Osta ja võta vastu - Cryptoeddu platvorm

Osta ja võta vastu - Cryptoeddu platvorm

Veel aasta tagasi tundus, et krüptovaluutadesse investeerimise mood on möödas. Juhtus aga vastupidine – hetkel räägitakse krüptovaluuta renessansist ja selle investeerimisvormi järsust tagasitulekust.

Krüptovaluutadesse investeerimise mood

Pole ühtegi tegurit, mille vastu saaks rääkida üldisest “krüptovaluutade moest” – investeering igasse krüptovaluutasse nõuab selle krüptovaluuta spetsiifiliste suundumuste arvessevõtmist, mis väljendavad selle populaarsust.

Suur osa mõnede krüptovaluutade (nt Bitcoin) populaarsusest tuleneb sellest, et nendesse krüptovaluutadesse investeerimise põhialused pole rasked. Võid hõlpsasti leida õppepakette algajatele investoritele, mis pakuvad põhjalikke investeerimiskursusi. Krüptovaluutade kohta teadmiste omandamine on seetõttu suhteliselt odav ja hõlpsasti kättesaadav isegi võhikutele.

Mis aga mõjutab krüptovaluutade populaarsust investeerimisvarana? Krüptovaluutad ei sõltu pankade mõjust. Kuid erinevalt enamikust muudest varadest eksisteerib krüptovaluuta ainult virtuaalsel kujul, millele võib omakorda negatiivselt mõjuda majanduskriis.

Krüptovaluutadesse investeerides saad võita rohkem ja lühema aja jooksul, kui aktsiaturul tehtavate investeeringutega. Krüptovaluutadel on kalduvus kiiretele kõikumistele ja trendimuutustele – võime kursust õigesti analüüsida eeldab investeerimisteadmiste põhitõdesid. Samuti saab krüptovaluutaga kaubelda börsil, müüa seda vahetuspunktis, vahetada eraisikutega. Krüptovaluutad ei tekita hoiustamiskulusid – piisab juurdepääsust tasuta offline või online portfellile. Need omadused panevad isegi algajad investorid innukalt krüptovaluutade poole pöörduma.

Krüptovaluuta ost

Mis on aga kõige turvalisem viis krüptovaluutade ostmiseks? Krüptovaluutasid saab osta mitmest allikast. Viimasel ajal on krüptovaluutavahetus olnud populaarne võimalus, aga veel mõni aasta tagasi ostis enamik investoreid e-münte vahetuspunktides või vahetas teistega.

Esiteks ostetakse krüptovaluutasid börsidel ja valuutavahetuspunktides. Börsidel on see eelis, et need võimaldavad üsna paindlikult ostu-müügihindade haldamist. Samuti on komisjonitasud tavaliselt väiksemad kui vahetuspunktide puhul. Enamikul suurtel vahetuspunktidel on võimsad turva- ja kasutajakaitseprogrammid.

Teine võimalus on krüptovaluuta õppepakett. Pakett sisaldab koolitusmaterjale krüptovaluutasse investeerimiseks ja teatud koguses tasuta krüptovaluutasid. Krüptovaluuta ostmiseks paketi osana ei ole vaja portfelli, kui žetoonid on maaklerikontol salvestatud ja juurdepääsukood kliendile tavapostiga saadetatud.

 

Turvaline hoiustamine

Tavaliselt on investori esimene asi enne krüptovaluuta ostmist hankida portfell, kus ta saab seda hoida. Portfelle on erinevat tüüpi, nii võrguühenduseta kui ka võrgus. Online portfellid on tasuta programmid, mida peetakse tavaliselt vähem turvaliseks kui võrguühenduseta portfellid, mistõttu sobivad need väiksemate summade hoidmiseks. Teisest küljest on riistvara portfellid füüsilised seadmed, mis ühenduvad arvutiga (nt välkmäluga) ja salvestavad privaatvõtmeid seadmes endas. Neid peetakse krüptovaluuta kõige turvalisemaks vormiks. Portfelli koodi saab hoida ka paberitükil, mis suurendab ka kogunenud krüptovaluuta turvalisust. Sarnast lahendust kasutatakse ka krüptovaluuta õppepakettide puhul.

Krüptovaluuta pakettide puhul ei pea klient muretsema e-portfelli ostmise ja turvamise pärast, sest selle žetoone hoitakse turvalisel platvormi kontol.

Cryptoeddu – Sinu platvorm

Cryptoeddu platvorm, mille kaudu iga investor pääseb krüptovaluutale ligi kahel viisil. Esimene on krüptovaluuta õppepaketi ost, tänu millele klient ostab õppematerjale ja saab teatud arvu tasuta krüptovaluutaühikuid.

Teine võimalus on saada krüptovaluuta, mis on juba paketi osana ostetud. Pakette saab osta Cryptoeddu partneritelt ja sel juhul tuleb sisestada tasuta krüptovaluuta tokenidele juurdepääsu saamiseks pakendiga kaasas olev kaheksakohaline kood. Enne seda tuleb siiski veenduda, et bränd töötab koos platvormiga. Platvormi partnerid suunavad tavaliselt veebilehele, kus krüptovaluutat kätte saab.

 

Cryptoeddu ja klientide arvustused

Veebileht Cryptoeddu kogub positiivseid arvamusi enamikelt klientidelt, kes on otsustanud krüptovaluuta õppepakette osta. Kiita saavad professionaalne klienditeenindus ja probleemitu raha väljavõtmine.

Foorumites, sotsiaalmeedia kanalites ja tööstusportaalides on palju häid avaldusi. Muuhulgas

Ma ei märganud probleeme krüptovaluuta väljamaksmise ega eelvaatega. Vastupidi, võrreldes börsil oleva kontoga on süsteem väga lihtne ja läbipaistev. See ei vaja kahefaktorilist kinnitust, kuna krüptovaluuta eelvaadet on võimalik saada igal ajal ja tagatis algab alles siis, kui raha võetakse välja.

Nick: Yulia 

Mind suunati sellele lehele osana paketist, mille ostsin teiselt veebilehelt. Alguses olin skeptiline, sest ostsin selle paketi koolitusmaterjalide jaoks, mitte krüptoks. Seetõttu ei vaadanud ma isegi Cryptoeddu poole enne, kui olin kogu kursuse läbinud. Siiani on tasuta krüptovaluuta märkimisväärselt suurendanud oma väärtust, võrreldes sellega mis oli ostmise hetkel. Arvasin, et maksega võib olla probleeme, kuid midagi sellist ei juhtunud – sain kogu summa viimaste pakkumiste järgi kätte veel samal päeval.

Nick: Kristi 

Soovitan portaali. Kiire teenindus, selged juhised, pole probleeme BOK-i ja serveritega.

Nick: Alvar 

Kokkuvõtlikult võib öelda, et krüptovaluuta mood ei kao tõenäoliselt niipea. Investeerimise õppimiseks ja krüptovaluutade hoidmiseks on palju viise, kuid kõige soovitatavam võimalus algajatele on krüptovaluuta õppepakett. Ostetud tasuta žetoonid saab kätte Cryptoeddu veebilehelt, mis vahendab tasuta krüptovaluutade salvestamist paljude krüptovaluuta õppepakettide kaubamärkide osana.

One Review for Osta ja võta vastu - Cryptoeddu platvorm

Comments are closed.