutelkia dėmesį tik į vieną iš šių grupių, tačiau „Stellar“ platformą sėkmingai naudoja abi grupės, todėl ji turi daug platesnį panaudojimą nei kiti panašios nišos tokenai.

Taip pat verta paminėti, kad dėl šio praktiškumo „Stellar“ prarado palyginti nedaug vertės per burbulo sprogimą 2018 m. pabaigoje, bet ir vėl pradėjo greitai įgyti vertę. Todėl daugelis žmonių tuo susidomėjo, o tai savo ruožtu buvo postūmis kurti „Stellar“ paketą.

Dėl aukščiau pateiktų faktų „Stellar“ tampa vis populiaresnis ir dažniau naudojamas. Todėl natūralu, kad jis buvo įtrauktas į edukacinių paketų seriją, nes daugelis žmonių gali susidomėti kriptovaliutų rinka būtent turėdami perspektyvą naudoti ar investuoti į „Stellar lumens. „Stellar“ startinio paketo dėka tokie žmonės gali saugiai ir lengvai įgyti reikiamų žinių, taip pat savo pirmuosius kriptovaliutų vienetus, kurie gali pasirodyti kaip būsima investicija.

Spustelėkite ir investuokite

Sužinokite daugiau apie produktą.