Analizuojame produktą – „Cryptoeddu” įvairių klientų nuomonėse

Analizuojame produktą – „Cryptoeddu” įvairių klientų nuomonėse

 „CryptoEddu“ yra platforma, kurioje galite nusipirkti Mokomųjų paketų su kriptovaliuta, o taip pat atsiimti nemokamus e-monetų vienetus, gautus kartu su pakuotėmis. Tačiau kaip tiksliai veikia svetainė, ką joje galite nusipirkti, kaip atsiimti valiutą ir kokia yra „CryptoEddu“ nuomonė internete? Pažvelkime atidžiau.

Mano pimoji kriptovaliuta

Kas yra kriptovaliutos? Kriptovaliuta yra skaitmeninė arba virtualioji valiuta, užtikrinama kriptografijos būdu. Tačiau to padirbti ar padvigubinti beveik neįmanoma. E-monetos yra pagrįstos „blockchain“ technologija – paskirstyta knyga, vykdoma įvairiais kompiuterių tinklais. Tokių pinigų neišleidžia nė viena centrinė valdžia, todėl teoriškai tai daro apsaugą nuo vyriausybių kišimosi ar manipuliacijos.

Tačiau ką tai reiškia investuotojams ir vartotojams? Kriptovaliutos yra valiuta, kurios nė viena vyriausybė neišleidžia ir kurios kodą sudaro kriptografija. Dėl to, kad vyriausybė negali daryti įtakos kriptovaliutos sukūrimui ar tiekimui, ji negali jos kontroliuoti – nors ji gali uždrausti ar įvesti mokestį už kriptovaliutą. Todėl kriptovaliutos buvo vertinamos kaip pirmoji visiškai laisva mokėjimo priemonė.

Dauguma kriptovaliutų veikia „blockchain“ technologijos dėka. Paprastai tariant, tai yra nekintamų laiko žymimų duomenų įrašų, kuriuos tvarko niekam nepriklausančių kompiuterių grupė. Kiekvienas iš šių duomenų blokų (block) yra apsaugotas ir sujungtas su kitu bloku naudojant kriptografinius principus (chain). „Blockchain“ tinklo šaltinio kodas yra aiškus. Dėl šios priežasties informacija, esanti blokuose, yra prieinama visiems.

Naudojant „blockchain“ nereikia mokėti jokių operacijos išlaidų – patiriamos tik infrastruktūros išlaidos. Kriptovaliuta yra paprastas sprendimas perkelti informaciją iš taško A į tašką B visiškai automatizuotu ir saugiu būdu. Todėl vis dažniau kalbama apie kriptovaliutų naudojimą ne tik kaip atsiskaitymo priemonę, bet ir, pvz., rinkimus ar sutarčių sudarymą. Ekspertai labai optimistiškai vertina elektroninių monetų ateitį.

Bet kaip gauti savo kriptovaliutą? Prieš keletą metų elektroninių monetų kasimas buvo populiarus užsiėmimas. „Kasimas“ čia apima kriptografinių galvosūkių, kurių tikslas – sukurti daugiau kriptovaliutų vienetų, sprendimą. Mainais už tai, kad pasidalino kompiuterio galia (liaudiškai vadinamu „ekskavatoriumi“), „kalnakasiai“ gauna tam tikrą kiekį iškastų e-monetų. Tačiau tai nėra nemokamas procesas, nes „ekskavatoriai“ sunaudoja elektrą. Šiuo metu dėl elektros energijos kainų „kasti“ yra gana nuostolinga.

Kriptovaliutų birža yra dar viena populiari vieta pirkti. Tačiau dėl prasto saugumo tai nutolsta nuo apsipirkimo biržose – labai dažnai jos tampa įsilaužėlių ir kitų nusikaltėlių aukomis. Yra kriptovaliutų keityklos. Tai yra paslaugos, kurios veikia stacionariai arba internetu. Stacionarios valiutos keityklos paprastai yra dideliuose miestuose ir paprastai yra sujungtos su tradicinėmis valiutomis. Už grynuosius pinigus galite nusipirkti kriptovaliutą, kuri bus išsiųsta Jūsų piniginės adresu. Dideliuose miestuose taip pat galite rasti kriptovaliutų bankomatus. „Kripto-bankomatas“ yra įrenginys, panašus į įprastus bankomatus, išleidžiančius tradicinę valiutą, tačiau vietoje indėlių ir grynųjų pinigų išėmimo galite juos naudoti kriptovaliutos pirkimui.

