Analyzujeme produkt – Cryptoeddu podľa názoru rôznych klientov

Analyzujeme produkt – Cryptoeddu podľa názoru rôznych klientov

CryptoEddu je platforma, na ktorej si možno zakúpiť vzdelávacie balíčky s kryptomenou, a tiež prevziať spoločne s balíčkami získané bezplatné jednotky e-platidiel. Ako ale presne funguje stránka, čo na nej možno získať, ako prevziať menu a aké sú názory na CryptoEddu na sieti? Pozrime sa na to bližšie.

Moja prvá kryptomena

Čo sú kryptomeny? Kryptomena je digitálna alebo virtuálna mena, ktorá je chránená prostredníctvom kryptografie. Vďaka tomu je takmer nemožné falšovanie alebo dvojité vydanie. E-platidlá sú založené na technológii blockchain – rozptýlenej knihe spravovanej rôznymi počítačovými sieťami. Takéto peniaze nie sú vydávané žiadnym centrálnym orgánom, čo ich teoreticky činí odolnými proti zásahom alebo manipuláciám vlád.

Čo to ale znamená pre investorov a používateľov? Kryptomeny sú mena, ktorú nevydáva žiadna vláda, ktorej kód sa skladá z kryptografie. S ohľadom na to, že vláda nemôže ovplyvňovať tvorbu alebo dopyt po kryptomenách, nie je schopná ich kontrolovať – hoci môže zakázať držanie kryptomien alebo na ne uvaliť daň. Preto je tiež v kryptomenách videný prvý skutočne slobodný platobný prostriedok.

Väčšina kryptomien funguje vďaka technológii blockchain. Je to, zovšeobecnene, séria nemenných dátových záznamov označených časom, ktoré sú spravované klastrom počítačov, ktoré nie sú ničie. Každý z týchto blokov dát (block) je zabezpečený a spojený s ďalším s pomocou kryptografických pravidiel (chain). Zdrojový kód siete blockchain je verejný. Preto sú informácie obsiahnuté v blokoch dostupné pre každého.

Používanie blockchainu sa nespája tiež so žiadnymi nákladmi na transakciu – hradia sa len náklady spojené s infraštruktúrou. Kryptomena je jednoduché riešenie slúžiace na odovzdávanie informácií z bodu A do bodu B úplne automatizovane a bezpečne. Preto sa tiež čím ďalej, tým častejšie hovorí o používaní kryptomien nielen ako platidla, ale tiež napr. na organizovanie volieb alebo uzatváranie kontraktov. Experti sa o budúcnosti e-platidiel vyjadrujú veľmi optimisticky.

Ako získať svoju kryptomenu? Pred niekoľkými rokmi bola obľúbenou aktivitou ťažba e-platidiel. „Ťažba“ spočíva v riešení kryptografických záhad, čo má za cieľ tvorbu nasledujúcich jednotiek kryptomien. Výmenou za sprístupnenie výkonu počítača (ľudovo sa mu vraví „baňa“) získavajú „baníci“ istú čiastku vo vyťažených e-platidlách. Nejde avšak o bezplatný proces, pretože „bane“ odoberajú elektrinu. V súčasnosti je s ohľadom na ceny elektrickej energie „ťažba“ nerentabilná.

Ďalšie obľúbené miesto nákupu sú burzy s kryptomenami. Od nákupu na burzách sa avšak upúšťa s ohľadom na zlé zaistenie – veľmi často sa stávajú obeťami hackerov a iných zločincov. Existujú kryptomenové zmenárne. Sú to služby, ktoré majú kamennú prevádzku alebo fungujú on-line. Kamenné zmenárne sa najčastejšie nachádzajú vo veľkých mestách a obvykle sú spojené so zmenárňami s tradičnými menami. Za hotovosť si v nich možno kúpiť kryptomenu, ktorá bude zaslaná na uvedenú adresu peňaženky. Vo veľkých mestách sa tiež dajú nájsť kryptomenové bankomaty. Kryptobankomat je zariadenie podobajúce sa bežnému bankomatu vydávajúcemu tradičnú menu, ale namiesto vkladov a výberov hotovosti si možno s jeho pomocou kúpiť kryptomenu.

