Investuokite su geriausiais - „Ripple“ paketas ir jo atsiliepimai

Investuokite su geriausiais - „Ripple“ paketas ir jo atsiliepimai

Ekspertai ką tik paskelbė 2019-uosius investicijų metais. Po kelerių audringų metų krizės ekonomika pagaliau pradėjo atsigauti. Horizonte taip pat matyti žmonių požiūrio į individualias investicijas pokyčius, nes vis daugiau suaugusiųjų pareiškia norą padauginti santaupas per investicijas.

Investuoti… bet kaip ir į ką?

Remiantis statistika, didžiausias investicinis kapitalas buvo įdėtas į investicijas į nekilnojamąjį turtą, kas atrodo suprantama, nes tai yra brangus, bet gana patikimas būdas padauginti lėšas. Antroje vietoje buvo investiciniai fondai, po jų eina akcijos ir obligacijos bei taurieji metalai. Didžiausią susidomėjimą pelnė kriptovaliutos, ypač taip vadinami altcoinai.

Pagrindiniai investavimo principai

Prieš pradėdami investavimo procesą, turėtumėte apsvarstyti bent keletą iš prieinamų kapitalo galimybių, kurias turi investuotojas. Esminis žinių pasirengimas yra toks pat svarbus etapas kaip ir aktyvų pirkimas.

Bloga idėja yra visas sukauptas santaupas investuoti iškart. Mentoriai paprastai pataria išleisti iki dvidešimties procentų savo investuojamų pinigų vienu metu, niekada neimdami paskolų savo investicijoms. Taip pat verta suskaidyti savo investicinę piniginę į keletą aktyvų.

Investavimo būdai gali skirtis atsižvelgiant į sunkumus, prisiimtą riziką ir pradinę ribą. Manoma, kad sunku investuoti į forex ar vertybinių popierių biržą. Kita vertus, norint investuoti į kriptovaliutas reikia šiek tiek mažiau profesionalių žinių, tačiau verta išmokti investicijų valdymo su kriptovaliutomis pagrindus.

Spustelėkite nuorodą

Sužinokite, kaip veikia produktas

Ateitis kriptovaliutų rinkoje?

Neįmanoma parašyti apie šiuolaikines investicijas, neminint kriptovaliutų rinkos. Dėl išskirtinio Bitcoino kurso padidėjimo 2015–2017 m., investicijos į kriptovaliutas tapo tokios madingos, kad jos pradėjo pasiekti platesnę gavėjų grupę, norinčių investuoti įsigyjant kriptovaliutų. Tačiau po 2017 m. gruodžio mėn. Bitcoino kaina pradėjo drastiškai kristi ir šiuo metu tik nedaugelis mato, kaip ši valiuta grįžta į buvusį šaunumo lygį. Investuotojai perėjo prie kitų virtualių monetų, įskaitant tokias kaip – „Ripple”.

 

„Ripple” ir jo tvirtos pozicijos istorija

Šios kriptovaliutos istorija prasidėjo 2004 m., kai verslininkas ir kūrėjas Ryanas Fuggeris sukūrė „RipplePay“. Tai buvo platforma, leidžianti nedelsiant išsiųsti informaciją apie finansinius įsipareigojimus, naudojant tam skirtą sistemą I Owe You. Tokios formos platforma išgyveno keletą metų, kad galutinai transformuotųsi į decentralizuotą tinklą, naudojamą atsiskaitymams realiu laiku. Tačiau „Ripple“ nuo Bitcoino skiriasi didesniu stabilumu, atsirandančiu dėl sistemos tikslo, dėl to ilgą laiką juo daugiausia naudojosi bankai, vyriausybės institucijos ir korporacijos.