Pradedantiesiems rekomenduojamas mokymo paketas su kriptovaliuta, pagal kurį galite nemokamai gauti elektroninių monetų.

Paketas su kriptovaliuta… produktas pradedantiesiems

Kriptovaliutą galima įsigyti kartu su mokomuoju paketu. Tokį paketą sudaro mokymų, internetinių seminarų, elektroninių knygų ir mokymosi priemonių rinkinys, visiškai skirtas investicijoms į kriptovaliutas. Rinkoje yra daug mokymo paketų, daugiausia pradedantiesiems, norintiems praplėsti savo žinias apie kriptovaliutas ir investavimo taisykles. Kiekviename mokymo pakete yra išsamios žinios apie kriptovaliutas, investavimo į jas, rizikos valdymo ir „blockchain“ technologijos rinkinys. Žinios buvo perkeltos įvairiomis formomis: pradedant vebinarais su specialistais, baigiant e-knygomis, kuriose aptariama ši tema. Įtraukta nemokama kriptovaliuta yra skirta paskatinti kursų ir vebinarų dalyvius pradėti investuoti. Tuo pačiu metu kriptovaliuta kaupiama specialioje sąskaitoje platformoje „CryptoEddu“, kuri pašalina naujokų galimybę padaryti klaidas ar pavogti joje esančius duomenis.

 

Duomenys, reikalingi surinktai sumai atsiimti, klientui siunčiami tradiciniu paštu. Apsaugotame voke, išsiųstame įsigijus pakuotę, yra kortelė su atsitiktinai sugeneruotu kodu. Su jo pagalba galite atsiimti sukauptą kriptovaliutą, esančią „CryptoEddu“ svetainėje.

 Jūsų platforma – „Cryptoeddu“

„Cryptoeddu“ tai tarpininkaujanti platforma, pagal kurią naujokas investuotojas gali atsiimti kriptovaliutą arba nusipirkti mokymo paketą.

Klientai, gaunantys kriptovaliutą, nukreipiami į „CryptoEddu“ svetainę per instrukcijas, pridedamas prie mokymo paketų. „CryptoEddu“ leidžia Jums gauti kriptovaliutą, jau įsigytą kaip paketo dalį. Paketus galite įsigyti iš „Cryptoeddu“ partnerių. Norėdami gauti prieigą prie nemokamų kriptovaliutų žetonų Jums tereikia įvesti aštuonių skaitmenų kodą, kuris pateikiamas kartu su paketu. Tačiau prieš tai turite įsitikinti, kad prekės ženklas bendradarbiauja su platforma.

Taip pat galite nusipirkti mokomąjį paketą su kriptovaliuta tiesiogiai „CryptoEddu“ ir gauti nemokamas elektronines monetas kaip platformos dalį.

 

Paketo su kriptovaliuta pirkimas

Paketo pirkimas „CryptoEddu” sistemoje yra labai paprastas. Šiuo metu platforma siūlo startinį paketą „Ripple” bei paketą „Ripple Plus”.

 „Ripple” startinis paketas yra pasiūlymas pradedantiesiems investuotojams, apimantis investavimo į kriptovaliutas pagrindus, išsamiai apibūdinantis „Ripple“ paketą. Į paketo kainą įskaičiuota sutarties kaina. Alternatyva yra „Ripple Plus“ paketas, t. y. išplėsta standartinio „Ripple“ paketo versija. Abu produktai tiekiami su nemokama „Ripple“ kriptovaliuta.

Pasirinkę atitinkamą pakuotę, paspauskite puslapyje esantį mygtuką („Taip, renkuosi „Paketą PLIUS“ arba „Ne, ačiū. Renkuosi standartinį paketą“). Klientas perkeliamas į puslapį su užsakymo forma, kuriame turi nurodyti kliento vardą ir pavardę, taip pat kontaktinius duomenis ir el. Pašto adresą. Pateikę užsakymą, išsiunčiamas COD siuntinys, kuriame yra dokumentai ir kodų kortelė. Mokomoji medžiaga elektronine forma siunčiama el. Pašto adresu apmokėjus siuntinį.