Začiatočníkom sa odporúča zakúpenie vzdelávacieho balíčka s kryptomenou, v ktorého rámci možno získať e-platidlá ako bezplatný bonus.

Balíček s kryptomenou … produkt pre začiatočníkov

Kryptomenu možno získať spoločne so vzdelávacím balíčkom. Takýto balíček obsahuje súpravu školení, webinárov, e-bookov a študijných pomôcok, plne venovaných otázkam spojeným s investíciami do kryptomeny. Na trhu existuje mnoho vzdelávacích balíčkov cieliacich hlavne na začiatočníkov, ktorí chcú rozšíriť svoje znalosti o kryptomenách a pravidlách investovania. Každý vzdelávací balíček obsahuje obšírne kompendium vedomostí o kryptomenách, investovaní do nich, riadení rizika a technológii blockchain. Znalosti sú odovzdávané rozmanitou formou, od webinárov s účasťou špecialistov po e-booky popisujúce danú problematiku. Priložená bezplatná kryptomena má za úlohu vyzvať účastníkov kurzov a webinárov na začatie investícií. Zároveň je kryptomena zhromažďovaná na špeciálnom účte na platforme CryptoEddu, čo zmierňuje možnosť spáchania chýb začiatočníkov alebo odcudzenia na ňom obsiahnutých dát.

Údaje potrebné na výber nahromadenej čiastky sú klientovi zaslané tradičnou poštou. V zabezpečenej obálke odosielanej po zakúpení balíčka sa nachádza karta s náhodne vygenerovaným kódom. S jeho pomocou si možno vybrať kryptomenu nazhromaždenú na CryptoEddu.

 Vaša platforma – Cryptoeddu

Cryptoeddu je sprostredkovateľská platforma, v ktorej rámci môže začínajúci investor prevziať kryptomenu alebo si zakúpiť vzdelávací balíček.

Klienti preberajúci kryptomenu sú smerovaní na stránky CryptoEddu prostredníctvom pokynov priložených k vzdelávacím balíčkom. CryptoEddu umožňuje prevzatie kryptomeny, ktorá už bola predtým zakúpená v rámci balíčka. Balíčky si možno zakúpiť u partnerov Cryptoeddu, a v takom prípade postačí zadať spoločne s balíčkom doručený osemmiestny kód na získanie prístupu k bezplatným tokenom kryptomeny. Predtým sa ale je potrebné uistiť, že značka spolupracuje s platformou.

Existuje tiež možnosť zakúpiť si vzdelávací balíček s kryptomenou priamo na CryptoEddu a prevziať bezplatné e-platidlá v rámci platformy.

 

Zakúpenie balíčka s kryptomenou

Zakúpenie balíčka na CryptoEddu je nesmierne jednoduché. V tento okamžik platforma ponúka Štartovací balíček Ripple a Balíček Ripple Plus.

Štartovací balíček Ripple je ponuka pre začínajúcich investorov obsahujúca základy investovania do kryptomien so zvláštnym zameraním na Ripple. Do ceny balíčka sú započítané náklady na realizáciu objednávky. Alternatívou je Balíček Ripple Plus, teda rozšírená verzia štandardného Balíčka Ripple. K obom produktom je pripojená bezplatná kryptomena Ripple.

Po výbere príslušného balíčka stlačte tlačidlo na stránke („Áno, vyberám si Balíček PLUS“ alebo „Nie, ďakujem. Vyberám si štandardný balíček“). Klient bude presmerovaný na stránku s objednávacím formulárom, kde je potrebné uviesť meno a priezvisko objednávajúceho a tiež adresu a e-mail. Po podaní objednávky bude odoslaný balíček na dobierku obsahujúci dokumentáciu a kartu s kódom. Vzdelávacie materiály v elektronickej forme budú zaslané na e-mailovú adresu po uhradení zásielky.

