Pērc un saņem - Cryptoeddu platforma

Pērc un saņem - Cryptoeddu platforma

Pirms gada šķita, ka mode investēt kriptovalūtās ir pagājusi. Tomēr notika gluži pretēji – šobrīd tiek runāts par kriptovalūtas renesansi un pēkšņu atgriešanos pie šī ieguldījuma veida.

Mode ieguldīt kriptovalūtās

Nav neviena faktora, kas ļautu runāt par universālo “kriptovalūtas modi” – ieguldījums katrā kriptovalūtā prasīs ņemt vērā šai kriptovalūtai raksturīgās tendences, kas atspoguļo tās popularitāti.

Liela daļa dažu kriptovalūtu (piem. Bitcoin) rodas no tā, ka ieguldīšanas pamati šajās kriptovalūtās nav sarežģīti. Viegli var atrast izglītības paketes jauniem investoriem, kas nodrošina visaptverošus investīciju kursus. Tāpēc zināšanu iegūšana par kriptovalūtām ir salīdzinoši lēta un viegli pieejama pat nespeciālistiem.

Tomēr, kas ietekmē kriptovalūtu popularitāti kā ieguldījumu aktīvu? Kriptovalūtas ir neatkarīgas no banku ietekmes. Tomēr atšķirībā no vairuma citu aktīvu kriptovalūta pastāv tikai virtuālajā formā, kas, savukārt, ļoti samazina ekonomisko krīžu ietekmi.

Ieguldot kriptovalūtās, nesalīdzināmi īsākā laikā jūs varat iegūt vairāk nekā ar ieguldījumiem akciju tirgū. Kriptovalūtām ir tendence uz straujām svārstībām un kursa izmaiņām – spēja pareizi analizēt kursu prasa investīciju pamatu zināšanas.  Jūs varat arī tirgot kriptovalūtu biržā, pārdot to maiņas punktā, apmainīt ar privātpersonu. Kriptovalūtas nerada uzglabāšanas izmaksas – pietiek ar piekļuvi bezmaksas bezsaistes vai tiešsaistes makam. Šīs funkcijas liek pat iesācējiem investoriem labprāt pievērsties kriptovalūtām.

Kriptovalūtas pirkšana

Tomēr kāds ir drošākais veids, kā iegādāties kriptogrāfijas valūtas? Kriptovalūtas var iegādāties no vairākiem avotiem. Pēdējā laikā par populāru variantu kļuva  kriptovalūtas biržas, un pirms dažiem gadiem vairums investoru nopirka e-monētas valūtas maiņas punktos vai apmainījās ar citiem.

Pirmām kārtām, kriptovalūtas tiek pirktas biržās un maiņas punktos. Biržām ir priekšrocība salīdzinājumā ar maiņas punktiem, ka tās ļauj diezgan elastīgi pārvaldīt pirkšanas un pārdošanas cenu. Arī komisijas makasas parasti ir mazākas nekā maiņas punkta gadījumā. Lielākajai daļai lielo biržu ir jaudīgas drošības un lietotāju aizsardzības programmas.

Vēl viens veids ir izglītības pakete ar kriptovalūtu. Komplektā ietilpst mācību materiāli par ieguldījumiem kriptovalūtā un noteikts daudzums kriptovalūtas bez maksas. Lai iegādātos kriptovalūtu kā daļu no paketes, jums nav nepieciešams maks, jo tokeni tiek glabāti brokera kontā, un piekļuves atslēga klientam tiek nosūtīta pa parasto pastu.

 

Droša glabāšana

Parasti pirmais, ko ieguldītājs dara pirms kriptovalūtas pirkšanas, ir iegūt maku, kur viņš to var uzglabāt. Ir daudz maku veidu – gan bezsaistē, gan tiešsaistē. Tiešsaistes maki ir bezmaksas programmas, kuras parasti uzskata par mazāk drošām nekā bezsaistes maki, tāpēc tie ir piemēroti mazāku summu glabāšanai. No otras puses, aparatūras maki ir fiziskas ierīces, kas tiek savienotas ar datoru (piemēram. USB atmiņas karte) un privātas atslēgas glabājas pašā ierīcē. Tie tiek uzskatīti par drošāko kriptovalūtas glabāšanas veidu. Varat arī saglabāt maka kodu uz papīra, kas arī palielina uzkrāto kriptovalūtu drošību. Līdzīgs risinājums tika izmantots izglītības paketēm ar kriptovalūtu. 

