Analiza produsului, adică pachetul ripple și opiniile noastre

Analiza produsului, adică pachetul ripple și opiniile noastre

În ultima perioadă primim din ce în ce mai multe invitații, în care cereți opinia pe tema noutăților de pe piața de investiții, printre care se află și Pachetul Ripple. Ca răspuns, am decis astăzi să analizăm acest produs și opiniile, pe care le strânge din mediul online românesc. Încercăm de asemenea să conturăm pe scurt, ce clienți ar putea fi interesați de Pachetul Ripple.

Forme de școlarizări de investiții

Pachetul Ripple este pachetul de școlarizare, dedicat persoanelor interesate de investițiile în criptovalute și în special, în criptovaluta Ripple. Orice tip de cursuri din acest sector devine din ce în ce mai popular, ceea ce este răspunsul la necesitatea care crește pentru materialele educaționale din domeniile legate de investiții. Investitorii începători obțin o conștiință din ce în ce mai mare, că nu ar trebui să înceapă investiția fără baze teoretice solide, apelând mai des așadar la orice tip de cursuri de pregătire pentru primele investiții.

Deosebim două tipuri principale de școlarizare – staționară și virtuală. Avantajul școlarizărilor staționare este contactul direct cu specialistul care conduce un astfel de curs,  angajații anumitor firme putând de asemenea să se bazeze pe finanțarea unui astfel de eveniment de către angajator. După care, școlarizările virtuale nu necesită dedicarea suplimentară a timpului pentru drumuri și garantează o cantitate mare de materiale, la care se poate reveni în orice clipă – în cazul școlarizărilor staționare acest lucru în continuare nu este standard, iar participanții profită deseori doar de propriile notițe. Suplimentar, accesul pentru educația online îl poate deține oricine, cine profită de internet, în timp ce școlarizările staționare se desfășoară în general în orașele mari. Pachetul Ripple aparține de școlarizările virtuale – așadar, după cum am amintit, este o formă de școlarizare mai confortabilă. De concurența Pachetului Ripple se deosebește criptovaluta Ripple adăugată fiecărui pachet gratuit.

 

Apasa pe link

Aflați cum funcționează produsul

 

Noutate pe piață? Pachetul educațional cu criptovalută  

Pachetul educațional cu criptovalută este un produs relativ proaspăt pe piață. Scopul creatorilor a fost încurajarea la cumpărarea materialelor de școlarizare prin adăugarea unităților criptovalutare gratuite. Pe lângă accesul la platforma de școlarizare care conține orice tip de cursuri, articole, webinarii sau analize, clienții au la dispoziție token-uri de criptovalută, mulțumită cărora pot utiliza în practică cunoștințele obținute și să le transforme în bani, în momentul în care consideră acest lucru o decizie de investiție bună.

Pachetele de acest tip sunt direcționate mai degrabă către persoanele începătoare, pentru care această investiție ar fi prima în criptovalute. Materialele educaționale explică procesul de investiție, specificul investiției în monede și efectuează analize detaliate ale criptovalutelor de la bază. Tocmai concentrarea asupra bazelor, este una dintre cele mai mari beneficii ale pachetului educațional cu criptovalută – deseori specialiștii care se ocupă cu valutele criptografice, în general nu au grijă de învățarea propriilor analize care pot fi rezonabile pentru altcineva decât alți specialiști, iar că materialele gratuite din rețea discută subiectul greșit și deseori sumar și inconsistent.

 

 Pachetul ripple, noi soluții pentru începători

După comandarea Pachetului Ripple, acesta îi va fi livrat clientului pe două căi. Orice informații referitoare la logarea pe platforma de școlarizare, descărcarea materialelor și începerea învățării, vor fi trimise pe cale electronică. După primirea mesajului, se poate așadar în mod liber și fără limite să profiți de cursurile și webinariile oferite.