 

Prevzatie kryptomeny

Na prevzatie kryptomeny je najskôr nutné uhradiť vzdelávací balíček. Po uhradení balíčka klient dostane špeciálnu kartu s kódom.

Na prevzatie kryptomeny je nutné navštíviť stránky CryptoEddu a kliknúť na záložku „Prevzatie kryptomeny“ úplne hore. Otvorí sa okienko slúžiace na aktiváciu kódu z karty.

Na prezretie čiastky v kryptomene je potrebné zadať osemmiestny kód, ktorý sa nachádza na karte a je uvedený pri objednaní na e-mailovú adresu. Následne je totožnosť klienta potvrdená portálom CryptoEddu a čiastka nazhromaždená v kryptomene je vyplatená na uvedenú adresu elektronickej peňaženky.

 

Cryptoeddu podľa názorov zákazníkov

Názory na CryptoEddu sú prevažne pozitívne. Klienti si chvália obsluhu, spôsob fungovania portálu i ponúkané vzdelávacie balíčky.

K investícii do vzdelávacieho balíčka ma prehovoril manžel, aby som mala nejakú aktivitu na materskej. Z kryptomien sa rýchlo stala moja vášeň, ktorú rozvíjam dodnes. Po speňažení balíčka na platforme CryptoEddu som prešla na burzu kryptomien a opustila nakoniec zamestnanie a nahradila ho day tradingom. Nemám žiadne výhrady voči CryptoEddu, sú to prehľadné stránky, na ktorých sa človek dobre orientuje, ktoré umožňujú prevzatie kryptomeny.

Jozef Ursíny

Na spoluprácu s CryptoEddu spomínam veľmi dobre. Mal som problém s prevzatím svojej kryptomeny, pretože som zle vyplnil formulár, ale ZP mi pomohla urobiť to správne. Veľmi rýchly, profesionálny kontakt, žiadne problémy.

Tomáš Dula

Kryptomeny ma fascinovali mnoho rokov, konečne som našiel čas, aby som sa o nich dozvedel niečo viac. CryptoEddu ponúkané balíčky majú veľmi vysokú kvalitu a predstavujú cenný zdroj vedomostí o e-platidlách pre začiatočníkov. Dúfam, že raz pridajú balíčky pre stredne pokročilých a pokročilých používateľov, určite ich využijem.

Michal Husák

Pri náhľade na kryptomenu som nemal žiadne problémy. Zdá sa mi, že v porovnaní s účtom na burze je systém veľmi jednoduchý a prispôsobený začínajúcemu používateľovi. Navyše nevyžaduje dvojzložkové potvrdzovanie, takže sa je možné na kryptomeny pozrieť kedykoľvek, a zabezpečenie začína až pri výbere prostriedkov.

Štefan Baláž

Môj názor na CryptoEddu je veľmi pozitívny. Používal som stránky v rámci spolupráce a balíčka, ktorý som si zakúpil na inom portáli. Zo začiatku som k tomu pristupoval negatívne, pretože som si aj tak kúpil balíček školiacich materiálov a nie niekoľko jednotiek e-platidiel. Dokonca som sa na Cryptoeddu ani nedíval, dokiaľ som neprešiel celým kurzom a úplne nezabudol na bezplatné krypto. Našťastie počas tej doby mena výrazne zvýšila hodnotu, ktorú mala pri nákupe. Myslel som si, že kvôli tomu môže byť problém s výberom, ale k ničomu takému nedošlo – celú čiastku podľa najnovšieho kótovania som dostal okamžite po prejavení záujmu o výber prostriedkov.

Jan Vicen

Vyzerá to teda, že je CryptoEddu dôveryhodná sprostredkovateľská platforma, na ktorej možno ako zakúpiť vzdelávací balíček, tak jednoducho prevziať bezplatnú kryptomenu. Je určená predovšetkým pre začiatočníkov zaujímajúcich sa o vzdelávanie v oblasti investícií do e-platidiel. Navyše portál neustále zhromažďuje veľmi pozitívne hodnotenia na internete a vyzerá to, že sa bude ďalej rozvíjať.