Kupujte  a preberajte - platforma Cryptoeddu

Kupujte a preberajte - platforma Cryptoeddu

Pred rokom sa mohlo zdať, že móda investovania do kryptomien skončila. Stal sa však opak – v súčasnosti sa hovorí o renesancii kryptomien a o náhlom návrate k tejto forme investície.

Móda investovať do kryptomien

Neexistuje jediný faktor, podľa ktorého by sme mohli hovoriť o univerzálnej „móde kryptomien“  – investícia do každej kryptomeny si bude vyžadovať zohľadnenie trendov špecifických pre tú konkrétnu kryptomenu, ktoré sa premietnu do jej popularity.

Veľká časť popularity niektorých kryptomien (napr. bitcoinu) vyplýva zo skutočnosti, že základy investovania do týchto kryptomien nie sú ťažké. Môžete ľahko nájsť vzdelávacie balíčky pre začínajúcich investorov, ktoré obsahujú komplexné investičné kurzy. Získanie poznatkov o kryptomenách je preto pomerne lacné a ľahko dostupné, a to aj pre laikov.

Čo však ovplyvňuje popularitu kryptomien ako investičného aktív? Kryptomeny sú nezávislé od vplyvu bánk. Na rozdiel od väčšiny ostatných aktív však kryptomena existuje iba vo virtuálnej podobe, čo má za následok, že hospodárske krízy ju ovplyvňujú len zanedbateľne.

Investovaním do kryptomien môžete získať viac ako s investíciami na akciovom trhu v neporovnateľne kratšom čase. Kryptomeny majú tendenciu k rýchlym výkyvom a zmenám trendov – schopnosť správne analyzovať kurz si vyžaduje základy investičných znalostí.  S kryptomenou tiež môžete obchodovať na burze, predať ju v zmenárni, vymeniť ju so súkromnou osobou. Kryptomeny nezvyšujú náklady na ukladanie dát – stačí prístup k bezplatnej offline alebo online peňaženke. Vďaka týmto vlastnostiam sa aj začínajúci investori s chuťou obracajú na kryptomeny.

 

Nákup kryptomeny

Aký je však najbezpečnejší spôsob nákupu kryptomien? Kryptomeny si môžete kúpiť z niekoľkých zdrojov. V súčasnosti sú populárne možnosti búrz s kryptomenami a ešte pred niekoľkými rokmi väčšina investorov kupovala elektronické mince v zmenárňach alebo vymieňala s ostatnými.

V prvom rade sa kryptomeny nakupujú na burzách a v zmenárňach. Burzy majú oproti zmenárňam tú výhodu, že umožňujú pomerne flexibilnú správu nákupných a predajných cien. Provízie sú zvyčajne tiež menšie ako v prípade zmenárne. Väčšina veľkých búrz má výkonné programy zabezpečenia a ochrany používateľov.

Ďalším spôsobom je vzdelávací balíček s kryptomenou. Balíček obsahuje vzdelávacie materiály o investovaní do kryptomeny a určité množstvo kryptomeny zdarma. Na zakúpenie kryptomeny ako súčasti balíka nepotrebujete peňaženku, keď sú tokeny uložené na účte sprostredkovateľa a prístupový kľúč sa klientovi posiela tradičnou poštou.

 

Bezpečné úložisko

Prvou vecou, ​​ktorú investor urobí pred zakúpením kryptomeny, je získanie peňaženky, v ktorej ju bude môcť uložiť. Existuje veľa typov peňaženky, offline aj online. Online peňaženky sú bezplatné programy, ktoré sa zvyčajne považujú za menej bezpečné ako peňaženky offline, a preto sú vhodné na ukladanie menšieho množstva. Na druhej strane hardvérové ​​peňaženky sú fyzické zariadenia, ktoré sa pripájajú k počítaču (napríklad USB kľúče) a prechovávajú súkromné ​​kľúče na samotnom zariadení. Považujú sa za najbezpečnejšiu formu prechovávania kryptomeny. Kód peňaženky si môžete ponechať aj na kúsku papiera, čo rovnako zvyšuje bezpečnosť zhromaždenej kryptomeny. Podobné riešenie bolo použité v prípade vzdelávacích balíčkov s kryptomenou.

