Satın alın ve teslim alın - Cryptoeddu Platformu

Satın alın ve teslim alın - Cryptoeddu Platformu

Bir yıl önce dijital para birimlerine yatırıma gösterilen ilginin azaldığı düşünülüyordu. Ama tam tersi gerçekleşti. Şu an herkes dijital para birimlerine yatırıma gösterilen yoğun ilgiden bahsetmekte.

Dijital paraya yatırım modası

Dünya genelinde gözlemlenen “dijital paraya yatırım modasının” tek bir nedeni yoktur. Dijital paraya yatırım sürecinde söz konusu dijital para birimi ile ilgili trendler ve o dijital para biriminin popülerlik seviyesi göz önünde bulundurulmalıdır.

Bazı dijital paralara (örneğin Bitcoin) gösterilen yoğun ilginin nedeni, bu dijital paralara yatırım yapmanın kolay olmasından kaynaklanmaktadır. Yatırımla ilgili kapsamlı kurslar içeren başlangıç seviye yatırımcılar için eğitim paketleri bulmak oldukça kolaydır. Dijital para birimleriyle ilgili bilgi kaynakları oldukça ucuza ve kolayca satın alınabilir.

Bir yatırım aracı olarak dijital para birimlerinin bu kadar popüler olmalarının nedeni nedir? Dijital para birimleri bankaların etki alanlarının dışındadır. Dahası, diğer varlıkların aksine, dijital para sadece sanal bir varlığa sahiptir. Bu nedenle ekonomik krizlerden de çok fazla etkilenmemektedirler.

Dijital paraya yatırım yaparak borsa yatırımlarından daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. Hem de bunu oldukça kısa bir süre içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Dijital para birimlerinin değerlerinde ani değişiklikler görülür. Bu değişiklik trendlerini doğru bir şekilde analiz edebilmek için yatırım konusunda teorik bilgilere sahip olmak gerekir.  Dijital para birimleri borsada işlem görebilirler, alınıp satılabilirler ve takas edilebilirler. Dijital paraların muhafaza edilmesi masraflı değildir. Bunlar, çevrimiçi veya çevrimdışı cüzdanlarda saklanabilmektedir. Bu özellikleri dijital para birimlerini başlangıç seviye yatırımcılar için bile popüler birer yatırım aracı haline getirmektedir.

Dijital para satın alma

Dijital para satın almak için en güvenli yöntem nedir? Dijital para birimleri birkaç farklı kaynaktan elde edilebilir. Günümüzün en popüler seçenekleri arasında dijital para borsaları bulunmaktadır. Birkaç yıl öncesine kadar yatırımcıların bir çoğu dijital paraları döviz bürolarından ya da gerçek kişilerden satın almaktaydı.

Dijital paralar borsalardan veya döviz bürolarından satın alınabilir. Borsaların avantajı, satış ve alış fiyatının elastik bir şekilde yönetilmesine izin vermeleridir. Komisyonlar da döviz bürolarına kıyasla daha düşüktür. Büyük borsaların birçoğunda güvenlik önlemleri ve kullanıcı koruma programları bulunmaktadır.

Diğer bir yöntem ise dijital para hediyeli eğitim paketleridir. Pakette dijital paraya yatırım ile ilgili eğitim materyalleri ve belirli bir miktar dijital para hediyesi bulunmaktadır. Dijital para hediyeli paket satın almak için herhangi bir cüzdan sahibi olmanıza gerek yoktur. Dijital para aracının hesabında tutulmaktadır. Erişim anahtarı ise müşteriye posta ile gönderilmektedir.

 

Güvenli muhafaza

Yatırımcılar dijital para satın almadan önce bu parayı tutabilecekleri bir dijital cüzdan edinmektedirler. Çevrimiçi ve çevrimdışı birçok cüzdan türü bulunmaktadır. Çevrimiçi cüzdanlar, çevrimiçi cüzdanlara kıyasla daha az güvenli olduklarından küçük miktarlarda para saklamak için uygun ücretsiz programlardır. Donanım cüzdanlar ise bilgisayara bağlanabilen (örneğin, flash bellek türü) fiziksel cihazlardır. Kişisel anahtarlar bu cihaz içerisinde saklanmaktadır. En güvenli dijital para muhafaza yöntemi olarak kabul edilirler. Cüzdan kodunun bir kağıt üzerine yazarak saklanması da mümkündür. Bu da dijital paranızı güveli olarak saklamanızı sağlayan bir yöntemdir. Dijital para hediyeli eğitim paketlerinde de benzer bir çözüm sağlanmaktadır. 