Accesul către unitățile gratuite ale criptovalutei Ripple este obținut în schimb după primirea coletului expediat pe calea poștei tradiționale. Acesta conține Cardul Ripple, pe care se află login-urile care fac posibilă obținerea vizualizării fondurilor acumulate și instrucțiuni, despre cum pot fi scoase. Pentru că token-urile Ripple sunt păstrate pe contul intermediarului, transformarea acestora în bani necesită contactul telefonic – acest lucru poate fi un dezavantaj pentru investitorii avansați, însă un avantaj pentru începători, pentru că criptovaluta gestionată în acest mod este sigură, iar pe lângă asta, poate fi transformată în continuare în bani, în orice moment.

 

Comanda pachetul

Comanda pachetul

Pachetul ripple și opiniile sale în rețea

Pentru a strânge opiniile pe tema Pachetului Ripple, am efectuat în mediile noastre sociale acțiuni pentru strângerea comentariilor din partea persoanelor, care au cumpărat acest produs. Iată câteva dintre acestea:

 

Am văzut pachetele de acest tip pe paginile din străinătate și mă bucur, că în sfârșit am introdus așa ceva pe piața românească. Și eu am comandat Pachetul Educațional Ripple imediat când a apărut pe piață și personal sunt mulțumit, nivelul materialelor fiind bun, iar instrucțiunile de utilizare sunt transparente. Mai devreme nu am investit și abia acum mă învârt în asta, dar îmi merge bine, în general din atenție pentru bazele bune sub forma cursului.

Nume: Ionut

 

Prietena mea a cumpărat Pachetul Ripple când a fost în maternitate, pentru a distruge puțin monotonia. Am întrebat-o despre acest produs și este de părerea, că materialele pe care le-a primit într-un mod cuprinzător, vorbesc despre probleme interesante pentru ea. Nu știu dacă a profitat deja de criptovalutele adăugate Pachetului, dar își amintește pozitiv despre Pachetul Ripple.

Nume: Iosif

 

Un serviciu bun pentru clienți și instrucțiuni transparente. Mai degrabă nu este pentru fanii care încep dintr-o dată pe bursă și nu pentru oamenii, care consideră că Bitcoin este cea mai bună criptovalută.

Nume: Iancu

 

Uneori am probleme cu contactul pentru că îmi răspund destul de greu la e-mail-uri, dar pe lângă asta totul funcționează la mine. Sunt bune aceste școlarizări!

Nume: Iuliu

 

Am citit undeva că este doar un card cu litere, așadar că este o păcăleală… cum oamenii nu citesc despre ce este vorba, după care apar tot felul de perle. Un mod foarte bun pentru obținerea și păstrarea criptovalutei. Am unitățile mele și când vine momentul corespunzător le voi vinde.

Nume: Ioan

 

Din 201 de comentarii, până la 172 erau pozitive. Cele negative de obicei aminteau de lipsa construcției suficiente a ofertei pentru specialiști, lipsa ocazională a contactului și despre zvonurile de pe internet, cum că Pachetul Educațional Ripple ar fi o fraudă. Aceste acuzații erau văzute însă în general pe paginile suspecte cu un caracter încurcat, care sunt utilizate pentru crearea PR-ului negativ al concurenței. Despre asta am scris însă în articol – „Concurența neloială sau pachetul ripple sunt escroci? 

 

Pachetul ripple și opinia redacției

După părerea noastră Pachetul Ripple este o ofertă interesantă și destul de inovatoare dedicată investitorilor începători. Cu siguranță unitățile gratuite ale criptovlutei deosebesc acest produs pe fundalul altor materiale de școlarizare pe tema de investiții. Materialele furnizate ar trebui să pregătească eficient de la primele investiții, iar modul de păstrare a token-urilor Ripple, face ca acestea să fie bine asigurate.

Ca redacție, evaluăm Pachetul Ripple pozitiv, asemănător ca și cum l-au evaluat restul cititorilor noștri. Sperăm, că această analiză va răspunde măcar la o parte dintre întrebările, pe care vi le puneți pe tema produsului și vă va ajuta să decideți, dacă Pachetul Ripple este o ofertă pentru voi.

 

Apasa pe link

Aflați cum funcționează produsul