Kriptovalūtas pakešu gadījumā klientam nav jāuztraucas par e-maka iegādi un drošību, jo viņa tokeni tiek glabāti drošā kontā uz platformas.

Cryptoeddu – Tava platforma

Cryptoeddu platforma, kurā ikviens ieguldītājs var piekļūt kriptovalūtai divējādi. Pirmais veids ir izlglītības paketes ar kriptovalūtu iegāde, pateicoties kurai klients iegādājas mācību materiālus un par brīvu saņem noteiktu skaitu kriptovalūtas vienību.

Otrais veids ir saņemt kriptovalūtu, kas jau ir iegādāta paketes ietvaros. Paketes var iegādāties no Cryptoeddu partneriem. Šajā gadījumā vienkārši ievadiet astoņu ciparu kodu, kas tiek piegādāts kopā ar paketi, lai piekļūtu bezmaksas kriptovalūtas tokeniem. Tomēr pirms tam jums jāpārliecinās, ka zīmols darbojas ar platformu. Platformas partneri parasti paši novirza uz vietni, kur var saņemt kriptovalūtu.

 

Cryptoeddu un klientu atsauksmes

Cryptoeddu platforma apkopo pozitīvas atsauksmes lielākajai daļai klientu, kuri ir nolēmuši iegādāties izglītības paketes ar kriptovalūtu. Tiek slavēta profesionāla klientu apkalpošana, un nav problēmu ar līdzekļu izņemšanu.

Forumos, sociālo mediju kanālos un nozares portālos ir daudz labvēlīgu atsauksmju. Cita starpā

Nepamanīju nekādas problēmas ar izņemšanu vai kriptovalūtas pārskatīšanu. Tieši pretēji, salīdzinot ar kontu biržā, sistēma ir ļoti vienkārša un caurspīdīga. Tam nav nepieciešams divu faktoru apstiprinājums, jo kriptovalūtas priekšskatījumu var iegūt jebkurā laikā, un drošības pārbaude sākas tikai izņemot līdzekļus.

Niks Alessandra

Mani novirzīja uz šo lapu kā daļu no paketes, kuru iegādājos citā vietnē. Sākumā es biju skeptiski noskaņots, jo iegādājos šo mācību materiālu komplektu, nevis kriptonaudu. Tāpēc es pat neiegāju Cryptoeddu mājaslapā, kamēr nebiju pabeidzis visu kursu. Līdz šim bezmaksas kriptovalūta ir ievērojami palielinājusi savu vērtību, kāda tai bija, pērkot. Es domāju, ka varētu būt problēma ar maksājumu, bet nekas tamlīdzīgs nenotika – saņēmu visu summu saskaņā ar pēdējiem piedāvājumiem tajā pašā dienā.

Niks Alessandra

Iesaku šo portālu. Ātra apkalpošana, skaidras instrukcijas, bez problēmām ar klientu apkalpošanu un serveriem.

Niks: Adam 

Rezumējot, kriptovalūtas mode, visticamāk, nepazudīs tuvākajā laikā. Ir daudz veidu, kā apgūt investīcijas un uzglabāt kriptovalūtas, taču iesakām iesācējiem visizdevīgāko izglītības paketi ar kriptovalūtu. Bezmaksas tokenus, var izņemt Cryptoeddu vietnē, kas nodrošina starpniecību kriptovalūtu glabāšanai bez maksas, kas ir daļa no daudzu zīmolu izglītības paketēm ar kriptovalūtu.

One Review for Pērc un saņem - Cryptoeddu platforma

Comments are closed.