V prípade balíčkov s kryptomenou sa zákazník nemusí starať o nákup a zabezpečenie elektronickej peňaženky, pretože jeho tokeny sú uložené na zabezpečenom účte na platforme Cryptoeddu.

 

Cryptoeddu – vaša platforma

Platforma Cryptoeddu, v rámci ktorej má každý investor prístup ku kryptomene dvoma spôsobmi. Prvým je nákup vzdelávacieho balíčka s kryptomenou, vďaka ktorému si zákazník kupuje vzdelávacie materiály a dostáva určitý počet jednotiek kryptomeny zadarmo.

Druhým spôsobom je získať kryptomenu, ktorá už bola zakúpená ako súčasť balíčka. Balíčky je možné zakúpiť od partnerov Cryptoeddu. V takom prípade stačí zadať osemciferný kód dodávaný s balíkom, aby ste získali prístup k bezplatným tokenom kryptomeny. Predtým sa však musíte uistiť, že značka pracuje s platformou. Partneri platformy vás zvyčajne presmerujú na webovú stránku, kde si môžete kryptomenu vyzdvihnúť.

 

Cryptoeddu a recenzie zákazníkov

Platforma Cryptoeddu zhromažďuje pozitívne recenzie od väčšiny zákazníkov, ktorí sa rozhodli kúpiť vzdelávacie balíčky s kryptomenou. Oceňovaný je profesionálny zákaznícky servis a neexistujúce problémy s výberom prostriedkov.

Na fórach, sociálnych sieťach a odborných portáloch je možné nájsť mnoho priaznivých vyjadrení. Okrem iného

Nevšimol som si žiadne problémy s výberom alebo náhľadom kryptomeny. Práve naopak, v porovnaní s účtom na burze je systém veľmi jednoduchý a transparentný. Nevyžaduje sa dvojfázové potvrdenie, pretože náhľad kryptomeny je možné získať kedykoľvek a zabezpečenie začína až pri výbere finančných prostriedkov.

Nick: Dasa 

Na túto stránku som bol nasmerovaný v rámci balíčka, ktorý som si kúpil na inej webovej stránke. Spočiatku som bol skeptický, pretože som si kúpil tento balíček kvôli vzdelávacím materiálom, nie na krypto. Preto som sa na Cryptoeddu ani nedíval, kým som nedokončil celý kurz. Až doteraz bezplatná kryptomena významne navýšila svoju hodnotu, ktorú mala pri nákupe. Myslel som si, že s platbou môže byť problém, ale nič také sa nestalo – ešte v ten istý deň som dostal plnú sumu podľa najnovšieho kótovania.

Nick: Perla 

Odporúčam portál. Rýchla obsluha, jasné pokyny, žiadne problémy so zákazníckym servisom a servermi.

Nick: Drahoslav 

Aby som to zhrnul, je nepravdepodobné, že by sa módna vlna s kryptomenami v najbližšom čase skončila. Existuje mnoho spôsobov, ako sa naučiť investovať a uchovávať kryptomeny, ale najviac odporúčanou možnosťou pre začiatočníkov je vzdelávací balíček s kryptomenou. Bezplatné tokeny je možné prebrať na webovej stránke Cryptoeddu, ktorá je sprostredkovateľom kryptomien dodávaných bezplatne v rámci mnohých značiek vzdelávacích balíčkov s kryptomenou.

One Review for Kupujte a preberajte - platforma Cryptoeddu

    […] Cryptoeddu je druh sprostredkovateľskej platformy, na základe ktorej má každý investor prístup k vybranej kryptomene dvoma spôsobmi. Prvým spôsobom je zakúpenie vzdelávacieho balíčka ako súčasti vzdelávacieho balíčka s kryptomenou – vtedy si zakúpite iba vzdelávacie materiály a určitú sumu v kryptomene dostanete zadarmo. […]

Comments are closed.