 

Kriptovaliutos atsiėmimas

Norėdami gauti kriptovaliutą, pirmiausia turite sumokėti už mokymo paketą. Sumokėję už siuntinį, klientas gauna specialią kortelę su kodu.

Norėdami atsiimti kriptovaliutą, eikite į „CryptoEddu“ svetainę ir spustelėkite viršuje esantį skirtuką „Gauti kriptovaliutą“. Atsidarys langas, skirtas aktyvuoti kodą iš kortelės.

Norėdami peržiūrėti sumą kriptovaliutoje, turite nurodyti kortelėje esantį aštuonių ženklų kodą ir užsakymo metu nurodytą el. Pašto adresą. Toliau kliento tapatybę patvirtina „CryptoEddu“ paslauga, o sukaupta suma kriptovaliutoje – išmokama nurodytu elektroninės piniginės adresu.

 

„Cryptoeddu” klientų nuomone

Nuomonės apie „CryptoEddu” yra daugiausia teigiamos. Klientai giria paslaugą, interneto veikimą ir siūlomus mokymo paketus.

 Mano vyras įtikino mane investuoti į mokymo paketą, kad turėčiau kokį nors užsiėmimą motinystės atostogų metu. Kriptovaliutos greitai tapo mano aistra, kurią plečiu šiandien. Užsidirbus iš paketo „CryptoEddu“ platformoje, perėjau į kriptovaliutų rinką, galų gale atsisakiau etatinio darbo dėl prekybos. Aš neturiu jokių priekaištų „CryptoEddu“, tai yra aiškus, lengvai naršomas puslapis, leidžiantis gauti kriptovaliutas.

Matas Ručys

Labai gerai atsimenu bendradarbiavimą su „CryptoEddu“. Turėjau problemų su savo kriptovaliutos gavimu, nes neteisingai užpildžiau formą, tačiau klientų aptarnavimo biuras padėjo man tai padaryti teisingai. Labai greitas, profesionalus kontaktas, jokių rūpesčių.

Kazimierz Vaickienė

Kriptovaliutos mane žavėjo daugelį metų, todėl pagaliau radau laiko daugiau sužinoti apie jas. „CryptoEddu“ siūlomi paketai yra labai aukštos kokybės ir yra vertingas žinių šaltinis apie elektronines monetas pradedantiesiems. Tikiuosi, kad kada nors bus pridėti paketai vidutiniškai bei itin pažengusiems vartotojams, tikrai pasinaudosiu

Jolita Bortkevičienė

Aš neturėjau problemų dėl kriptovaliutos peržiūros. Man atrodo, kad palyginti su sąskaita biržoje, sistema yra labai paprasta ir pritaikyta pradedančiajam vartotojui. Be to, nereikia dviejų faktorių patvirtinimo, nes kriptovaliutos peržiūra gali būti gaunama bet kuriuo metu, o apsauga prasideda tik tada, kai lėšos yra išimamos.

Peter Popovienė

 Aš turiu labai teigiamą nuomonę apie „CryptoEddu“. Svetainę naudojau bendradarbiavimo ir paketo, kurį įsigijau kitame portale, pagrindu. Iš pradžių buvau nusiteikęs neigiamai, nes nusipirkau šią mokymo priemonės pakuotę, o ne keletą elektroninių monetų. Aš net nežiūrėjau į „Cryptoeddu”, kol nepadariau viso kurso ir visiškai pamiršau apie nemokamą kriptovaliutą. Laimei, per tą laiką valiuta žymiai padidino vertę, kurią ji turėjo pirkimo metu. Galvojau, kad gali kilti problemų dėl lėšų atsiėmimo, tačiau nieko panašaus neatsitiko – gavau visą sumą mpagal naujausius kursus, kai tik norėjau atsiimti lėšas.

Mykolas Filipovičienė

Taigi, atrodo, kad „CryptoEddu“ yra patikima tarpininkų platforma, kurioje galite ne tik nusipirkti mokomąjį paketą, bet ir lengvai atsiimti nemokamą kriptovaliutą. Tai daugiausia skirta pradedantiesiems, besidomintiems e-monetų investavimu. Be to, svetainė turi labai teigiamus atsiliepimus internete ir panašu, kad ji ir toliau plėtosis.