Kas renkasi ir kas investuoja į „Ripple“ kriptovaliutą

Į „Ripple“ dažniausiai investuoja žmonės, ieškantys mažesnės investavimo rizikos nei kitų kriptovaliutų atveju. Kadangi „Ripple“ yra unikali kriptovaliuta, o jos sistema yra viena iš nedaugelio, kuri yra praktiškai pritaikyta atliekant didelio masto kapitalo pervedimus, ji yra laikoma aktyvu, kuris yra daug labiau nuspėjamas nei Bitcoinas ar Ethereum. Įstaigos, kurios kasdien naudojasi tinklu, taip pat tiki „Ripple“ ateitimi, kas užtikrina, kad ši kriptovaliuta nebus pamiršta po metų ar dviejų.

Investicija pradedantiesiems – mokomasis paketas „Ripple“

„Ripple“ kriptovaliutą galima nusipirkti kriptovaliutų biržoje, kuo dažniausiai naudojasi profesionalūs investuotojai arba bankų ir korporacijų atstovai. Bet ne tik. Įdomi alternatyva įsigyti „Ripple“ yra „Ripple“ paketas. Tai naujovė investicinėje rinkoje, skirta pradedantiesiems investuotojams. „Ripple“ paketo tikslas yra mokymas investavimo kriptovaliutų valdymo srityse. Žinios yra perduodamos per mokymo rinkinį: el. knygos, vebinarai ir online mokymai. Su jų pagalba investicijų mėgėjas išmoks investavimo pagrindų, investavimo į kriptovaliutas ypatybes ir kaip geriausiai valdyti „Ripple“ kriptovaliutą.


Kuo yra išskirtinis „Ripple“ paketas?

„Ripple“ pakete be mokomosios medžiagos, klientas gauna nemokamus „Ripple“ kriptovaliutos vienetus. Taip siekiama paskatinti pradedančiuosius investuotojus praktiškai naudoti įgytas žinias, mokantis apie šią kriptovaliutą. Sukauptų vienetų būklę ir vertę galima bet kada patikrinti su taip vadinama „Ripple” kortele, kurioje yra prisijungimo vardas ir slaptažodis.

 

Naujas laikymo būdas – „Ripple“ kortelė

Labai svarbus paketo elementas yra taip vadinama Ripple kortelė. Tai yra dokumentas, išsiųstas apsaugotame siuntyje kliento nurodytu adresu. „Ripple“ kortelėje yra „Ripple“ kodas t. y. piniginės, ant kurios renkami nemokami „Ripple“ vienetai, prisijungimo vardas ir slaptažodis.

Investicinę piniginę valdo tarpininkas tam, kad apsaugoti pradedantįjį investuotoją nuo lėšų praradimo ar pavogimo iš sąskaitos. Tačiau lėšas kriptovaliutu pavidalu, galima išgryninti bet kuriuo metu. Norėdami tai padaryti, būtina susisiekti su tarpininkavimo įmone ir pateikti prieigos kortelėje esantį „Ripple“ kodą, kartu su gauta per paštą kortele su prieiga su „Ripple“ kodu.

 

„Ripple” paketas ir kiti investiciniai paketai

Lyginant su kitais mokomaisiais paketais, „Ripple“ paketas išsiskiria aukštos kokybės mokomąja medžiaga, skirta kriptovaliutos mėgėjams. Atranka buvo atlikta taip, kad net asmuo, pirmą kartą susidūręs su kriptovaliutos sąvoka, galėjo naudotis žinių ištekliais. Įdomu yra ir tai, kad „Ripple“ vienetai yra pridedami prie paketo kaip nemokama dovana, todėl šis rinkinys Lietuvos rinkoje yra išskirtinis.

Ripple“ paketas yra žinomas, kaip saugus ir alternatyvus būdas įsigyti mokomosios medžiagos ar pačios kriptovaliutos. Anot specialistų, „Ripple“ valiuta artimiausiais metais gali tapti vertu Bitcoino įpėdiniu, kas dar labiau turėtų paskatinti tyrinėti jos paslaptis ir pradėti savo investicijas.

 

Spustelėkite nuorodą

Sužinokite, kaip veikia produktas