Dijital para hediyeli eğitim paketlerinde müşteri dijital cüzdan elde etme ve güvenceye alma işlemleriyle zaman kaybetmemektedir. Müşterinin dijital paraları platformda bulunan güvenli bir hesapta muhafaza edilmektedir.

Cryptoeddu – Platformunuz

Cryptoeddu platformunda yatırımcılar dijital paraya iki yöntemle erişebilirler. Bunlardan ilki dijital para hediyeli eğitim paketi satın almaktadır. Eğitim materyalleri satın alan müşteriye belirli bir miktar dijital para ücretsiz olarak verilmektedir.

Dijital para elde etmenin diğer bir yolu da paket kapsamında daha önceden satın alınan dijital paraların teslim alınmasıdır. Paketlerin Cryptoeddu partnerlerinden satın alınması mümkündür. Bu durumda, ücretsiz dijital paralara erişebilmek için paketle beraber gelen sekiz haneli kodu girmek yeterlidir. Ancak önceden bu şirketin platformla işbirliği yapıp yapmadığının kontrol edilmesi gerekmektedir. Platformun partnerleri genelde müşterileri dijital parayı teslim alabilecekleri siteye yönlendirirler.

 

Cryptoeddu ile ilgili müşteri görüşleri

Cryptoeddu platformu, dijital para hediyeli eğitim paketi satın alan müşterilerinden genelde olumlu geri bildirim almaktadır. Profesyonel müşteri hizmetleri ve dijital para çekme işlemlerinin sorunsuz yürütülmesi konusunda övgüler almaktadır.

Forumlarda, sosyal medyada ve sektörle ilgili internet sitelerinde birçok olumlu yorum bulunmaktadır. Örnek:

Dijital para çekme ve kontrol etme konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Borsa hesabına kıyasla bu sistem oldukça kolay ve anlaşılır. İki adımlı kimlik doğrulama gerektirmediğinden dijital paranızı istediğiniz an kontrol edebiliyorsunuz. Para çekme işlemleri de oldukça güvenli.

Nick: Atella 

Başka bir siteden paket satın aldım ve bu siteye yönlendirildim. İlk başta bu duruma biraz şüpheli yaklaşmıştım ama çok irdelemedim çünkü paketi eğitim malzemeleri için almıştım, dijital para hediyesi için değil. Kursu tamamlayana kadar Cryptoeddu’ya uğramadım bile. Ücretsiz dijital paranın değeri oldukça arttı. Bu yüzden parayı çekme konusunda sorun yaşayacağımı düşünüyordum ama korkularım yersiz çıktı. Başvurduğum an, güncel kur üzerinden paramın tamamını çektim.

Nick: Adem 

Bu siteyi tavsiye ederim. Kaliteli hizmet, anlaşılır talimatlar, sorunsuz müşteri hizmetleri ve sunucular.

Nick: Bülent

Özetlemek gerekirse, dijital para birimlerine gösterilen ilgide herhangi bir azalma görüleceğe benzemiyor. Dijital paralara yatırım ve dijital para muhafaza etme ile ilgili birçok yöntem bulunmaktadır ancak başlangıç seviyesindeki kişilere en çok tavsiye edilen yöntem, dijital para hediyeli eğitim paketidir. Paketle birlikte gelen ücretsiz dijital parayı Cryptoeddu sitesi üzerinden teslim alabilirsiniz. Bu site, dijital para hediyeli eğitim paketi sağlayıcılarından elde edilen dijital paraların muhafaza edilmesinde aracılık yapmaktadır.

One Review for Satın alın ve teslim alın - Cryptoeddu Platformu

    […] Cryptoeddu bir aracı platformdur. Bu platform aracılığıyla yatırımcılar seçmiş oldukları dijital paraya iki yöntemle erişebilirler. İlk yöntem, dijital para hediyeli eğitim paketinin satın alınmasıdır. Bu durumda sadece eğitim materyalleri için ödeme yapılmaktadır. Dijital para hediye olarak gelmektedir. […]

Comments are closed.