Kupujte a přebírejte – platforma Cryptoeddu

Kupujte a přebírejte – platforma Cryptoeddu

Před rokem se mohlo zdát, že móda investování do kryptoměn skončila. Stal se však opak – v současnosti se hovoří o renesanci kryptoměn a o náhlém návratu k této formě investice.

Móda investovat do kryptoměn

Neexistuje jediný faktor, podle kterého bychom mohli hovořit o univerzální “módě kryptoměn” – investice do každé kryptoměny si bude vyžadovat zohlednění trendů specifických pro tu konkrétní kryptoměnu, které se promítnou do její popularity.

Velká část popularity některých kryptoměn (např. bitcoinu) vyplývá ze skutečnosti, že základy investování do těchto kryptoměn nejsou těžké. Můžete snadno najít vzdělávací balíčky pro začínající investory, které obsahují komplexní investiční kurzy. Získání poznatků o kryptoměnou je proto poměrně levné a snadno dostupné, a to i pro laiky.

Co však ovlivňuje popularitu kryptoměn jako investičního majetku? Kryptoměny jsou nezávislé od vlivu bank. Na rozdíl od většiny ostatních aktiv však kryptoměna existuje pouze ve virtuální podobě, což má za následek, že hospodářské krize ji ovlivňují jen zanedbatelně.

Investováním do kryptoměn můžete získat více než s investicemi na akciovém trhu v nesrovnatelně kratším čase. Kryptoměny mají tendenci k rychlým výkyvům a změnám trendů – schopnost správně analyzovat kurz vyžaduje základy investičních znalostí. S kryptoměnou také můžete obchodovat na burze, prodat ji v směnárně, vyměnit ji se soukromou osobou. Kryptoměny nezvyšují náklady na ukládání dat – stačí přístup k bezplatné offline nebo online peněžence. Díky těmto vlastnostem se i začínající investoři s chutí obracejí na kryptoměnou.

Nákup kryptoměny

Jaký je však nejbezpečnější způsob nákupu kryptoměn? Kryptoměny si můžete koupit z několika zdrojů. V současnosti jsou populární možnosti burz s kryptoměnami a ještě před několika lety většina investorů kupovala elektronické mince ve směnárnách nebo vyměňovala s ostatními.

V první řadě se kryptoměny nakupují na burzách a v směnárnách. Burzy mají oproti směnárnám tu výhodu, že umožňují poměrně flexibilní správu nákupních a prodejních cen. Provize jsou obvykle také menší než v případě směnárny. Většina velkých burz má výkonné programy zabezpečení a ochrany uživatelů.

Dalším způsobem je vzdělávací balíček s kryptoměnou. Balíček obsahuje vzdělávací materiály o investování do kryptoměn a určité množství kryptoměny zdarma. Na zakoupení kryptoměny jako součásti balíčku nepotřebujete peněženku, když jsou tokeny uložené na účtu zprostředkovatele a přístupový klíč se klientovi posílá tradiční poštou.

 

Bezpečné úložiště

První věcí, kterou investor udělá před zakoupením kryptoměny, je získání peněženky, ve které ji bude moci uložit. Existuje mnoho typů peněženek, offline i online. Online peněženky jsou bezplatné programy, které se obvykle považují za méně bezpečné než peněženky offline, a proto jsou vhodné pro ukládání menšího množství. Na druhé straně hardwarové peněženky jsou fyzická zařízení, které se připojují k počítači (například USB klíče) a přechovávají soukromé klíče na samotném zařízení. Považují se za nejbezpečnější formu přechovávání kryptoměny. Kód peněženky si můžete ponechat i na kousku papíru, což rovněž zvyšuje bezpečnost shromážděné kryptoměny. Podobné řešení bylo použito v případě vzdělávacích balíčků s kryptoměnou.

V případě balíčků s kryptoměnou se zákazník nemusí starat o nákup a zabezpečení elektronické peněženky, protože jeho tokeny jsou uloženy na zabezpečeném účtu na platformě.

Cryptoeddu – vaše platforma

Platforma Cryptoeddu, v rámci níž má každý investor přístup ke kryptoměně dvěma způsoby. Prvním je nákup vzdělávacího balíčku s kryptoměnou, díky kterému si zákazník kupuje vzdělávací materiály a dostává určitý počet jednotek kryptoměny zdarma.

Druhým způsobem je získat kryptoměnu, která již byla zakoupena jako součást balíčku. Balíčky je možné zakoupit od partnerů Cryptoeddu. V takovém případě stačí zadat osmimístný kód dodávaný s balíčkem, abyste získali přístup k bezplatným tokenům kryptoměny. Předtím se však musíte ujistit, že značka pracuje s platformou. Partneři platformy vás obvykle přesměrují na webovou stránku, kde si můžete kryptoměnu vyzvednout.

 

Cryptoeddu a recenze zákazníků

Stránky Cryptoeddu shromažďuje pozitivní recenze od většiny zákazníků, kteří se rozhodli koupit vzdělávací balíčky s kryptoměnou. Oceňovaný je profesionální zákaznický servis a neexistující problémy s výběrem prostředků.

Na fórech, sociálních sítích a odborných portálech je možné najít mnoho příznivých vyjádření. Mimo jiné

Nevšiml jsem si žádné problémy s výběrem nebo náhledem kryptoměny. Právě naopak, v porovnání s účtem na burze je systém velmi jednoduchý a transparentní. Nevyžaduje se dvoufázové potvrzení, protože náhled kryptoměny je možné získat kdykoliv a zabezpečení začíná až při výběru finančních prostředků.

Nick: Radoslav 

Na tuto stránku jsem byl nasměrován v rámci balíčku, který jsem si koupil na jiné webové stránce. Zpočátku jsem byl skeptický, protože jsem si koupil tento balíček kvůli vzdělávacím materiálům, ne na krypto. Proto jsem se na Cryptoeddu ani nedíval, dokud jsem nedokončil celý kurz. Až dosud bezplatná kryptoměna významně navýšila svou hodnotu, kterou měla při nákupu. Myslel jsem si, že s platbou může být problém, ale nic takového se nestalo – ještě v ten samý den jsem dostal plnou částku podle nejnovějšího kótování.

Nick: Wadim

Doporučuji portál. Rychlá obsluha, jasné pokyny, žádné problémy se zákaznickým servisem a servery.

Nick: Adam 

Abych to shrnul, je nepravděpodobné, že by se módní vlna s kryptoměnami v nejbližší době skončila. Existuje mnoho způsobů, jak se naučit investovat a uchovávat kryptoměny, ale nejvíce doporučenou možností pro začátečníky je vzdělávací balíček s kryptoměnou. Bezplatné tokeny lze přebrat na webové e-shop Cryptoeddu, která je zprostředkovatelem kryptoměn dodávaných bezplatně v rámci mnoha značek vzdělávacích balíčků s kryptoměnou.

One Review for Kupujte a přebírejte – platforma Cryptoeddu

Comments are closed.